Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 januari 2021

 

Hur ni tar emot från Arkturiska Rådet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi skickar energi till var och en av er som tilltalar oss på något sätt. Även om ni bara tänker en tanke och skickar den telepatiskt till oss svarar vi. Vi slutar aldrig att skicka mänskligheten energi och information, men ni måste ta emot den, och de flesta människor vill bara ta emot från oss med sinnets öra. De flesta människor förväntar sig att höra något som svar på deras tanke eller deras ord till oss, och vi vill ge er på ett annat sätt. Vi vill att ni ska öppna er energimässigt.

Kom ihåg att vi är nionde dimensionella, och därför, om ni vill ansluta till oss och verkligen ha en upplevelse av oss, måste ni vara villiga att höja er vibration. Och det betyder att släppa problemet, släppa det ni har fokuserat på som sätter er i ett lägre vibrationstillstånd. När ni gör det är det mycket mer troligt att ni känner att den energifulla överföringen kommer tillbaka till er, och ni är mycket, mycket mer benägna att kunna översätta den energin till något som ni kan förstå. Nu kommer era böner, era förfrågningar och allt annat som ni skickar oss alltid att tas emot. Och vi ber er lita på oss när vi säger det till er.

Ni kan fortfarande få något ni vill från oss, påtagligt, fysiskt, även om ni inte får känslan av våra energimässiga överföringar. Men om ni vill öppna en dialog är det vad vi rekommenderar. Vi rekommenderar också att ni gör detta med jorden, djuren, växterna, era guider, de uppstigna mästarna, ärkeänglarna och så många andra som ständigt letar efter sätt att hjälpa er alla. Det mesta av hjälpen går obemärkt förbi eftersom de flesta inte ställer in sig på varelsen eller varelserna de sträcker ut sig till.

Vi berättar inte detta för att vi vill att ni ska anstränga er i detta förhållande som vi har med er. Vi berättar detta för att det är universums lag. Om två vibrationer som erbjuds skiljer sig mycket från varandra, passar de inte varandra. Den högre vibrationen är medveten om den lägre vibrationen, men den lägre vibrationen är inte medveten om den högre vibrationen, inte på ett sätt som den lägre vibrationen kan tolka. Med andra ord missar den lägre vibrationen det som den högre vibrationen erbjuder, eftersom det bokstavligen går över huvudet på varelsen, tanken, tron, energin som vibrerar vid för låg frekvens för att uppfatta allt som är närvarande runt den hela tiden.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara i en hög vibration, och om ni inte vet hur ni kommer till en högre vibration finns det några saker som vanligtvis fungerar. Ta bort er från det som stör er, andas medvetet, gå ut i naturen om ni kan, klappa en katt eller en hund eller gör något som ni vet får er att må bättre. Ta ett bad. Ta en tupplur. Sakta ner. koppla av. Titta på något på en av era enheter eller er TV-apparat som ni vet kommer att göra er lyckligare. Ni har så många verktyg till ert förfogande, och när ni använder dem får ni ha tvåvägskonversationer med varelser och kollektiv, precis som vi.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...