Jesus via John Smallman, 3 juli, 2020

 

Ni är alla extremt kraftfulla varelser.

3 juli 2020

 

.Mycket händer hos mänskligheten när de förbereds för lättnader i pandemins restriktioner och sedan få höra att nya restriktioner införs i vissa områden. Det är väldigt förvirrande för er, men de som sätter begränsningarna är själva väldigt förvirrade, eftersom situationen inte utvecklats så som de hade planerat och avsett. Det uppstår mycket motstånd när människor över hela världen inser, att de uppmanas att följa regler och förordningar som inte är till hjälp för att kontrollera ”pandemin”, samtidigt som det begränsar deras grundläggande mänskliga rättigheter. De som skulle kontrollera mänskligheten upptäcker att de inte längre kan göra det, och detta kommer snart att rapporteras i massmedia, när de börjar återkräva sin rätt att rapportera de sanna nyheterna, istället för att främja åsikter från de som kontrollerat dem.

Det kollektiva uppvaknandet hos mänskligheten är verkligen mycket nära, och det är bättre ni förbereder er för att fira, istället för att oroa er i onödan genom att försöka gissa vad som kommer att hända nästa gång, lokalt eller globalt. Ni vet ju att den gudomliga planen utvecklas perfekt, den kan inte göra annat, så fortsätt därför med avsikten att minst en gång dagligen, bara älska det som uppstår. När ni gör det så öppnar ni era hjärtan för att bjuda in Kärleken och den kommer omedelbart, sedan flödar den kraftfullt in i era energifält för att samverka på det mest underbara sätt med energifältet hos de ni tänker på, till och med efter bara en liten stund och även om det bara är tillfälligt, eller då ni träffar någon personligen för att kommunicera, för ni lyfter och inspirerar dem när de känner den kärleksfulla energin som omger er, som omsluter dem i dessa ögonblick av samvaro.

Ni är alla extremt kraftfulla varelser, och ju oftare och mer intensivt ni väljer att bara älska, desto effektivare blir ni att utföra just ert uppdrag i den kollektiva väckningsprocessen. Kom ihåg att var och en av er spelar en mycket väsentlig roll som bara ni kan spela, så litar på er själva, lita på er intuitiva vägledning – vi är alltid med er, redo att erbjuda vår hjälp om ni väljer att kalla på oss – lev era liv genom att veta att ni finns precis där ni behöver vara i det ögonblicket. Vad som än händer eller uppstår då, är en underbar möjlighet för er att flytta processen av uppvaknande framåt, eftersom ni väljer att svara kärleksfullt på den, precis som ni planerade innan ni inkarnerade när ni med kärlek och total frihet, valde att frivilligt vara i kroppar vid den här tiden.

Att vakna, som ni alla gör, är att gå från rädsla till Kärlek när ni tänker, tala och agerar, och ni valde alla att vara i formen av människor vid denna tidpunkt i er andliga utveckling, för att göra just detta. Ni behöver inte fundera så mycket över vad det är Gud/ Källan/ den Gudomliga visdomen vill med er, för de vill bara att ni ska vara här nu, vara er själva. Frigör er från alla egoistiska masker som ni kan ha skapat för er själva för att ni såg er som obetydliga människor – när ni umgicks med andra och brukade tro att ni behövde förbättras – det tjänar er inte längre, utan distraherar er mycket från ert gudomliga arbete med att vara Kärlek i handling..

Ni är alla här på ett gudomligt uppdrag som ni volonterade för, och för Kärleken i dess gudomliga Visdom, accepterade ni ert erbjudande. Det finns ingen separation. Alla är En, och därför är alla involverade och har sin egen individuella uppgift i den pågående mänskliga uppvakningsprocessen, ett individuellt uppdrag som ingen annan kan göra eftersom ni, tills dess ni vaknar, fortfarande är engagerade i en dröm eller illusion av separation. Det ni alla gör – TILLSAMMANS – är att ni skapar den underbaraste händelsen som någonsin hänt på Planeten Jorden. Det var utsökt planerat för eoner sedan, i samma ögonblick som det kollektiva valet gjordes och genomfördes av att få uppleva det overkliga tillståndet av separation, och nu är den stund kommen då vi ska få njuta frukterna av det.

Kom ihåg! Det finns inget som sker av en slump och inga ”tillfälligheter” eftersom allt är gudomligt planerat för att försäkra total GLÄDJE för Allt som Är – För Dig och Dig och Dig och Dig. . . Det fria valet att uppleva separation var inte oväntat av Källan, men det var inte förrän det faktiskt genomfördes, som det blev läge att utforma ett program för att få experimentet till dess slutförande. Det finns bara NU! Och i Nuet är allt utformat, skapat och satt i rörelse. Allt – varje situation, händelse, tillfälle, aktivitet, interaktion – inträffar NU! För att upprepa, det finns bara NU!

Mänskligheten vaknar NU, och det är den gudomliga viljan och därför mänsklighetens Vilja, för det finns bara En Vilja, den Gudomliga Viljan, ER Vilja!

Därför: Koppla av! Njut av dessa sista ögonblick fast det verkar som om separationen från Källan är verklig, och förstå, som ni gör, att ALLT har omhändertagits gudomligt, och er återkomst till Glädjen är i nära antågande och är ofrånkomligt.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Källa: John Smallman

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...