Jahn J Kassl kanaliserar ÄRKEÄNGLARNA, 31 januari 2022

 

 

Jahn J Kassl kanaliserar ÄRKEÄNGLARNA

den 31 januari 2022

 

Med början idag och framöver, råder en ny energikvalitet på Jorden! Detta är ögonblicket som många själar under lång tid har väntat på.

Initiering: ”Jag är redo att ta emot Guds Ljus i den nya frekvensen”

Den nya frekvensen accelererar uppvaknandet! Från och med idag!

Det himmelska ljuset har uppnått en ny nivå av styrka, det vibrerar i en högre frekvens och är av en extraordinär kvalitet för att heala mänskliga hjärtan!

CENTRALSOLEN sänder ut dessa vågor av flytande ljus direkt till er, vilket från och med nu leder till en oerhörd acceleration i det mänskliga uppvaknandet. Därmed förenas himlen och Jorden i en storslagen strävan för att möjliggöra denna världs uppstigning, samt uppvaknandet av medvetandet hos mänskligheten.

Det har bestämts att inget och ingen kan förhindra eller fördröja processen med flödet av detta kosmiska ljus.

Guds makt och Hans nåd finns ständigt närvarande på Jorden – nu och alltid – i all evighet.

Möjligheten

Älskade människa!

För dig betyder detta att du behöver observera och om möjligt, nu försona alla dina personliga frågor ännu mer på djupet, med mer mod och mer genomgående.

Allt sker nu i en otrolig hastighet. Det gör även din healing; ALL HEALING kan nu med lätthet leda till snabba och genomgripande resultat.

Detta är DIN MÖJLIGHET till att förtydliga dina relationer på samtliga nivåer!

För du står ofta i vägen för dig själv, eftersom du håller fast vid det gamla endast för att du ännu inte riktigt förmår se det nya.

Änglar och Ärkeänglar, otaliga Mästare, står vid din sida under försonandet av varenda fråga. Du är aldrig ensam! Med sitt ljus av kärlek stöttar en oräknelig skara ljusvarelser de människor som väljer att tillägna sig själva ljuset.

Om du så är vaken eller sovande spelar ingen roll för oss, för vi behöver ingen sömn. Vi finns där för dig när du kallar på oss och närhelst du behöver oss. Vi kommunicerar med din allvetande själ och därför spelar det ingen roll vilka bekymmer som ditt ego vill hålla fast vid och vilka rädslor ditt sinne inte vill släppa taget om.

Med början idag, har en genomgripande healing inletts på grund av din själs beslut. Ta denna gåva från Den Enda och gläd dig över de positiva verkningarna i ditt liv.

Var redo att bli pånyttfödd och var redo att gå igenom små dödar för det.

På det sättet tar du framgångsrika steg i din utveckling som du fram tills nu endast har drömt om och mirakler sker vilka tidigare var utom räckhåll för dig. Det som nu behövs är din beredskap att ta emot ljuset från CENTRALSOLEN i ditt hjärta och att se på ditt liv i detta ljus av sanning.

Initieringen

Detta är en initiering till denna höga frekvens av gudomligt ljus, detta är ögonblicket som många själar länge har väntat på.

För från och med nu så är det möjligt för många människor att uppnå upplysning, försoning och uppstigning i den här livstiden. Det enda du behöver göra är att röra på dig. Rör dig i riktning mot ljuset.

Tillkännage för Universum:

JAG ÄR REDO ATT TA EMOT GUDS LJUS I DEN NYA FREKVENSEN.

Lämna allt annat till det allvetande gudomliga ljuset. Var beredd att acceptera och omfamna alla skiften och förändringar i ditt liv.

Detta är hur andlig tillväxt äger rum. Detta är hur minnet återvänder – minnet om din faktiska storhet, ditt ljus och din sanna gudomliga natur.

Nu föds andliga dvärgar på nytt såsom metafysiska jättar och omedvetenheten föder fram det nya medvetandet.

Så gå framåt, älskade människa! Förverkliga ditt andliga uppvaknande och låt dig själv uppleva det gudomliga ljusets milda beröring.

Den gudomliga sfären av nåd på Jorden har grytt och välsignad är den människa som är medveten om detta.

Vi är ÄRKEÄNGLARNA.

 

Channeled by Jahn J Kassl
English edition by crystalflow translations

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...