James Gilliland Report, 28 april, 2022

James Gilliland ~ ECETI News #32

 

James Gilliland ~ ECETI News #32

28 april 2022

26 april 2022, via e-post, ECETI.org

 

Hawaiiäventyret närmar sig sitt slut. Bara att samla ihop lite saker och försöka avsluta några projekt. Den 5:e maj öppnar ranchen, och jag är säker på att saker och ting kommer att eskalera i kontakter och de skepp som dyker upp för stjärnskådare. Jag ansträngde min rygg och mina axlar till det yttersta, faktiskt över gränsen, men är ändå nöjd med resultatet.

Vi kommer så småningom att ha ECETI Hawaii, kanske under ett annat namn, men allt går framåt. Det var en intensiv process på alla nivåer, med möten av mörka smutskastande entiteter som försökt hindra, men när sådant händer så vet du att du befinner dig över målet. Jag vet att andra har haft sina utmaningar också. Tur att jag är perfekt och redan i den 27:e dimensionen, så dessa saker påverkar mig inte. Skojar lite där.

Jag hör hela tiden folk säga, ”Jag är redan i den 5:e dimensionen så ingenting påverkar mig.” Det är möjligt att ha medvetandet i en 7:e dimension i en 3d-kropp, men under uppstigningsprocessen kommer vi att vara omgivna av kaos som kommer att påverka den emotionella, mentala och fysiska kroppen i olika grader, beroende på självkontroll. Det är en del av uppstigningen.

Jorda er, ta hand om era fysiska behov. Fyll era skåp och medicinskåp. Slut fred med era grannar. Vi kommer alla att behöva arbeta tillsammans.

Det finns två ordspråk som är mycket lämpliga för dessa tider. ”Den med huvudet i molnen ramlar i diket” och ”Prisa Allah men bind kamelen.” Allt jag kan säga till de som står framför mig i en fysisk kropp och hävdar att de är i den 5:e dimensionen är, ”Bra för dig. Ser du det där trädet? Spring dit och kom sedan tillbaka till mig.”

Bli suveräna. Var inte beroende av andra för ekonomiskt, fysiskt, känslomässigt eller andligt stöd. Detta inkluderar att söka kärlek, acceptans och godkännande externt. Om ni är det, så ger ni bort er makt genom beroende. Det sker mycket läkning av tidigare liv och från barndomen nu. Vi kommer att behöva vara brutalt ärliga mot oss själva. Det finns en kraftfull manifesterande Gud/Gudinna inombords, manifesterad från det centret.

Tacksamhet är också viktigt. Tacksamhet har alltid fungerat mycket bättre än krav. Ibland tror vi att vi hjälper människor när vi skapar beroenden. Kycklingen måste kämpa, måste bryta sig ur sitt eget skal. Här kläcks kycklingar mot alla odds. De har grisar, mungos, hökar och andra utmaningar att kämpa emot. De som gör det är de starka och kloka. Under den närmaste tiden kommer vi att se många människor springa runt som kycklingar och klagar att de är offer, projicerar och skyller på annat, men tyvärr utan väldigt lite eget ansvar.

Det finns tidslinjer, flöden, människor som styrs av sina själar inifrån. Mycket kan undvikas om man lyssnar på den inre vägledningen. Om ni lyssnar på smärtkroppen, det sårade inre barnet eller ert socialt konstruerade ego, kommer det inte gå bra. Ofta har vi allt vi behöver om vi bara ser oss omkring.

Kanske få lite hjälp av mästarna med en manifestation eller två. Det bästa sättet att rensa sinnet är i naturen, meditera, fråga vad som är för ert högsta och bästa goda. Det finns tillfällen då den inre vägledningen inte verkar vettig förrän ni går vidare. Då kommer ni att förstå

Jag vill reda ut några saker som oftast orsakar en del problem för mig. Inget ni får höra av massmedia är korrekt, det mesta är agendastyrt och tvärtemot det som händer. Om ni visste omfattningen av korruptionen och dekadensen i Ukraina, så skulle ni förmodligen delta i bombningen.

Det är högsätet för djupa staten med starka Nazistiska band, och barn- och sexhandeln går utanför allt. Det är som cancer eller en infektion. Många av medborgarna sköts av den Ukrainska armén när de flydde till Ryssland, eller för att de sympatiserade med Ryssland. Huvudsakligen av den gren som kallas Azov-regementet. De är fullskaliga Nazister och bär samma symbol.

Faktagranskarna kommer att förneka det, eftersom de är knutna till den Djupa Staten, vilket är en gren av den globala eliten. Det finns också minst 9 st biovapenlabb, med starka band till Biden och hans medhjälpare. De tas nu bort. Den ryska armén släpper tillfångatagna barn, och har avslöjat massgravar med barn som fallit offer för barn- och sexhandel.

Tror ni att den företagssponsrade pressen kommer att sända detta? Det kommer de inte. Har ni sett de falska videorna, explosioner som skedde åratal tidigare, Ukrainska stridsvagnar som körde över civila bilar och skyllde på Ryssland, skådespelare i liksäckar, människor som springer från falska explosioner som regisserats av producenter med megafoner? Vi kan fortsätta och fortsätta.

Är krig fruktansvärt? Det är det. Är förlusten av män, kvinnor och barn fruktansvärda? Det är det. Om detta hände i Amerika, vad skulle ni göra? Det är som en global cancer som håller på att tas bort.

Ni kommer också att se några saker hända i Taiwan. Det kommer inte att vara det som massmedia presenterar för er. Den lilla godbiten kommer många av er att gå miste om. Putin gör det som är bäst för sitt folk. Xi Jinping gör det som är bäst för sitt folk. De är inga helgon, det finns en mörkare agenda och de har enats mot den.

De har inget alternativ om ni inte vill se över 80 % av världens befolkning gå i den globala elitens ledband, vilka enades med KKP. Visste ni att de Kinesiska övervakningssystemen sponsrades av den Djupa Statens aktörer, vilka innehar mycket höga positioner i den nuvarande ledningen, vars mål är att implementera samma system i USA? Undersök det.

Den nya dealen och den globala valutaåterställningen, handlar om en global värld av eliter i fårakläder. ”Ni kommer inte att äga någonting och ni kommer att vara lyckliga” är deras paroll. De kommer att kontrollera varje aspekt av era liv, nyheter, utbildning, var ni arbetar, bor, vad ni äter etc. De skapar matbrist och stödåtgärder, bara för att föra världen in i den yttersta fattigdom och minska 80% av befolkningen. Då kommer de att bli räddarna från det helveteshål de skapade. Plandemin, nedstängningarna, nedbrytande och dödliga vacciner, är allt en del av denna plan.

Trump och militären gör det som är bäst för sitt folk. Det ryktas om att alla dessa arbetar tillsammans för att sätta stopp för det strypgrepp den globala eliten har på varje land, och avsluta deras massmordsplan, alla biovapenlaboratorier, barn-, drog- och sexhandel. Varje land har sin djupa stat, korrupta politiker och ledare som måste vara lojala mot den globala eliten och deras agendor, inte mot sitt folk.

Kina har sin Kinesiska Republik och KKP, det Kinesiska Kommunistpartiet. Vi har de Vita Hattarna, den ärade Militären som håller det de svurit på och inte minst många i det Republikanska partiet. Demokraterna, av vilka väldigt få har upprätthållit någon integritet eller moralisk kompass, driver på agendan för att ”ta ner Amerika”. De flesta har sålt sina själar till KKP eller den globala eliten, som öppet skryter om att ta ner Amerika, det senaste är den globala kontrollen genom N.W.O.

Gör Biden och hans medhjälpare det som är bäst för folket? Vad har han gjort för folket, ekonomin, säkerheten i landet? Bensinpriserna försvagar, inflationen slår i taket, hyllorna är tomma, gränserna är öppna, brottsligheten eskalerar som aldrig förr. Det är som om de får betalt för att skapa en kontrollerad demolering av Amerika. Dom får det.

När bevisen i Hunters bärbara dator kommer fram och Durham-utredningen släpps, kommer ni att se vem som är under globalisternas kontroll, och vem som har tagit emot pengar från fientliga utländska regeringar. Se vilka de är och vilka som har skyllt Ryssland för allt. Ryssland har varit i krig med den globala eliten och deras djupa sataniska/luciferiska regim i flera år. Edgar Cayce sa att Ryssland kommer att bli Kristendomens vagga. Det är en profetia som går i uppfyllelse.

Fakta om det stulna valet kommer också fram, och så småningom kommer de ansvariga att ställas till svars, antingen genom offentliga domstolar eller militär. Om allmänheten inte kan göra det de behöver, kommer militären att träda in för att skydda och säkerställa fortsättningen av Amerika och dess konstitution. De som är inblandade i detta bedrägeri, är skyldiga till förräderi och kommer att behandlas i enlighet med detta.

Har ni någonsin undrat varför Jesse Smollet fejkade sitt hatbrott och sin hängning? Träde inte lagar mot hängning i kraft kort därefter? Vad är straffet för förräderi? Vanligtvis död genom hängning. De som gjort sig skyldiga till förräderi är de som drev den lagen till existens. Allt detta är teater, och ingen kommer att förstå vad som utspelar sig, om de inte lär sig att koppla ihop punkterna och känna till den globala elitens plan. Då, och först då, kommer allt detta att kännas vettigt. Det ageras på båda sidor.

Att klaga utan att ha lösningar, lämnar alltid en dålig smak i munnen. Alla dessa problem som skapas av den nuvarande administrationen, kan vändas mycket snabbt. Det finns många framsteg med naturliga gödningsmedel för grödor, varav de flesta kan göras i Amerika. Vi kan få en tillfällig blockad av förnödenheter från andra länder, tills vi får igång den nya tekniken.

Detsamma gäller bränsle. Vi måste öppna Keystone Pipeline och andra vägar igen, för att få ner priserna. I framtiden kommer vi att ha evighetsbatterier och energigeneratorer som skulle göra elbilar oberoende av elnätet, som i sin tur är beroende av fossila bränslen för att generera el.

Tro inte att elbilen kommer att rädda er under ett strömavbrott och nätfel. För den som älskar äldre bilar finns det också lösningar. Teknik finns för att skapa bränsle, diesel och flygbränsle ur vatten. Den har funnits länge men har hållits dold.

Det är svårt för de som är påverkade av massmedia att föreställa sig det faktum att dessa alternativ finns. Vänta bara tills man får veta om tekniken med omvänd gravitation, och det faktum att vi har haft det sedan 30-talet. Tyskland lyckades använda denna energi redan på 30-talet, och USA:s regering har använt det sedan 60-talet, för att åka fram och tillbaka till månen och Mars. Som Ben Rich, chef för Lockheed sa, vi har samma teknik som ET:s.

Vilket för oss till ämnet utomjordisk hjälp för att befria planeten.

Vi har sagt att det finns så mycket omänsklighet på den här planeten, för att det finns icke-mänsklig inblandning. Det har funnits reptilvarelser, kungliga reptiler, reptiler som ofta kallas dracos, de långa grå, det många kallar den grå alliansen. Den nedre 4:e dimensionen är full av dessa 3D såväl som DUMB:s; Djupa Underjordiska Militära Baser och tunnelsystem, som används med så gräsliga agendor, vilket de flesta människor inte ens kan förstå.

Dessa är till nästan 90 % rensade av militären, som har hedrat sin ed att tjäna Gud och landet, tillsammans med hjälp från andligt håll och tekniskt avancerade utomjordingar, många kända som våra antika förfäder. De återkommer och rör om, kan jag tillägga.

Dessa negativa ET- influencers, synliga eller osynliga, har plågat mänskligheten i tusentals år. De har kapat ledare, politiker, verksamheter och religiösa institutioner; alla med makt- eller inflytandeposition. Kriget och kaoset ni ser är mellan de som tjänar Skaparen och lever enligt Universell Lag, och de som tjänar sig själva och  krigar med hela Skapelsen.

Detta är ingen överdriven fantasi. Det utspelas framför era ögon. Ett fåtal kan förstå eller uppmärksammar det. Det är ett multidimensionellt krig och Skaparen/Gud/den Store Anden har sagt, ”Nog! Det är över.”

Det involverar högre dimensioner; Andromedaner, som mytologiskt är kända som Ärkeänglar, Arkturier, vilka refereras till som Guds söner, Plejadier, Orions Råd av Ljus, vars förfäder var Plejadier som startade kolonier i Orion, där Orionkrigen hölls mot reptilerna och den grå alliansen.

Därifrån koloniserade de Jorden, Mars och Milona eller Maldek, som nu är ert asteroidbälte på grund av krig och missbruk av teknik, ungefär som under Atlantis och Lemuriens dagar.

Orions Råd av Ljus är planetariska befriare, med mest erfarenhet av att hantera negativa ET:s. De spelar också en mycket aktiv roll i de Vita Hattarna, tillsammans med de andra ovannämnda ET:s som är andligt och tekniskt avancerade.

Om ni vill veta vilka de Vita Hattarna är i denna kamp, ​​titta på deras ageranden. Vet att det är mycket som är motsägelsefullt och rena bedrägerier, från politiker och företagssponsrade massmedianyheter. De särbehandlar raser, religioner och kön. De kommer att hållas ansvariga. De är inte anpassade i frekvens för uppstigningsprocessen, utan hamnar i den nedåtgående spiralen, och upphör så småningom genom sin egen undergång.

De befinner sig för närvarande i ett fritt fall. Njut av showen, var trygga, var till tjänst och gör ert bästa för att verka enligt den Universella Lagen med en Fläckfri Integritet. Er och Jordens framtid beror på det.

James Gilliland

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...