Ivo från Vega via Sharon Stewart, 11 februari 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 11 februari 2020

Normalisering av Destruktiva Beteenden | Ivo från Vega via Sharon Stewart

Mitt Inlägg idag: Saken är, att när vi gör motstånd så måste vi vinna.

Varför? Eftersom the Deep State (Kabalen) kommer att kalla föräldrarna som är emot vaccinationer för ”okunniga”, och sedan använda denna påstådda okunnighet för att verkställa sin vaccinagenda, och sedan införa sin kontrollagenda, för att få lagligt rätt att bestämma över era barn. För det är vad de gör.

Intuition: Ahhhh … ja. Det är därför pedofilerna exponeras först i allt detta! För att indikera för föräldrarna att statstjänstemännen INTE har era barns bästa i hjärtat, om de ens har ett hjärta, och detta är Ljusets kamp mot “the deep state” (kabalen), för att de utövar kontroll över våra barn. För det är vad som verkligen står på spel här: barnen, vår framtid. Och för de som reinkarnerar här, era barn är ni.

Desto mer av dessa pedofil-grejer som kommer ut, ju fler föräldrar misstror staten/ regeringen, och börjar utöva sin egen rätt över sina barn igen. Smart drag. Det var därför man fokuserade så mycket på pedofilerna.

Detta är ett strategiskt spel, ungefär som schack, och spelbrädet är intellektet hos jordens folk. Så det kan verkligen sägas, att saker avslöjas för allmänheten på detta sätt för att få dem att börja tänka själva. Och det måste de göra!

Det var vad som kom upp i morse, och jag tänker på det senaste Q-inlägget jag såg, då de påstod att de använder manuset från “the deep state”, för då man känner till spelet kan man spela för att vinna. Det är bra, eftersom vissa av de mörka bankerna motsätter sig agendan. De räknar med detta motstånd, eftersom de då kan använda det för att ytterligare begränsa oss.

Jag undrar om det bästa motståndet är att inte motsätta sig alls, men eftersom många av oss är så beroende av våra regeringar, så finns det inte något sätt för att säga: ”Tuut tuut på dig” och sedan gå därifrån. Och en annan sak, Ivo, vi är BEROENDE av våra regeringar, inte oberoende, inte oberoende av dem, utan starkt knutna till dem på sätt som är skadligt för vårt välbefinnande. Folk hävdar att det finns sjukhus för att bota oss. Visst, men visste ni att när DNA:t är helt intakt, så kan era lemmar växa ut igen? Kroppen kan läka sig själv, och här åker vi till tandläkaren för att få våra tänder sönderborrade och fyllda med kvicksilver, och det marknadsförs som en slags ny (dyr)  uppfinning.

Jag har redan healat mig själv några gånger under mitt liv, bara genom att fokusera på att befria mig från problemet. En gång gick jag till kiropraktorn och han arbetade på ryggkotorna som håller min skalle. Jag blev helvetiskt yr, men som tur var så körde jag inte, jag fick skjuts hem. Detta pågick under några dagar innan jag bestämde mig för att ta saken i egna händer. Jag låg ner och mediterade över att befria mig från detta yrselproblem, och kom fram till att det var något i mitt öra, en nerv eller något, var inte ens säker på det, men när jag ställde mig upp igen, så var det borta och problemet kom aldrig tillbaka.

Det blir en bra övergång Ivo, eftersom det hur som helst var det vi skulle diskutera: normaliseringen av destruktivt beteende.

Ivo: Ja, min kära. Din värld har lärt sig att acceptera det destruktiva som ett normalt beteende. Låt mig berätta hur det uppnåddes. Det handlar om att minska motståndet mot det. Som mänskliga varelser med olika medvetenhetsnivåer, kan ni protestera mot olika saker som görs eller införs i era samhällen. Men det en förälder kan tycka vara oacceptabelt, protesterar barnen mindre emot, därför påverkas era barn som mycket unga, så att de ska acceptera sådant deras föräldrar avskyr. Barn i ung ålder är inte särskilt kritiska tänkare. Det finns inget som hindrar budskapen från att lätt accepteras. Så “the Deep State” marknadsför nya idéer till barnen, inte till föräldrarna först.

Jag: Men de kan inte köpa saker. Föräldrarna måste göra det.

Ivo: Och du har sett att barnen protesterar i affärerna, när de inte får det de vill ha. De flesta barn tror att shopping innebär att de får sakerna. De förstår inte att man måste betala för dem, och de förstår inte hur föräldrarna kan ha invändningar mot det.

Min kära, du var medveten om generationsklyftorna på 60-talet. Föräldrarna hade kort hår, raka benor, gick till kyrkan på söndagar och bar kostym på jobbet. Sedan kom 60-talet, med Beatles som lät håret växa som en symbol för motståndet mot föräldrarnas korta hår. Eller?

Jag: Japp. Min far litade inte på någon med långt hår.

Ivo: Förr var musiken vederkvickande, lugnande, inspirerande, som till exempel Mozart, romantisk och av högre kvalitet än vad som producerades av, låt mig säga, Deep Purple och Rolling Stones. Den var inte heller sexistiska med kvinnofientligt innehåll eller budskap om hur kvinnor ska kontroll över män.

Jag: Jag älskar Ian Gillan!

Ivo: Och han är en bra sångare, men musiken han framför, oavsett hur bra han än gör det, är kaotisk, fräck, hård, med många genomgripande teman om våld och angrepp.

Jag: Sant. Men de tog också avstånd mot krig.

Ivo: Ja, tack och lov, ett positivt budskap i allt detta, men allt sedan Beatles, har en kakafoni av irriterande musik släppts ut till folket. Och en rå livsstil som kompletterar den råa musiken. Er rock and roll-kultur från 60-talet och framåt, har helt enkelt gjort en poäng av att vara bäst på att vara värst. Det finns inget särskilt försonande med musiken, och den skildrar en nedbrytning i er kultur från social programmering. För det var utformat för att vara så.

Jag: Sant. Men jag gillar det fortfarande.

Ivo: Dina värderingar har på så många sätt sjunkit.

Jag: På 50-talet var kvinnor husslavar och en andra klassens medborgare. Nu tar människor oss åtminstone på allvar.

Ivo: Det är sant. Men det finns fortfarande en pornografisk sektor i er kultur, det finns fortfarande prostituerade, det finns fortfarande mycket sexuellt förtryck och kvinnofientlighet. Det gudomligt feminina stiger upp, men ur askan, vill jag säga.

Jag: Sant. Så det är förändringar.

Ivo: På våra planeter förekommer inga kulturella förändringar. Det finns ingen degenerering av vår moral och värdering. De förblir alltid höga. Vi tillbringar inte våra liv  i strid med våra barn. Era sociala medier skapar en onödig friktion mellan er och era barn. Syftet från en utomjordisk förälder, är att lära sina barn livets högsta normer, och detta ska föras vidare generation efter generation. Att komma överens med barnen är givet i våra världar, inte att vinna striden som det kan vara med era.

Detta är ett annat exempel på normalisering av destruktivt beteende i er värld.

Det finns ett destruktivt sexuellt beteende.

Destruktivt ätbeteende. Varför erbjuds ni livsmedel, som är dåliga för er att äta? För att era profitörer blir rika när de förser er med dessa gifter. Det är därför.

Ett annat sätt att förstöra er själva och er lever, är när ni dricker! Er kropp är en ekologi. Det är en ekologi som försöker stanna kvar i balans. Tror ni att dricka gift hjälper denna ekologi att frodas?

Allt detta har normaliserats och anses acceptabelt i era samhällen. Det är det inte. När ni accepterar dessa sätt att leva som ni kallar det, så förstör ni er själva, och det förhindrar er att förstå den sanna meningen med livet. Först när ni börjar uppnå balans, kan ni förverkliga detta syfte. När kroppen är för förgiftad, kan inte själen förankra sina högre energier i det nedre energetiska kärlet.

Er värld utövar destruktiv konsumtion på andra sätt: er överkonsumtion och era tanklösa shoppingvanor, är destruktiv konsumtion.

Era anställningar anger i många fall att ni ska arbeta minst åtta timmar. Lyckligtvis är vissa mer tillmötesgående. Deltidsjobb kan erbjuda fem timmar, och vi säger att det är mer än tillräckligt av något som inte uppfyller er själ.

Er värld förstör själen. När ni deltar i uppgörelsen, så begränsar ni er själva till en bråkdel av de ni verkligen är.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min kära, jag har haft dig i våra healingsängar så många gånger, men du minns det inte. Vi har varit tvungna att hjälpa dig att ta bort gifter från din kropp och ditt sinne, bara för att hålla dig tillräckligt klar för att kunna vara ett medel för våra meddelanden. Du förstår att du aldrig kommer att få cancer som så många på din planet får, eftersom du vet att du blir healad på våra skepp. Vi tillåter inte att din ohälsosamma giftiga planet förstör dig.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min kära, det var en gåva från din själ att låta dig komma till jorden, och vi stöder henne i sin strävan, att göra förändringar för så många lidande människor.

P.S. Till kvinnan som skickade det otroliga hatmeddelandet till mig, ”Vem tror du att du är????!!” Vänd dig om och se på dig själv, ställ dig sedan själv samma fråga. Varför ställer du den frågan till mig, när du borde ha frågat dig själv det under hela ditt liv. Kanske du nu skulle fått veta, om du hade gjort det.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...