Ivo via Sharon Stewart 3 juni 2020

Ivo via Sharon Stewart 3 juni 2020

 

Ekologi blir den nya ekonomin

Jag, från en video för ett par dagar sedan: Jag får fler intuitioner. Jag såg just att det finns en lång blodåder, en enda stor tunnel som går från Antarktis till Terra del Fuego i Sydamerika, hela vägen genom Syd- och Centralamerika och den kommer upp genom södra Staterna, som New Mexico, och grenar sedan ut sig i hela Staterna, väster och öster ut.

När jag tittar på DUMB-kartan kan jag se att det finns tre vägar som vi känner till som korsas i Mexiko. De skulle finnas i Kalifornien, Texas och New Mexico. Folk, undra inte varifrån alla droger kommer till Nordamerika. Allt levereras under jord. Vi ser dumma TV-program av Feds som gör narkotikatillslag eftersom någon kriminell hade en yacht full av kokain. Miami Vice var löjligt. Ett par killar med en snabb motorbåt och en ouzi. Som om. Det här materialet transporteras genom DUMB-systemen och sprids på det sättet. Det är därför det är ett så stort problem. Jag tror att en del av detta krig under jorden är för att stoppa transporten av droger som orsakar elände och lidande för nordamerikaner. Jag pekar inte finger mot Sydamerika – dessa droger kommer också från andra länder och vi gör våra egna. Det här är precis vad jag blir visad nu.

Jag tror att vi har en konstig uppfattning om vad narkotikahandeln handlar om från filmer och TV. Vi ser chefen för drogkartellerna som handlar i maffia-stil med små gatuhandlare. Ja, det är slutet på kedjan. Den stora delen av kedjan är det underjordiska systemet som innehåller bokstavsbyråer som skapar och distribuerar saker på gatorna. Tror du att några narkotikakarteller i Sydamerika kommer att kunna hålla jämna steg med efterfrågan i bara en stad i Nordamerika? Jag tvivlar på det. Återigen har TV lurat oss.

Det är uppenbart att om ET: er vill eliminera lidande och introducera Eden för oss alla på ytan, måste droger och sprit försvinna. Jag säger amen till det!

Jag tror att befälhavaren Plaren Teah berättar för mig att det är hon som har kommandot över skeppen över Sydamerika. Jag får en intuition om något, som att de skapar ett virus för alla växter vi odlar som vi använder för att tillverka droger. Ja, ETs är fantastiska botaniker! De kan ändra alla växter så att de inte längre producerar de ämnen som vi tillverkar droger från. Inte konstigt att de nu har bytt till designade läkemedel som bara innehåller de saker som Djupa Staten tillverkar för Big Pharma. Det och att det inte finns så många bin längre till att pollinera växterna, så kokainplantorna blir inte heller befruktade.

Ja, det verkar troligt. De har sagt till mig att allt vi kan använda för att missbruka oss själva kommer att tas om hand. Allt från gammal främmande teknik under ytan till vallmo-växter – de verkar alla finnas i planen för transmutation till välgörande ämnen eller så ska de tas bort så att vi inte kan hitta dem och fiffla med dem. Wow! Det här är ett tillslag på vårt lidande som de gör.

Jag: Befälhavaren Teah, är du den som säger mig det här?

Teah: Det är det faktiskt! Hej igen Sharon!

Jag: Hej! Trevligt att arbeta med dig igen. Det har gått ett tag sedan vi bombade baserna i Sydamerika.

Teah: Vi har hållit på med det. Vi arbetar vidare för att befria så många människor och ta baserna under jorden. Så många mörka ET:s arresterade och avslutade. När vi arresterar dem täcker vi dem faktiskt, jag antar att det är ordet för det, för att hindra deras telepati. Ja!

Jag: Fantastiskt.

Teah: Tja, de arbetade telepatiskt för att förslava er alla, så vi var tvungna att utforma ett system som skulle hindra dem från att göra det arbetet. Så vi har faktiskt en typ av mössa som vi lägger på deras huvuden så att de slutar sända.

Jag: Verkligen?! Jag hade inte hört talas om det.

Teah: Ni har inte hört något på ytan än! Detta lock är naturligtvis eteriskt men det hindrar dem från att vara telepatiska. Det minskar antalet som ni måste ta itu med.

Jag: Tja, fortsätt med det för det finns fortfarande massor av dem.

Teah: Vi vet. Du har mycket att ta itu med. Jag kan känna din stress nu. Återigen lyssnar din katt till mörka uppmaningar och inte till dig.

Jag: Japp. Jag måste dressera om honom varannan månad. Jag får honom att stoppa något, men han gör det bara igen. Jag får honom att äta på natten, nej, sedan börjar han väcka mig igen.

Jag har lagt en kolonn med vitt ljus runt honom för att skydda honom och mig från mörka entiteteter, men det verkar inte fungera så bra.

Intressant, när du arresterar en reptil, vad mer måste du göra, för om du arresterar en människa måste du sätta handklovar på den, det är allt. Vilket är ganska roligt när man tänker på hur kraftfulla vi verkligen är, men det är vad som händer när du lär en människa att den enda kraften de har är genom deras händer, inte deras sinnen.

Teah: Ja, ni är så vilseledda. Vi känner för er. Ni skulle inte kunna spärras in om ni kunde lära er att använda era sinnen först. Med reptilerna har vi det telepatiska locket, men sedan omger vi dem också med en bubbla. De kan bitas och de är ganska starka om de bestämmer sig för att använda sina kroppar så de måste vara mentalt begränsade. Vi kan göra det med våra sinnen.

Jag: Wow.

Teah: Så jag berättade det här för dig, Sharon. Framtiden för er värld är ekologi. Den nya ekonomin, efter att er Fiat-ekonomi kollapsat, kommer att vara ekologi. Och det är för att den måste återställas att det kommer att vara så.

Så många människor kommer att vara utan arbete när narkotikahandeln faller och alkoholkällor torkar upp.

Jag: Tack Gud. När blir det?

Teah: Inom tio år.

Jag: Okej. Bra. Så människor som arbetar kommer att användas bättre, som till att odla mat och åter få jorden att grönska, städa upp föroreningar och sådant.

Teah: Ja, även till att sköta om djurpopulationer som behöver förnyas. Det finns utrotade djurarter, en del som måste vara det för att de inte längre passar jordmiljön, men andra som gör det behöver tas tillbaka från utrotning.

Jag: Hur tar du tillbaka ett djur som har utrotats?

Teah: Det finns sätt. (leende)

Jag: Så du är Noas ark. Jag hörde att Agartherna har alla våra djurarter under jord och kommer att föra dem tillbaka.

Teah: Ja. Som botaniker har vårt folk också ett bibliotek med artens embryon som vi har hållit inkuberade. Dessa kommer helt enkelt att släppas tillbaka på er planet. Människor har redan återupptäckt utdöda djur och det är härifrån de kommer. Gaia kan skapa dem också. Ingenting är verkligen utrotat. Ni tror alla på det för att ni blev lärda att döden är slutgiltig. Döden är bara en övergång. Den är aldrig slutgiltig.

Jag: En annan lögn som vi har fått höra.

Teah: Ni har många sanningar som ni behöver lära er.

Jag: Tack för att du berättade det för oss. Jag kan se många djurälskare som drar en suck av lättnad och tänker att dessa utrotade arter fortfarande lever.

Teah: Er planet har en kraft som skapar det liv som behövs för att upprätthålla den. Ja, det går båda vägarna: planeten upprätthåller livet och livet på den upprätthåller planeten. Nåväl, utom i de fall där det har övertagits av mörka krafter som nu. Då finns det en obalans.

Jag: Så istället för att odla växter för kokain, kommer folk att odla apelsiner eller andra typer av mat.

Teah: Till exempel ja. Människor kommer gärna att arbeta och skörda mat för distribution runt jorden. Naturligtvis kommer era distributionssystem att snabbas upp eftersom mat kommer att skördas när den är mogen och inte före som det görs nu. Mogen mat förstör snabbt så att olika transportsätt och utrustning håller på att utvecklas. Och ja, det finns också livsmedelsyntetiserare.

Jag: Jag gillar att odla mat och äta från jorden. Omkonfigurerad energi är allt gott och väl, men jag känner att Gaia odlar den för oss, så vi borde äta den.

Teah: Ja. Båda fungerar men jag förstår vad du menar. Matsyntetisering började när människor var i rymden borta från sina planethem under lång tid och mattransport var ett problem. Så detta skapades och matlagring undveks.

Jag: Ah. Jag förstår.

Teah: När det gäller Amazon-djungeln, ja, vi går in i baserna. Vi gjorde framsteg härom natten. Vi försöker att inte störa djungelns ekologi, men bränderna pågår fortfarande.

Jag: Kan ni hjälpa till där ute?

Teah: Det kan vi. Men det pågår ett krig mellan Dracos och ledarna för den Brasilianska kabalen, så de kämpar om djungeln. Det är olyckligt att alla djuren lider i detta nonsens namn. Vi hjälper så många vi kan.

Även detta är ett feminint område som ännu inte har fallit i mörka händer, så de anstränger sig mycket för att ändra dess polaritet genom dessa bränder. De försöker skapa rädsla och gör ett bra jobb.

Jag: De måste bara lämna denna jord. Vi är så färdiga med dem.

Teah: Så vi fick verkligen tillgång till en huvudbas och vi kämpar fortfarande inuti. Planen är att ta alla Brasilianska baser till slutet av juli.

Jag: bra.

Teah: Det är härifrån som mycket av drogerna börjar sin resa till Nordamerika och Europa, liksom till andra delar av världen och när vi kan få dessa baser nedstängda, kommer denna handel att stoppas. Vi tar också odlarna i förvar samt arresterar kabalens nyckelpersoner som finansierar handeln. Narkotikahandeln börjar snart gå ner. Inom några år börjar ni se brister, precis som ert toalettpapper och andra livsmedel visar brist nu på grund av kabalstörningar, så kommer handeln med narkotika och alkohol att försvagas under kommande år.

Det som en gång var en blomstrande verksamhet som också genomfördes under jord, så kommer alkohol att komma tillbaka till enskilda odlare och bli mycket dyr på grund av den begränsade mängden man kan köpa. Även era distributörer, butikerna och de regeringsdrivna distributörerna kommer att gå ur drift på grund av brist på produkter.

Jag: bra! Det är mycket goda nyheter! Så kanske människor kommer att vända sig mer till att hjälpa andra att återhämta sig istället för att ge dem dessa gifter.

Teah: Det borde hjälpa.

Jag: Världen under skyddstillsyn. Jag älskar det! Jag tror att jag borde hålla mig kvar bara för att se detta hända.

Teah: Håll dig verkligen kvar.

Jag: Tja, jag kommer alltid att vara här antingen som mig själv eller som Tiannia, jag kommer upp med Ivo.

Teah: Mycket bra. Ja, efter att ha bott på planeten kommer dina bidrag att vara ovärderliga för framtida GFL-operationer.

Jag: Tja, tack. Konstigt nog känner jag inte att jag vet hälften så mycket som jag brukade göra.

Teah: Vi talas vid senare.

Jag: Tack.

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...