James Gilliland, 3 mars 2021

 

James Gilliland 3 mars 2021

 

James Gilliland: Ni blir tvungna att välja.

3 mars 2021

https://tinyurl.com/2x2xhryv

Ansvarighet

Det är nu alltmer uppenbart även för de mest socialt konstruerade kritiska tänkande och forskningsnedsatta att inte bara Amerika, hela världen är i trubbel. Nedtagningsplanen för Amerika som drivs av KKP (Kinas Kommunistiska Parti) och den globala eliten och som genomförs av korrupta politiker är i full gång. Den lama strömmens nyheter är i full överensstämmelse. Konstitutionen och er Rättighetsdeklaration är som toalettpapper för tyrannerna, en kugge i deras hjul på vägen mot total förslavning, världsdominans och avlägsnande av cirka 80% av världens befolkning. Håll dem sjuka, fattiga och dumma är en plan som de så arrogant skryter om. Det som är sorgligt är att så många deltar i sin egen förslavning och möjliga bortgång. Detta utvecklas inte utan motstånd.

Människor vaknar upp till denna Kabuki-teater globalt. Är ni redo för marsgalenskap? Vi går igenom en stor solstorm. Mer än en storm är över oss, eller är den tillbaka? Mars är känd för förändring i en mycket stor omfattning. Solen driver på denna förändring. Det börjar med förändringar i medvetandet som påverkar kroppens bioelektriska fält, även Jordens kropp. Detta följs av svårt väder, jordbävningar och vulkanaktivitet. Människor kommer att resa sig globalt och skapa stort motstånd och tyrannernas slutliga bortgång. Maskerna lossnar och faller bort. Tyrannerna har haft tusentals år på sig att gräva ner sig, så förvänta er inte en resa genom de gyllene bågarna där friheten ges till er i en väska. Om ni inte är medvetna om det stora uppvaknandet kan jag bara säga forska, forska, forska. Ni är långt efter. Tillämpa kritiskt tänkande och lita på vad ditt hjärta och mage säger. Inget är vad det ser ut att vara. Vissa kommer att förlora vänner och familj, relationer kommer att växa längre ifrån varandra om ni inte är på samma sida. Allt kommer att påskyndas och förstärkas. Polariteterna kommer att växa sig starkare.

Kärlek till sig själv, andra och planeten kräver handling. Vet att du inte är ensam. Det finns sedda och osedda enheter som är involverade i uppvaknande och läkning eller planetär befrielse av Jorden. Kalla dem vad du vill, men vet att det här är större än du tror. Alla köpte Jord-biljetten för sitt livs resa. Vi kan alla vara en del av lösningen, många inkarnerade bara för det här evenemanget. Nyhetsflash; det finns andra Andligt och Tekniskt avancerade världar utanför, Forntida Förfäder som återvänder och en mängd Mästare, Helgon och Visa män som deltar i detta evenemang. Det är flerdimensionellt. Vi återvänder till Universell Lag, förfädernas lag. En republik, Konstitutionen och Rättighetsdeklarationen exemplifierar bäst Universell Lag. Det är därför tyrannerna vill ta bort dem och ersätta dem med socialism, så småningom kommunism. Känn din historia, socialism och kommunism är tyrannernas val och slutar alltid med en förlust av frihet och folkmord. Den sanna Republiken där makten vilar hos folket, Konstitutionen och Rättighetsdeklarationen står i vägen för global dominans. Det finns de som kämpar hårt för att återställa Republiken, ta tillbaka den ursprungliga Konstitutionen och Rättighetsdeklarationen och därmed försäkra er frihet från de som försöker förstöra Republiken, ta bort våra konstitutionella rättigheter som förslavar och avfolkar planeten i stor skala. Naturligtvis är det aldrig dem, när det gäller avfolkningsprogrammet. Det genomförs vanligtvis på en ras eller kultur som de ogillar. Det som allt bryts ner till är Gott och Ont.

Det spelar ingen roll vilken färg du har, vilken religion, eller vilket politiskt parti. Tyranni har bara ett mål och det är att förslava och förminska, splittra och erövra, hålla dig sjuk, fattig och dum, det är där socialteknik kommer in. Träldom. Makten och rikedomen i händerna på några få. Om du inte kan se denna plan utvecklas, Gud hjälpe dig. Egentligen kan Gud inte ens hjälpa dig på grund av den fria viljan, den gudomliga rätten till dumhet som många utövar maximalt. Det här utvecklas framför våra ögon.

Universell lag i den enklaste formen är Universell Fred, Broderlig/Systerlig Kärlek, Individuell frihet och Välstånd för alla. Hur många av era ledare arbetar enligt Universell lag? Hur många tjänar andra? De allra flesta skulle misslyckas och falla inom självbetjäningskategorin. Vi måste fråga oss om vi tillämpar Universell Lag i vårt dagliga liv? Var passar biovapen in i Universell Lag? Vad sägs om påtvingandet av det de kallar vacciner på ovilliga och outbildade som i själva verket är operativsystem som förändrar ditt DNA? Hur tvingar du dig att bära inte en utan två masker? Masker som skapar bakteriell lunginflammation som var den främsta dödsorsaken under spanska influensan. Nu skapar minskningen av syre en osäker arbetsmiljö, i vissa fall hjärnskador och organsvikt enligt neurovetenskapsmän. Hur överensstämmer nedstängningar, nedläggningar av företag, tvingande mandat med era konstitutionella rättigheter? Varför verkställer mestadels drakoniska demokrater dessa olagliga diktat med en tung hand? Varför säger vissa stater att mandaten, som inte är lagar, nedstängningar, social distansering, påtvingande av masker är författningsstridiga och gör mer skada än nytta? Varför strider deras vetenskap mot vetenskapen för de som står för att tjäna miljarder och de som sammanlänkas med globalisterna och KKP?

Här är den stora frågan varför du tvingas ta ett vaccin, det är inte ens ett vaccin, det är en RNA-modifierare och ett operativsystem, ingen har ett isolat för att göra ett vaccin, stora laboratorier och universitet kan inte hitta det, bara vanlig influensa A/B, inte ens CDC har ett isolat? Visste du att de flesta testdjuren dog strax efter sprutan, att andra dött senare för att deras immunsystem gick i hyperdrive?

Du riskerar allt detta för vad som visade sig vara inget annat än en kraftig förkylning med en genomsnittlig överlevnadsgrad på 99,98%. Den är mindre farlig än någon annan influensa vilken tycktes försvinna tillsammans med en myriad av andra dödsorsaker. Var är logiken? Vad är den verkliga agendan och vem som genomför den är den stora frågan som ingen ställer, särskilt de största medierna som drivit hype och rädsla med extrema fördomar, falsk vetenskap och statistik? Hur passar allt detta in i planen för att ta ner Amerika, hålla dem sjuka, fattiga och dumma? När du räknar ut detta, följ bara pengarna. Vem finansierade Covid-forskningen, vem finansierade Wuhan Lab? Vem hade patent på Cov19, vaccinerna, testpaketen år i förväg? Vem står för att tjäna miljarder, är de eugeniker, knutna till globalisterna, Kina och KKP? Är WHO och CDC också finansierade av samma människor, globalister, KKP och andra eugeniker?

Återigen, om du följer med eller deltar i denna dödliga charad, är en villig deltagare i din egen eventuella förslavning, tvingad till elak fattigdom, låter dig vara ett marsvin med allvarliga ofta dödliga konsekvenser som drar skam över de som är vakna och försöker utbilda och rädda dig, Gud hjälpe dig. Du kan tjäna mycket pengar men priset på karma är långt bortom någon kortsiktig vinst. Låt oss inte glömma Nürnbergprocesserna. Okunnighet var inte ett försvar. Kom ihåg de som försvarade och deltog i denna grymhet, förräderi går inte hem i någon domstol och det finns och kommer att bli rättegångar. Läkare, kom ihåg era eder. All orättmätigt erhållen vinst är ohållbar. Motreaktionen är oundviklig. Herrgårdarna, lyxbilarna, båtarna kommer alla att vara till ingen nytta.

 

James Gilliland

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...