Eceti Nyheter. ~ Saker och ting hettar verkligen till~ av James Gilliand, 13 juli, 2023

 

Eceti Nyheter. ~ Saker och ting hettar verkligen till~ av James Gilliand, Månatligt Nyhetsbrev.

Saker och ting hettar till på riktigt. Bokstavligen. Solen hamrar på. Schumann Resonansen är överallt. Märkliga inflöden av energi som kommer in i Jordens fält. Ufos dyker upp globalt med negativa ET och deras skepp faller från skyarna. Vädermönstren är galna, vi lever i spännande tider. Enligt den senaste lama streamen säger gammelmedia nu att de senaste Biden-mätningarna är förödande, demokratiska väljare gillar honom inte ens. På den ljusa sidan har Bidens gjort mer för att avslöja den extrema korruptionen genom hela politiken, nu kan de beväpnade byråerna inte längre täcka upp för dem. Detta måste vara Kabuki-teater för att väcka kritiskt tänkande, forskare och moraliskt försvagade. Alla maskerna kommer snart av.

Det finns ingen tveksamhet längre. Världarna rör sig längre ifrån varandra. De i den uppåtgående spiralen som väljer att leva ett andligt liv i tjänst som lever i harmoni med varandra och naturen, de som är i linje med den Universella Lagen, manifesterar den verkligheten snabbt. De som befinner sig i en nedåtgående spiral och väljer uppdelning, girighet, självbetjäning, försvagande av andra, och som agerar utanför den Universella Lagen får sin karma förstärkt och accelererad. Deras värld håller på att kollapsa. Ingenting kan förbli dolt, tyranni är inte frekvensspecifik för Jordens uppstigning eller de inkommande energierna från de högre dimensionerna. Den planetariska befrielsen från tyranni är en mångdimensionell händelse. Det är därför din himmel är fylld av skepp. Nedtystningarna är över, avslöjandet kommer från himlen inte genom militären eller politiker. Låt dig inte distraheras av poserare, lockfåglar och opportunister. Med risk för att upprepa mig, vad kommer militären att säga?

”Vi har absolut ingen kontroll över vårt luftrum, negativa ET kommer och går som de vill. De kidnappar vårt folk, experimenterar med dem, förslavar några och använder dem i värsta fall som födokälla. Vi fick dock lite cool teknik från dem i utbyte och politikerna kommer bara att göra som vi säger till dem. Förresten, ledsen för all den dödliga kraften att dölja detta med.

Ufologi har alltid varit en kontrollerad berättelse. Mer nu än någonsin. Av hänsyn till den nationella säkerheten är det klokt att anpassa sig till de välvilliga, göra rent och låta dem hjälpa till.

Saker och ting går så snabbt för vissa att det är svårt att hänga med. Det finns ett konstant släpp, att släppa det förflutna, att lita på den gudomliga planen. Många har frågat varför det tar så lång tid. Nu frågar de, hur ska jag hänga med? Det är mycket viktigt att få klart för sig vart du är på väg och vad du vill uppleva. Fokusera på vad du vill, inte på vad du inte vill. Oro, rädsla, dömande är alla former av bön. Vi lever i ett Som Du Önskar universum. Vi magnetiserar människor och händelser till oss enligt vårt medvetande. Detta är inte för att avfärda allt ont och handlingar mot Universell Lag. Vi måste göra vår del i uppvaknandet och helandeprocessen. Det gamla talesättet att ondska består när goda män/kvinnor inte gör någonting är lika sant idag som det var förr. Dags att kasta ljus över det.

I dessa snabba tider kommer vi att behöva sakta ner, meditera, vandra i naturen, plantera några träd och trädgårdar. Ta av dig skorna och kalibrera om med jorden. Vi måste ha en sötvattenkälla. Undersök och testa det. Ät så nära naturen du kan, kom bort från processad mat. Hitta en övning som Yi Gong, Chi Gong, Yoga.Fastna inte i tillbedjan, speciellt externt, Gud/Skapare/Store Ande är och har alltid funnits inombords. Det finns många lärare som söker acceptans och godkännande som gör att individen berövas sin kraft. Arbeta med dem som ger dig möjlighet att göra din egen personliga Gud/Skapare/Stor Andliga anslutning och lev enligt Universell Lag. Universell Fred, Broder/Systerkärlek, Individuell Frihet och Välstånd för allt är av Universell Lag. De flerdimensionella planetariska befriarna lever efter det.

Ha det bra och Lycka till,

James Gilliland

www.eceti.org

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *