Ivo från Vega via Sharon Stewart, 28 november, 2019

Ivo från Vega

Via Sharon Stewart

28 november, 2019

”Bli vän med Pengar”

Jag: Hej Ivo.

Ivo: Hej min kära.

Jag: Jag ska kanske sluta upp med att göra videos, för Facebook censurerar mig. Varje gång jag försöker skapa ett inlägg så får jag en pop-up som säger ”Vi beklagar men vi kan inte utföra åtgärden just nu. Var god, försök igen”. Eller något liknande. Jag kan inte lägga upp inlägg, jag kan inte lägga upp bilder, ingenting. Det beror på att jag delar Stephanie Sartens arbete. Det är varför.

Ivo: Ja så är det. (Han skrattar). Oroa dig inte, min kära. Detta kommer att rättas till.

Jag: Jag fick henne precis att börja berätta om shopping som ett slags hjärntvätt, så jag är säker på att hon kommer att ta tag i det med sin vanliga hammar-liknande kraft. Haha. I alla fall så ligger jag efter med mina videos, så jag lägger upp ett par idag och fokuserar på det, tills censurerandet med ”Vi beklagar men vi kan inte utföra åtgärden för dig” upphör. Jag kommer inte att sluta upp med att lägga upp Stephanies grejer, i själva verket är det just det att man inte vill att jag ska göra det en mycket större anledning till att göra det.

Jag önskar att folk inte var så hängivna Facebook. Man skulle kanske inse att det beror på att den upptar ens lägre hjärna som den fungerar för så många människor. Ja, den har skapats med avsikten att involvera den delen i ens hjärna som antas bli återanpassad när man stiger högre upp. Den är skapad med avsikten att hålla en kvar i ens lägre hjärna. Så det är en utmaning för ljusarbetarna att vara på Facebook och inte engagera sin skugga. Facebook är djupt infiltrerad och särskilt grupperna är dåliga. Jag lämnade precis så många av dem. Jag stod inte ut med energin.

Ivo: Ja, så är det. Det är bara ytterligare ett korrumperat fordon i ert korrupta samhälle i västvärlden.

Jag: En bra övergång, faktiskt. Det är vad jag också ville diskutera. Jag gjorde lite efterforskningar on-line och hittade en sida som sade att om man ogillar pengar, så kommer man inte att dra dem till sig. Enkelheten i följande påstående slog mig: Man attraherar allt som man älskar. Nåväl, i mitt fall var det nödvändigtvis inte sanningen: Under en stor del av mitt liv attraherade jag det som jag var rädd för, inte det som jag älskade, för jag drog till mig allt med vilket jag harmoniserade min frekvens.

Men det lyfter fram en bra synpunkt: ifall du hatar pengar, så kommer du inte att få mycket av dem. Det fick jag ändå inte. Jag blev undvikande. Jag ville undvika dessa jobb och jag trodde att det var där som pengarna fanns.

Ivo: Det stämmer, min kära. Och du förknippar pengar med ditt arbetsförflutna. Du hade en far som trodde att pengar var roten till allt ont, fastän han regelbundet överspenderade och var en samlare, så i hans fall var det var inte riktigt ”gör som jag säger”, det var ”se på vad jag gör” för att finna hans sanning.

Jag: Ja, oöverensstämmelsen var enorm.

Ivo: Och detta handlar om harmonisering. Att inse sin faktiska sanning genom att förstå vad man skapar, inte vad man tror att man skapar, utan vad man i själva verket skapar. Och i ditt fall, min kära, så gillar du inte pengar.

Jag: Jag måste lära mig att älska dem för jag behöver mer av dem för att kunna hjälpa människor, vilket är vad jag vill göra.

Ivo: Därför måste du bortse från din gamla uppfattning till fördel för en nyare: att du gillar pengar, för pengarna är ett fordon för barmhärtighet på er planet. De kan användas spirituellt och för humanitära syften.

I fallet med din far, så ogillade han pengar, för han kände att han var deras slav. Han arbetade hela dagarna för att underhålla sin familj och han ogillade det tydligt. Sedan tog han pengarna på helgen för att gotta sig i sin rädsla för otillräcklighet – att inte ha tillräckligt mycket. Han överdrev på sportutrustning och målfärger, för som du kan minnas så hade han där av regnbågens alla färger!

Jag: Ja det hade han.

Ivo: Många av er lär er att hata pengar för de är en symbol för systemet. Och ni ogillar systemet i olika hög grad. Du hatade det i synnerhet för att du hade PTSD och tog in negativa energier från alla människor som du arbetade med.

Jag: Ja, så väldigt roligt!

Ivo: Det ligger bakom dig. Du kommer aldrig att behöva göra det igen.

Jag: Amen.

Ivo: Men du ser det samband som du har med pengar – de representerar ilska, rädsla, slaveri, allt nonsens som du står ut med, korruption i affärsbolag, och det värsta, avlägsnandet av rättigheterna hos dina medarbetare. Man fick inte säga nej i en finansiell instans. En man blev avskedad genom att han sade nej när det blev dags att ”skära ner”, vilket bara är en bekväm lögn för att befria företaget från dem som inte producerar. Du kommer ihåg att nedskärningar var vanliga vid den tiden då du arbetade i centrala Toronto. Många företag gjorde nerskärningar. Det var en på laglig väg skapad ursäkt för att kringgå de befintliga lagarna som skulle skydda de anställda.

Jag: Det borde jag ha räknat ut. Jag hade faktiskt inte förstått denna.

Ivo: Ja. Det finns lagar för att hålla människorna i arbete, men företagen har sina vägar runtomkring dem. Det andra var den som sade att man inte kan avskedas medan man är sjukskriven, ändå blev du det.

Jag: Jag vet.

Ivo: Du måste förstå att med alla dessa företag, så när du gör som de vill, så är det ok. Men när du inte gör som de säger, så kommer de att bryta mot lagen för att hantera dig.

Jag: Precis vad de gjorde. Likadant gjorde försäkringsbolaget när jag ansökte om Aktiebolag.

Ivo: De bryr sig inte. De bryr sig bara om att tjäna pengar. Och det är detta slag av skoningslöshet som man associerar med pengar. Många gör det.

Jag: Ja.

Ivo: Men du fortsatte med att arbeta i ett café för mindre pengar, men där blev du inte behandlad som en handelsvara. Det var mer humant och du förstod att ditt arbete uppskattades.

Jag: Ja.

Ivo: Så nu måste du skapa din egen anledning till att gilla pengar. Ja. Jag hör att du säger ”huu” när jag pratar om att älska pengar, det är motståndet mot tanken om att pengar kan användas för det högsta goda. Du inser detta men du måste komma över din motvilja mot det sätt på vilket du tidigare arbetade för dem.

Jag: Stämmer.

Ivo: Det kan finnas någon inventering i att göra detta.

Jag: Det var oljebolaget där jag arbetade och där jag blev så felbehandlad. Men jag insåg att detta skulle ha varit nödvändigt för att väcka upp mig om jag så jobbade där eller någon annanstans. Oberoende av vad jag hade gjort så skulle jag mötas med samma misstro.

Vad gäller ’Fidelity Investments’ så var de inte ens de värsta. Jobbet var helt enkelt verkligen långtråkigt där och det var inte vad jag ville göra. Jag är säker på att ’Kelly Services’ gav mig jobbet för att jag brakade ihop medan jag arbetade hos dem och till slut började stortjuta för att de inte kunde skärpa till sig, så de placerade mig på ett icke-krävande arbete hos ’Fidelity Investments’. Jag borde bara ha stannat kvar där och tagit med mig mina egna personliga uppgifter att utföra. Ingen skulle ens ha fått veta. (Skrattar).

Jag tycker att det är intressant att deras logo är en pyramid med ett krön. Fidelity verkar sannerligen tro att det är var makten kommer från – högst uppifrån.

Ivo: Hela pyramiden är makten, för den sitter över en punkt på det elektromagnetiska rutnätverk som driver er planet och håller den vid liv. De ligger alla på strategiska punkter på er planets rutnätverk. Som jag tidigare berättade för dig, så ville de mörka hjärntvätta er till att inte kunna se pyramiderna, men de kunde inte göra det. Pyramiderna är alltför kraftfulla. Så de skapade falska teorier om pyramiderna och en falsk historia.

Jag: Men det finns gravar inne i pyramiderna.

Ivo: Ja, dessa lades dit av andra människor som trodde på de falska uppfattningarna. Pyramiderna är som era kärnreaktorer och de är också portaler till andra system.

Och en annan sak, detta är hur kraftfulla era ögon är. Era ögon och era hjärnor tar energi och översätter den till en varseblivning om fasta objekt. Hade de mörka varit framgångsrika med att hjärntvätta er till att inte kunna se pyramiderna, så skulle ni ha kunnat gå rakt igenom dem.

Jag: Intressant.

Ivo: Era ögon är mycket betydelsefulla. De översätter, tillsammans med hjärnan, energierna runtomkring er till fasta objekt och jag säger fasta med citationstecken runt ordet, för inget är fast. Allting är energi. Så ert uttryck: ”Jag tror det när jag ser det” omfattar mycket mer sanning än vad ni i själva verket inser. Det indikerar hur era ögon faktiskt fungerar för att skapa er verklighet.

Naturligtvis, när tredje ögat är öppet, så ser ni också er icke-fysiska verklighet. Tredje ögat är stängt av illusionen och min kära, som jag tidigare har sagt, så skapar ni en illusion. Den enda verkligheten är kärlek. Illusionen är rädsla. Rädsla stänger ner tredje ögat. De mörka vet detta och de sänder ut sina kusliga till er i det astrala för att försöka hålla ert tredje öga stängt på grund av rädsla.

Jag: Det skulle de göra.

Ivo: Vad som är mer precist att säga är: ”Jag kommer att se det när jag tror på det.” Det är i själva verket det sätt på vilket hjärnan behöver fungera. Ni gör det baklänges. Detta är varför det är så viktigt att ni ska få höra sanningen berättas för er – så att er hjärna nu ska kunna ställa sig i linje med den. Ni förlitar er på era fysiska ögon och det är så enkelt för de mörka att skapa en verklighet för er som baserar sig på en viss uppsättning frekvenser. De kan eliminera och det har de gjort, allt som de önskar, från ert synfält förutom där dessa objekt är alltför kraftfulla för dem att lyckas med det. Så då förändrar de berättelsen. I själva verket så finns det många delar i er historia, er sanna historia, som just nu helt enkelt inte kan ses med era ögon. De mörka fruktar att er andliga syn ska återfås, för den kommer att tala sanning. Öppnandet av Tredje Ögat är nyckeln till uppstigningsprocessen, för tredje ögat avslöjar sanningen. Så en illusion har skapats för er att se, en overklighet, för att ni ska tro på den, för att hålla ert tredje öga stängt. Även användningen av fluor och andra kemikalier fungerar på att förkalka och krympa tallkottskörteln för att hjälpa skapa den icke-verklighet som ni för närvarande kan se. Jordborna var en gång i tiden en ras av titaner. Super-människan. Och nu, se vad som har blivit av dem. Det är så synd!

Så, för att återgå till din fråga om pengar: lär dig att älska pengarna. Ja, du känner att du skulle vara girig om du älskade pengar, men du är inte en sådan person. Om du hade extra utöver så skulle du använda dem till att hjälpa andra.

Jag: Det skulle jag.

Ivo: Så då förstår du att pengar kan användas för humanitära syften, för det är vad du skulle använda dem till. I det förflutna har du gjort det, min kära. Du har ingen anledning till att tvivla på att du skulle använda dem för humanitära syften. Ditt förflutna indikerar dina avsikter.

Jag: Stämmer.

Ivo: Detta är en lektion i att tro på dig själv och att inte tro på systemet.

Jag: Stämmer återigen.

Ivo: Du är det nya systemet. Du har tagit humanitära värderingar till Jorden och du håller på skapar ett nytt sätt. Ta nu steget, min kära.

Jag: Det ska jag.

Ivo: Mycket bra. Vi önskar alla en god dag.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...