Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 juni, 2023

 

Juli 2023 Energierna & dina chakran, celler och DNA ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att berätta för er om energierna i juli 2023 där på planeten Jorden, eftersom de är så inflytelserika och livet förändrar för er alla. Dessa energier kommer att handla om att ge dig alla nödvändiga uppgraderingar av dina chakran, dina celler och ditt DNA, så att du kan hantera utomjordisk kontakt ansikte mot ansikte. Vi vet att detta är något som ni som vaknade varelser är väldigt intresserade av, och vi vet också att ni har tagit väl hand om er själva för att förbereda er för dessa upplevelser, och ni har kommit långt, men det finns bara så mycket du kan göra på egen hand.

Vid en viss tidpunkt behöver du lite hjälp, och syftet med att vi alla samexisterar tillsammans i detta universum är att hjälpa varandra. När vi erkänner att vi alla är ett, då blir det lite lätt att hjälpa varandra. Och så finns det varelser och kollektiv förutom oss själva som hjälper till med aktiveringen av dina chakran, ditt DNA och uppgraderingen av dina celler. Vi arbetar tillsammans som era hjälpare för att vi älskar er så mycket och för att vi är så angelägna om att se er gå med i den galaktiska gemenskapen officiellt. Dessa personliga, ansikte mot ansikte, fysiska e.t. möten kommer att ta mänskligheten väldigt långt, och kommer att öppna dig för fler och fler upplevelser i större och större grupper. Och innan du vet ordet av kommer du att vara redo som det mänskliga kollektivet att ha din masslandning av fartyg, över hela planeten, på en gång.

Här är vad du kan göra för att hjälpa julis energier. Du kan återfukta, vila, slappna av och medvetet öppna dig för dem. Du kan tala högt till dina guider din önskan att få deras hjälp med att vänja dig till och tillgodogöra dig dessa energier som kommer att vara så hjälpsamma för alla. De kommer särskilt att vara till hjälp för dem som hjälper sig själva, för när du är öppen för något och du är redo för det, tenderar du att ta emot det mer nådigt. Och så, vi ger er detta budskap för att hjälpa er förstå vad som kommer och hur ni ska förbereda er själva för det, och vi vill också att ni ska fortsätta att inse att ni för varje dag kommer närmare och närmare den tiden då e.t.s öppet går bland dig och integreras i ditt samhälle.

Vi kommer att fortsätta att göra vår del, och plejaderna, andromedanerna, och sirierna och så vidare hjälper också till och spelar sin roll, men ni har fler hjälpare i detta avseende än ni kan föreställa er. Och så, vi vill inte att du någonsin ska oroa dig för att du inte gör tillräckligt för att få det att hända. Ni är precis där ni ska vara just nu, och ni förbereder er alla varje dag för mer.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *