Ivo från Vega via Sharon Stewart, 28 maj 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 28 maj 2020

Övervakningsteknologi | Ivo från Vega via Sharon Stewart

28 maj 2020

Om du tycker att människor som plundrar en Target-butik i Minneapolis är “dåliga”, sluta följa mig.

Jag skulle inte plundra en butik, ens om någon i min familj blev mördad av en smutsig psykopolis.

De människor som plundrade Target-butiken slog tillbaka mot etablissemanget, många av dem visste väl vem som äger Target – samma “folk” och jag kommer att använda det uttrycket löst, som äger rättssystemet och som driver det till sin fördel. De stjäl från Illuminati, och jag har inget problem med att de gör det.

De som gör detta skickar ett meddelande till Illuminati: “Ni kan inte kontrollera oss”, och jag står bakom dem. Om du tycker att det är “dåligt” att de gjorde detta är du en del av problemet.

Dessa människor har ingen möjlighet att lufta sin ilska annat än genom att begå kriminella handlingar. De dödar emellertid INTE någon, men några av dem har ett mycket trevligare hem än de hade innan de plundrade butiken, med tack till den djupa staten.

Dessa är inte människor av stora resurser, de är klassystemets lägsta klass, förmodligen stärktes många av dem, så de tog chansen att slå tillbaka mot maskinen på det sätt som de har lärt sig i ett system som missgynnar dem. Bra för dem.

Åh ja, förresten, det är därför de vill ha ansiktsigenkänningsteknologi överallt – så att de kan identifiera plundrare.

Tack Ivo. Polisen ersätts med ett teknologiskt kontrollsystem baserat på ansiktsigenkänning, mobiltelefonlokalisering, säkerhetskameror och kameror vid trafikljus så att poliser bara kan luta sig tillbaka och göra allt fotarbete på kontoret, sedan gå ut till din dörr och gripa dig. Enkelt.

De har redan gjort en del av jobbet: du har registreringsskyltar på din bil och du betalar böter och avgifter för vägtullar bara genom att ha dessa skyltar.

Åh ja, och de kommer också att avstå från domstolar så att du går direkt i fängelse eftersom de har ditt ansikte och förmodligen någon typ av ID-information från din mobiltelefon eller ditt mikrochip. Du är avslöjad innan du ens har gjort någonting.

VAD DE HAR ANVÄNT FÖR ATT HJÄLPA OSS I DET FÖRFLUTNA KOMMER NU ATT ANVÄNDAS FÖR ATT DÖMA OSS.

De säger att alla är oskyldiga tills de har bevisats skyldiga, ja varför behöver de all denna övervakningsteknologi om vi är så “oskyldiga?” Vakna upp.

Jag: Ivo, detta ropas ut som en falsk flaggattack på en svart man för att få till rasmotsättningar. Vad tror du?

Ivo: Min älskade, Kabalen försöker alltid öka den emotionella energin och de försöker alltid splittra och erövra som vi påpekade i gårdagens video. Var den här incidenten en Illuminati-attack mot afroamerikaner? Jag skulle säga det.

Jag: Jag vet att det håller på att bli helt normalt att höra om dessa saker. Det är den sorgliga delen.

Ivo: Allt görs för att diskreditera Donald Trump just nu. Borgmästarna och kommunfullmäktige talar ut för att se ut som om de vet bäst. Detta hände strax efter att det påpekades att Donald Trump tog en helg för att spela golf. Uppenbarligen känner han inte att det finns en sådan kris som många amerikaner tror just nu.

Jag: Eller var det en slags smäll i ansiktet på kabalen också. Man vet aldrig vilka meddelanden som vidarebefordras fram och tillbaka. Det djupa staten skapar en stor viral kris och Donald vänder bort dem genom att spela golf. Det visar på ett självförtroende från hans sida. Och han skrattar kanske åt den djupa staten eftersom han vet att han kan ta ner dem.

Ivo: Ja. Attacken på George Floyd var ett djupstatsinitiativ och de förväntar sig en motreaktion.

Jag: Jag tror att de kan ha varit lite förvånade över att polisstationen attackerades, och sedan Target-butiken.

Ivo: Den djupa staten är intresserad av att öka kontrollen över ert folk, men de har få resurser jämfört med Alliansen just nu. Alliansen har majoriteten av militären såväl som reservstyrkorna. Nu är de fortfarande engagerade i DUMBs och arresterar Kabaler över hela världen, så kabalen är mer fokuserad på tekniska kontroller såsom spårning med mobiltelefoner eftersom de inte har tillräckligt med folk. Vänta bara, det kommer att göras framsteg inom ansiktsigenkänningsteknik, fordonsskanning och flera försök att ta tillbaka vapen från medborgarna under de kommande månaderna.

Kabalen önskar vinna nästa val och om detta skulle hända kommer de omedelbart sätta handklovar på de amerikanska medborgarna. Varför tror du att de har en så svag kandidat i position? Eftersom de tror att människor är så trötta på Donald Trump att de kommer att rösta på vem som helst, men Biden kommer inte att leda landet. Han är bara en marionett.

De har en kort tidsram och kommer att rusa igenom många av sina nya implementeringar av den nya världsordningen nu. Trump tillåter dem att göra det eftersom folket behöver se vem som verkligen är ute efter att skada dem och vem som inte är det. Som du märker är politiken är uppdelad på nationell nivå gentemot de enskilda staterna och städerna just nu.

Jag:J.

Ivo: Min älskade, som du vet själv, som du ser av svaren på era Facebook-inlägg, sympatiser de flesta med den afroamerikanska situationen. Du gick fram till en man igår, en svart man, i en lastbil och bad om ursäkt för de vita människorna räkning som vill se att detta våld stoppas. Din reaktion var inte en individuell sådan. Många känner på samma sätt. Sympatierna är på de människors sida som mer och mer ser sig själva som en, oberoende av utseende.

Oavsett vad kabalen gör nu, kommer det att förena människor mot dem, inte fortsätta att skilja människor från varandra. Detta är effekten av deras ansträngningar nu eftersom alltför många känner till dem. Det kan bara slå tillbaka på dem, och det gör det.

Tyvärr finns det vissa människor som görs till offer och som erbjuder sina liv så att andra kan se. George Floyd var en sådan person.

Jag: Det gör mig sjuk.

Ivo: Förstå, min älskade, att Kabalen inte har de resurser de en gång hade. De äger inte världen längre – den är tillbaka i människornas händer. Om pengar är makt, är era banker rika. Fonderna kommer att delas ut när ekonomin kollapsar. Illuminati tappar mer och mer när vi arresterar mer och mer av dem. Deras underjordiska lager plundras av ljuset och omfördelas på jordens yta till de behövande.

De önskar ha full kontroll över er nu så att när det är dags att dela ut fonderna, kan de ta ut dem från era bankkonton. Förra gången dessa St. Germain-medel skulle delas ut ägde attackerna den 11 september rum. Om de har fullständig kontroll över er och era bankkonton, kan de hämta pengarna som togs från dem, eller det är vad de tror. Det kan de inte.

Jag: Bra. Mina interac-avgifter är fortfarande höga. Ja, jag vet, köp presentkort. Jag skaffar dem när jag har råd.

Ivo: Bra. Min älskade, att ta personligt ansvar är nyckeln till allt detta. När du fortsätter att lita på att din regering förser dig på villkor som du tycker är acceptabla, deltar du i deras spel. De ändrar reglerna lite i sänder för att göra livet mer obehagligt för er, och innan du vet ordet av så lever du på mindre och har färre alternativ i livet än du hade tidigare. Alla går igenom denna process, även de rika.

Kabalen förlorar makten.

Jag: Vad är nästa sak vi kan förvänta oss?

Ivo: Jag tror ett avslöjande av pedogate för folket i allmänhet.

Jag: Hur ska de göra det?

Ivo: Genom filmerna. De kommer att producera filmer för att visa folket detta.

Jag: Många bryr sig inte om Hollywood.

Ivo; Men många gör det.

Jag: Okej. Så ingen ekonomisk kollaps än.

Ivo: Nej, ännu inte. Det är nära.

Jag: Människor kommer snart att gå tillbaka till jobbet?

Ivo: Ja. Inom en månad eller två ser vi människor återvända till sina jobb.

Jag: Åh, så det här är vad du berättar för mig nu … videor kommer att visas på Target-butiken som plundras och sedan kommer de att prisa dygderna i ansiktsigenkänningssystem för butiksägare. De måste köpa tekniken. Då kan de åtala människor. Åh säkert, varför tror du att vi bytte till att ha körkort med våra fotografier på dem? Och de säger inte le. Det har att göra med ansiktsigenkänningsteknologi. Det måste det! Så de säljer det till butiksägarna och där har du det – mer kontroll över medborgarna och de kommer att sälja det till människor under förutsättningen att det kommer att hindra priserna att stiga eftersom stöld i butikerna blir lättare att upptäcka. Åh ja, och de saker du går in i när du går in i en censurerad butik, skannrarna du går igenom kan ta ditt foto på samma gång. Det är förmodligen en del av detta också.

Så de räknar ut att om människor inte kan plundra butiker längre eller göra upplopp har de bättre kontroll, och de människor som inte vet bättre kommer att godkänna det så att de kan känna sig säkra.

Jag fattar.

Det är förmodligen nästa stora dumhet som kommer upp.

Ivo: Ja, min älskade. De positionerar sig alltid som att de försöker skydda er.

Jag: Så varför dödade den polisen den mannen om han skulle skydda oss? Han gjorde det precis framför en mängd människor.

Ivo: Ja. Undantaget. En annan agenda, min älskade. När det finns falska flagghändelser är detta försök till ytterligare kontrollinitiativ, splittra och erövra som ett sätt att kontrollera massorna. Det misslyckas. Många börjar välja sida mot regeringen när de ser att deras friheter tas bort. Vissa håller hårt fast vid att bära masker och tro på storyn. Framtida händelser kommer att genomföras för att snäppa dem ut ur deras självbelåtenhet. Tyvärr kommer vissa aldrig att tro att de blir lurade. Majoriteten gör det.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Min älskade, det är svårt att stå och titta på när dessa händelser genomförs mot folket, eftersom de är attacker mot alla, inte bara mot George och hans familj. Ni måste slå er ihop för att förena er så att ni blir starkare. Föreställ dig i Amerika eller Kanada att hela landet av människor förenas för att arbeta mot regeringskontroll. Med era kollektiva sinnen inriktade på ett mål – att uppnå enhet och att uppnå rättvisa och ett humanitärt system är ni oslagbara.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...