Jennifer Crokaert ~ Ashian: It’s Inside You, 30 juni 2023

 

29 juni 2023, jennifercrokaert.com

https://tinyurl.com/2ycxtwjr

Ashian: Hälsningar och välsignelser till alla som resonerar med dessa ord. Vi vill föra fram en överföring av kärlek, av frihet, av erkännande av din gudomliga kraft.

Det finns redan inom dig. Det kristallina 5D-medvetandet finns redan inom dig. Det börjar med dig. Du är fröet. Du är grodden. Du är uppfyllandet av moderns plan för Gaia.

Du är redan där i uppfyllandet av moderns gudomliga plan.

Det du observerar är en direkt återspegling av din inre resa.

Kära Jennifer, du har talat om processen med död och sorg med din Faders övergång; med honom dog en del av dig också.

Varje död du upplever på jordplanet förändrar dig. Det ger dig möjligheten att expandera bortom den delen av den du var, och skapa nytt utrymme för den du håller på att bli. Det är en del av cykeln av mänsklighetens förnyelse, och aldrig har denna process varit rikare, mer mogen, mer välsignad än i detta Nu.

När var och en av er tar bort allt som inte längre tjänar er, när det gäller etiketter, identiteter, bilagor, tillhörigheter, relationer, platser… löser ni upp 3D-matrisen inom er.

När 3D-matrisen inuti löses upp kommer 5D-matrisen fram inifrån. Ditt dubbla torussnurr intensifieras inombords och utför ett mycket subtilt, delikat rensningsmönster, för att hjälpa dig när du dyker upp i ditt 5D-jag.

Larver har lyxen av en kokong att förvandla sig i: du förvandlas i realtid, i verkliga livet.

Du förvandlas när du arbetar, sover, andas, äter, älskar, pendlar, spränger … och lugnar ner dig. Det är en ständig process nu.

När processen fördjupas inom dig börjar du bevittna tecknen på den externt: 5D blir synlig omkring dig. Först ses det i små fragment, och när du ökar din förmåga att hålla den högre vibrationen, att hålla din sanning, att vara i fred med allt som flödar omkring dig, kommer du utan ansträngning att upprätthålla den vibrationen runt dig.

Men här är varningen! Detta kan inte göras genom ansträngning. Detta är en process av djup överlämnande till perfektion av allt som finns, till ditt liv, till din karaktär, till livet och karaktärerna runt omkring dig…till fullkomligheten av den gudomliga moderns livstapet.

Acceptans av vad som är öppnar dörren till överlämnande, till att lita på den högre planen, den högre planen. När du öppnar för acceptans och överlämnande, går du in i medkänsla som är en aspekt av gudomlig kärlek. Det är en finare vibration av kärlek som förkroppsligar 5D-koderna.

Så välkomna ditt liv! Använd stunderna av glädje för att lägga märke till och vårda frid inom dig; använd friktionens ögonblick för att lägga märke till och vårda acceptans och medkänsla inom dig. Den rasande stormen är lika perfekt som den ljumma brisen.

Jennifer: Herregud, du var på gång där. Jag fick inte in ett ord! Jag älskar det, det är verkligen användbart.

S: Vi är glada över att kunna hjälpa er alla. Ni är ljusa, lysande stjärnor, var och en av er. Vi applåderar dig i denna aldrig tidigare skådade tid. Vi är med er alla, ring oss om vi kan vara till tröst och stöd.

J: Tack Ashian.

(C) 2023 Jennifer www.jennifercrokaert.com

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *