MG och JT via Melanie, 7 maj, 2021

Utvecklingen av mänskligt medvetande, energiförskjutningar, skala av lager, frekvenshopp – Del II

 

JT: Jag vet att det här är en svår fråga, men jag får detta ofta ställt av människor. Hur länge kan den här processen pågå? Vi vet att det går extremt snabbt. Förväntar vi oss stora förändringar under de kommande fem åren?

MG: Absolut. Det kan hända när som helst nu. Energierna är mogna, marken om du vill är redo. Nu beror det verkligen på kollektivets tipppunkt. Och detta kommer att utlösa nästa steg.

JT: Så, vi kan antingen komma till den sidan eller till den sidan eller finns det absolut inget annat sätt än själva uppstigningen?

MG: Från där vi är här och jag får gåshud över hela kroppen finns det inget annat alternativ. Vi har bestämt oss för att stiga upp. Detta sker oavsett om folk tror det eller inte.

JT: Förra gången jag frågade dig om människor med levande drömmar och de levande drömmarna fortsätter, alla har massor av resor, surrande i öronen, fysiska symtom, mer känslighet för mat, för kemikalier och särskilt för elektromagnetisk strålning. Hur kan individen lära sig att anpassa sig till dessa frekvenser utan att skada sig själv?

MG: Vi kanske ofta tror att visdom kommer från sinnet eller från hjärtat, men kroppen har så mycket visdom lagrad i den också. Och vi kan låta vår kropp göra sitt arbete ordentligt när vi inte stör så mycket med det. Det betyder att om vi känner att saker blir för mycket, om vi känner oss överväldigade, bör vi ta oss tid att vila och återhämta oss. Vi kan låta kroppen ta hand om den fysiska aspekten, det är vad den ska göra här.

JT: Så, det är lite som vad djur gör. Jag hade en katt och varje gång han kände sig dåligt, vilade han bara och sov och återhämtade sin energi på några dagar.

MG: Exakt det.

JT: Även om vi försöker att inte gå in i den nuvarande politiska situationen undrar jag om vi stör mentalt, analytiskt när vi inför massor medicinering eller vaccination. Vad är din syn på detta?

MG: Detta är en mycket viktig aspekt som måste spelas fram till slutet. Det är en avgörande aspekt av uppstigningsprocessen nu (pausar). Du kommer att förstå allt i god tid men vad vi kan säga är att allt är precis som det ska vara.

JT: Många individer utnyttjar vad som kallas drakenergi. Jag utnyttjade personligen drakenergi och jag blev förvånad över hur kraftfull och hur kärleksfull, harmonisk den är. Vad finns det att veta mer om drakar och deras roll i denna uppstigningsprocess?

MG: Deras energi aktiveras eftersom fler och fler människor ansluter sig till sin energi igen. De har så mycket forntida visdom att dela med oss. Vi är precis i början av att återansluta med drakar.

Jag ser nu en drake framför mig, böjer sig respektfullt, ögon fulla av kärlek. De delar sin energi med oss. De kommer att arbeta med oss ​​när vi är redo för dem.

JT: Det finns många kulturer som använder draksymboler och tror på drakenergi. Arbetar dessa kulturer för närvarande med dessa energier?

MG: Ja, men jag känner att något inte är klart där ännu.

JT: Jag frågar dig detta eftersom jag hörde att det också har skett manipulation. Och många har arbetat med falska drakenergier. Vad har du för intryck av detta?

MG: Det känns resonant, men det jag får är att energin har varit närvarande hela tiden om du vill, i en vilande version. Och nu när människor äntligen kan ansluta mer autentiskt till drakar, kommer de igen att komma ut mer. För nu ser jag också fusionen av dem. Det har också att göra med den maskulina och feminina energin. De representerar båda delarna av den och den förvrängda maskulina energin behöver fortfarande bearbetas i kollektivet mer för att de ska kunna ses mer aktivt.

JT: Så, med andra ord är vi fortfarande i färd med att hitta rätt balans mellan den manliga och den feminina energin?

MG: Ja.

JT: Detta är exakt den fråga jag hade planerat nästa – återkomsten av det gudomliga kvinnliga. Vi pratar mer och mer om mor Mary. Hon var en mäktig prästinna, en läkare, en bemyndigad kvinna. Hon är ansiktet på den gudomliga kvinnan. Och det finns en mycket kraftfull återkomst av mor Maria, inte bara i den kristna religionen utan också kollektivt. Hon är mer och mer närvarande i människors liv och i människors drömmar. Vad kan du berätta om det här?

MG: Hon är en vacker representation av det gudomliga kvinnliga. Som du sa i hennes bemyndigade och frigjorda aspekt, vem kan sedan åstadkomma alla förändringar med det gudomliga maskulina, när vi äntligen är genom förvrängningar av det.

Jag får också en blå energi och aspekt av ovillkorlig kärlek till alla varelser och dig själv. Jag känner hennes kärlek och den trygghet hon ger och hoppet hon bär med sig. Det kan hjälpa människor mycket att få kontakt med hennes energi. Jag kan känna kraften i hennes gudomliga kvinnlighet i den här kroppen nu och den är väldigt intensiv, men den rör sig ännu inte på något sätt. Det är fortfarande mycket stilla, som att tålmodigt vänta på att den gudomliga maskulinen ska gå med henne

JT: Kan du berätta mer om den här dansen mellan det gudomliga kvinnliga och det gudomliga maskulina. Hur känner du det?

MG: En lycklig union och en perfekt balans mellan att vara och göra, mellan vår dubbla och vår icke-dubbla aspekt. Det för samman allt detta och när det gudomliga kvinnliga och det gudomliga maskulina också överskrids, går vi med i nollpunktsmedvetenhet.

JT: Kan du beskriva denna sammanslutning av nollpunktsmedvetenhet?

MG: Det är helt lugnt, helt lugnt. Jag kan se perfektion i allt och jag behöver inte längre vara något. Varje situation visar vad som behöver tas fram. Det är en mycket dynamisk energi men det är inte en aktiv energi. Det kommer ut i en energidans; det kör inte så mycket, det uppfyller.

JT: Finns det något annat du märker om detta eftersom det här är det största problemet som vi har haft i tusentals år?

MG: Det är skönheten i situationen nu, den tar upp alla snedvridningar vi har skapat under alla dessa år och snedvridningarna kommer alla att komma upp och förvandlas.

JT: Dessa snedvridningar som vi har skapat, vi har frigjort den feminina energin, fångat henne, och vi har bemyndigat den maskulina energin, men samtidigt har vi också gett för mycket ansvar åt den maskulina energin och det är inte heller rätt .

MG: Och det är fortfarande det här; en förvrängd maskulin energi, en omogen maskulin energi. Det känns som att den gudomliga kvinnan är helt mogen och redo att blomstra, och den gudomliga maskulina har fortfarande en del för att komma ikapp att göra där. Hela detta externa scenario tar nu upp denna snedvridning för att alla ska kunna se det ute och inne.

JT: Utanför och inuti, så att hitta det gudomliga kvinnliga också inuti i varje man och kvinna?

MG: Absolut.

JT: Nu när vi har nått slutet av sessionen, som jag alltid gör, ber jag dig om du har något annat att lägga till något som jag har glömt att fråga som är relevant för oss individuellt eller kollektivt.

MG: Vi älskar er alla så mycket.

Du har redan kommit så långt. Och även om många kanske känner för att vilja ge upp nu, kan vi bara uppmana dig att inte göra det om du kan, om du fortfarande har energi, fortsätt, fortsätt för nu är det verkligen den sista fasen att rensa upp allt. Det är därför det har upplevts så intensivt av så många.

Och när du har gamla problem som dyker upp igen, avvisa dem inte, ta in dem, försök att arbeta med dem, försök att vara så ärliga och så äkta mot dig själv som du kan vara.

Och lägg inte för många förväntningar på omvärlden för att du ska kunna göra själv, göra dina rörelser oberoende av omvärlden. Utsidan kommer att följa på något sätt. För om du gillar det vi ser nu spelar ute är konsekvensen av att känna och tänka redan har ägt rum.

Det är verkligen det nuvarande ögonblicket, som visas utanför, är det förflutna som finner sin slutsats. Och i varje nu skapar vi också framtiden. Och det här är hela vår makt att förändra saker snabbare och att uppleva denna övergång lättare om du vill.

Och som vi alltid säger behöver du inte oroa dig för någonting. Allt kommer att fungera i betydelsen av enhetsmedvetenhet som äntligen når jorden igen.

Vi älskar er alla.

JG: Tack så mycket. Jag har bara en sista fråga. Jag märkte runt omkring mig, bland mina klienter och bekanta, många nya barn som kommer till denna planet. Vad händer?

MG: De tar också in nya frekvenser som inte förvrängs på något sätt. Det är som en frisk bris av kärlek som sveper över planeten (ler).

JT: Tack så mycket, mycket tacksamhet för alla kärleksfulla meddelanden och all visdom som kom igenom idag igen. Det är alltid ett stort nöje och en ära att kommunicera med dig. Vi tackar dig och hälsar dig med kärlek.

Mycket kärlek till dig 💙🙏 🌈
Melanie

Kanaliseras den 15 april 2021

Du gillar kanske också...