Ivo från Vega via Sharon Stewart 21 mars 2021

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart 21 mars 2021

 

Ivo från Vega: Människor vill Instinktivt Ansluta till Varandra

21 mars 2021

av Sharon Stewart

https://tinyurl.com/xwsfsxaw

Sharon: Människor vill instinktivt ansluta till varandra

Ivo sa en gång till oss att när Lyrankrigen bröt ut, gick Lyraner och Veganer till andra konstellationer för att överleva. De gick till Sirius, Orion, Plejaderna, tror jag senare. Att sprida ut och starta nya samhällen i andra världar säkerställde människosläktets överlevnad, vilket verkade mindre kapabelt att hantera den drakoniska frågan vid den tiden i historien, som var för miljoner år sedan. De var mer som vi var: tredje och fjärde dimensionella människor med färre flerdimensionella förmågor. Faktum är att Veganerna lade mycket arbete på sin teknik medan Lyranerna lade mycket arbete på sin andlighet. Men de var verkligen tvungna att gå samman för att skydda alla från detta nya hot.

Att bryta isär grupper av människor och lämna för att leva på andra planeter är inte vad man skulle tro att människor instinktivt gör, och det är att gruppera ihop, inte bryta sönder.

Ivo: Varför tror du att splittra- och erövrastrategierna har använts på planeten Jorden? Varför tror du att DS försöker splittra er och hålla er kämpande mot varandra? Detta är faktiskt kontraintuitivt mot det verkliga mänskliga tillståndet. De flesta människor i galaxen tycker om att träffa andra från andra världar och har mycket robusta sociala liv. Vi lever i hem med många generationer av samma familjer, och det kan vara vad ni också skulle betrakta som svärföräldrar till vissa partners.

Vi i galaxen har lärt oss hur vi ska komma överens. Vi har hört våra inre röster som säger: ”Ni ska leva bland och vara beroende av alla omkring er, och på det här sättet ska ni blomstra.” Er planet är långt ifrån den visdomsnivån just nu.

Min älskade, det är därför du besöker dina grannar de flesta dagarna för att säga hej, och därför du lagar en gryta åt dem och därför du tar med munkar till dem och ger dem pengar. Du vill instinktivt ansluta till någon, för en frånkopplad människa känns verkligen ensam och uppriktigt sagt sårbar.

Vad ni har nu är människor på jorden som känner sig sårbara när de är med andra människor. Du känner dig osårbar när du är ensam. Detta är motsatsen till hur livet är ute i stjärnorna. Vi har fler och fler vänner och bekanta så att vi kan älska fler människor. Ni är alla i strid med era grannar, arbetskamrater, främlingar på gatan. Detta beror på att de mörka har separerat er från ert högre medvetande, som säger att människor är bra, och ju mer du vet, desto bättre har du det. Desto mer kan du vara dig själv när du är med andra människor, men min älskade, du känner dig mer som dig själv när du är ensam.

Så du fäste ett klistermärke på din stötfångare som lyder: ”Min andra bil är en UFO”, och du säger nu till människor på det här lilla sättet, absoluta främlingar, vem du är. De tror att det är ett skämt. Du informerar människor om vem du är på samma sätt som DS informerar allmänheten när de producerar filmer med hjälp av små handkommunikationsmedel. Men med några andra som du träffar är du nu mer högljudd om vem du är och vad du kan. Och du bryr dig inte om vad deras reaktion är.

Er värld behöver läkas, och ju mer läkning ni genomgår, desto mer kommer ni att inse att enande med andra människor är vad ni behöver. Ni måste lära er att komma överens och avstå från det sätt som de mörka har lärt er att vara. Detta drakoniska sätt att relatera till andra måste överges och man får istället tillgång till sin sanna själ. Det kommer att ske, min älskade.

Ert kärlekslösa sätt att vara härrör från det faktum att ni ständigt traumatiseras. En traumatiserad person kommer att se igenom en viss uppsättning glasögon som säger till dem att andra är kärlekslösa. Det krävs mycket arbete för att ta av glasögonen och göra sig själv sårbar bland andra som inte kan göra det.

En människa avskild från andra människor är svag. I grupper är ni starkare. I grupper av kärleksfulla medlemmar är ni ännu starkare. Men den genomsnittliga människan på jorden är så giftig att den kan komma överens med få människor. När ni försöker, bryter argumenteringen ut och ja, loosh* skapas. Nu förstår ni varför er värld är lika uppdelad som ni är. *Loosh är energi som andra entiteter kan livnära sig på. (Övers. anm.)

Ni lever inte i enlighet med er sanna natur, inte med den minsta fantasi. Föreställ dig hela din värld redo att omfamna alla andra medlemmar med kärlek. Det är så veganerna och lyranerna lever. Vi har ingen fiende inbördes och ännu färre ute i universum. Våra fiender definieras av dem som önskar oss skada. Vi önskar ingen någon skada men vi måste försvara våra världar och andras världar som er.

Jag: Ivo, det är inte min värld.

Ivo: Du fortsätter att säga detta och jag förstår att du tror det, men alla som har bott på någon planet skulle anamma det som sin värld. Vid din bortgång förstår du kanske vad jag säger.

Jag: Jag gillar det inte här.

Ivo: Och det är precis vad de mörka önskar. De hoppas att de som kommer för att förändra världen kommer att hata den och har gjort allt för att ni ska känna så. Förstå att detta är en manipulation.

Jag: Jag kan inte ens gå runt på Walmarts parkeringsplats utan att man ber mig försvinna. Bara för att jag tittar på någon.

Ivo: Jag vet. De hatar ditt Ljus.

Jag: Jag vet. Jag älskar mitt Ljus.

Ivo: Dessa existentiella frågor måste hanteras på kollektiv nivå. Förstå nu att med QFS-operationen kommer de som sysslar med bedrägliga affärsmetoder att stoppas innan de är avslutade. QFS övervakar redan många välgörenhetsorganisationer och granskningar har genomförts.

När den dagen kommer att det finns sanningsbaserade vanliga medier i er värld, när vanliga medier är fokuserade på sanning snarare än lögner, kommer det att bli ett nöje för många att se dessa företag förklaras korrupta. Ni kommer att se er värld återfödas i sanning. Sanningen stämmer överens helt med Gud.

Det kommer att finnas mycket arbete att göra, och förstå det nu som det är, det är det värsta möjliga tillståndet för sanningssökaren på planeten Jorden. Att behöva leva bland lögnerna och korruptionen strider mot den sökandes tillstånd som söker Gud på planeten Jorden. För att när du söker Sanningen söker du Gud.

Det är också medfött i det mänskliga psyket att söka Gud. Detta har inte förnekats överallt på planeten, men det har förnekats med avseende på de lögner ni har tvingats leva med.

Jag: Ja, jag minns när jag var liten bestämde jag mig för att det inte fanns någon gud på grund av skiten jag var tvungen att leva i. Så jag letade och jag har alltid letat. Jag letar efter sanningen och jag letar efter Gud.

Ivo: När du går ut i naturen kommer du att upptäcka att den stöder ditt sökande mycket mer än att bo i era städer. När det gäller dig nu är jag din sanning, min älskade. Jag är inte din Gud, men jag ger dig sanningen.

Jag: Tack Gud. Ett mått av förnuft. Om jag ser en person till som undviker mig i butikerna bara för att vi ska hålla oss en meter ifrån varandra vet jag inte vad jag ska göra. Jag undviker inte någon. Och jag går inte i pilarnas riktning på livsmedelsbutikens golv, så stäm mig!

Ivo: Det är intressant att detta stör dig så mycket. Och även detta stämmer överens med ämnet för denna kanalisering: nu tvingas ni undvika varandra och hålla er två meter från varandra. Inte bara det, ni ser nu på varandra som en vandrande bunt av bakterier. Det här är att splittra och erövra, min älskade. Det måste stoppas.

Du ser din värld förändras. Den förändras inte tillbaka. En ny fördel med QFS är dock att den kommer att baseras på ärliga affärstransaktioner.

Jag: Tack Gud. Precis i tid också.

Ivo: Ja, de kraschade Fiat-systemet och försökte installera sitt nya globala monetära system och det fungerade inte.

 

Jag: Bra. Tack Ivo

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...