Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 april 2022

 

 Playing God with the Unawakened ∞The 9th Dimensional Arcturian Council

 

Leka Gud med de Ouppvaknade ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har välkomnat in många nya partners i vår tid som hjälpare till dem i den tredje och fjärde dimensionen. Vi har upplevt olika perspektiv som kommer från en mängd olika agendor, och vi har kunnat känna in alla dessa perspektiv, dessa metoder för att hjälpa. Vi har märkt att när vissa varelser uttrycker en önskan att hjälpa mänskligheten och andra raser som er, vad de verkligen vill är att leka Gud. De vill ha kontroll. De vill diktera hur er utveckling fortskrider och när ni kommer till vissa nivåer av erfarenhet.

Vi har alltid tagit ett mer organiskt förhållningssätt till utvecklingen av medvetandet. Vi har sett hur för mycket praktisk hjälp faktiskt kan komma i vägen för utvecklingen av varelserna på planeten eller månen. Vi vill att ni alla ska lägga märke till hur lätt det är att utveckla ert medvetande när ni bara är uppmärksamma. När ni uppmärksammar vad som händer, vad ni känner och vilka energier som kommer in för att stödja er, har ni allt ni behöver för att utvecklas organiskt i det perfekta, för er som individer och som ett kollektiv.

Nu kanske en del av er undrar om ni ibland driver på era medmänniskor i en snabbare takt än de faktiskt är redo för, och vi vill säga till er att om ni undrar det, då är det dags att dra er tillbaka och fokusera mer på er själva. Fokusera på det som ger er glädje. Släpp taget om er övertygelse om när och hur andra ska få det och vakna. Ni vill att processen ska ske naturligt, eftersom ni vill att personen ska ha samma typer av upplevelser som ni hade, där ingen annan drog i trådarna, bestämde över er och fick er att vakna upp.

Så när du vill erbjuda stöd, skicka bara kärlek, medkänsla, helande energi till dina medmänniskor. Du kan dela dina berättelser och dina erfarenheter, men du behöver inte slå någon i huvudet med dem. Och vet att alla kommer in i sina uppvaknande upplevelser på sitt eget sätt, genom designen från sina alldeles egna högre jag, och du kan släppa taget och lägga din uppmärksamhet på vad som händer, vad du känner och energierna som kommer in för stödja dig.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...