Jeshua: Arvet från Atlantis, 16 januari 2024

 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jeshua: Arvet från Atlantis

16 januari 2024

av Pamela Kribbe
lightraisersworldwide.com/the-atlantis-heritage-pamela-kribbe/

Atlantis arv

Det här är en lång, värdig läsning. Det finns en läs-mer-URL längst ner i detta segment.

Pamela Kribbe kanaliserar Jeshua

Kära vänner, jag är Jeshua. Jag står framför er och skickar er min energi och kärlek. Jag skulle vilja vara till stöd för er i dessa utmanande tider. Denna övergångstid på Jorden tar upp många gamla saker till ytan. Gamla energier dyker upp från förflutna tider, tider då ni var inkarnerade och hade liv där ni upplevde mycket. Alla dessa gamla lager dyker nu upp igen.

Jag skulle vilja tala om dessa gamla tider idag, för att föra er till en djupare förståelse av er själva, av vilka ni är här-och-nu. Ni är gamla, uråldriga varelser, som bär på en hel del erfarenhet. Långa resor genom tid och rum har ni gjort, och inte bara på planeten Jorden.

Låt mig ta er tillbaka till början

Det fanns aldrig en början, men för den här historiens skull talar jag om en början i tiden, eftersom det fanns en utgångspunkt för den stora cykel av liv som ni nu är fast i.

Jag tar dig till tidpunkten för din födelse som en individuell själ, som ett separat ”jag”. ”Jag-medvetandet” som är så bekant för dig nu, var ett helt nytt fenomen i universum. Att vara separat och individuell gör det möjligt för dig att samla en mängd erfarenheter, och ja, illusioner också. Men det gör det inte mindre värt. Det är just i att vara ett ’jag’, i att vara skild från helheten, och uppleva de illusioner som följer med det, som du kan upptäcka det som inte är det. Du kan upptäcka en illusion och uppleva den inifrån och ut. Till en början var detta inte möjligt. Till en början fanns den Enda och ingenting utanför den, som ett odifferentierat hav av kärlek och enhet. Försök nu att uppleva rädsla och okunnighet därinifrån!

Genom att vara sårbar och illusionsbenägen samlar du en enorm mängd erfarenhet, vilket gör att du verkligen kan förstå vad enhet betyder, vad kärlek betyder på erfarenhetsnivå.

Du kommer att förstå vad kärlek är, inte som ett abstrakt begrepp, utan som en levande, kreativ kraft som rör dig och fyller ditt hjärta och din ande med en djup känsla av glädje och tillfredsställelse. Detta är slutmålet för din resa, hemkomsten du längtar efter: att vara Gud-som-dig, att uppleva enhet som ett ”jag”. Du vill inte ge upp ditt ”jagmedvetande”. Det är genom kopplingen av ditt ‘jag’ till helheten, som du upplever den djupaste glädjen och du sätter din egen unika energistämpel till hela skapelsen. Gud-som-du tillför något nytt och värdefullt till skapelsen.

Jag ber er att gå tillbaka till tiden då detta ”att vara ett jag” tog form för första gången.

Då var ni, eller skapades ni som, änglar. Kan du känna ömheten och oskulden i den där ursprungliga energin, den där avlägsna början i vilken du först ”formades”, lärde känna ”form”. Helt plötsligt var du ”du”, distinkt och skild från de andra omkring dig, och du upplevde miraklet att vara en individ. Du var fortfarande så nära källan till det gudomliga ljuset, att du fylldes av kärlek och svämmade över av glädje och kreativitet. Det fanns en otrolig önskan i dig att uppleva, veta, känna och skapa. Snälla gå inom ett ögonblick och se om du kan förnimma sanningen i det: att du är en ängel längst därinne…

Jag tar nu ett stort steg i tiden, eftersom jag bara kan ge en bred översikt över denna omfattande historia. Jag tar dig till början av planeten Jorden.

Du var närvarande där, du är äldre än Jordens existens som en fysisk planet. Din födelse som ett orört jag-medvetande, ligger mycket längre tillbaka än Jordens ursprung.

Föreställ dig nu att du bidrog till utvecklingen av livet på Jorden. Långsamt utvecklades livet på Jorden, genom närvaron av materiella element som erbjöd ett brett utbud av möjligheter för medvetanden att inkarnera i materiella former eller kroppar: mineraler, växter och senare djur. Och du var djupt involverad i denna skapelseprocess. Hur då?

Ni var änglarna och devorna som stöttade och födde grönsaksriket, som kände ”livets väv” på Jorden på nära håll och brydde sig om det djupt. Ni har också försett djurens livsformer med kärlek, omsorg och eterisk näring.

Minnen du bär på av paradiset eller Edens lustgård, av en perfekt balanserad karaktär där du deltog som väktare och vårdare av livet, härrör från denna uråldriga tidsålder. Du var inte inkarnerad ännu då, utan svävade mellan de eteriska och fysiska rikena. Du var en ängel på gränsen till att födas in i materien.

Kom ihåg den tidens oskuld, kom ihåg hur det var att vara detta ängel-deva-medvetande och hur innerligt du älskade Jorden och alla manifestationer av livet på den. Känn den barnsliga aspekten av ditt medvetande då.Ni var som barn som lekte i paradiset, alltid på äventyrshumör, skojade, skrattade, upplevde glädjen att fritt uttrycka er i en trygg miljö. Trots er lekfullhet var ni i stor vördnad för livets vägledande lagar och ni skulle inte tänka er att behandla livsformer med något mindre än djup förkärlek och respekt.

Så ni har i någon mening varit föräldrar till livet på Jorden. Detta förklarar varför ni kan bli ordentligt chockade av naturens störningar från modern teknik och det allmänna missbruket av naturens krafter.

Varför påverkar det dig så?

Det är för att du har vaktat och vårdat just dessa energier från början. Från ditt väsen är du ansluten till den, till Jorden och dess många livsformer, som en förälder är för sitt barn och en skapare till hans skapelse. Och då, när ni var änglar som fostrade Jordens liv, visste ni inte varför ni gjorde det. Ni agerade som barn som kände sig dragna av kallelsen från ännu ett äventyr, spänningen i det nya, och ni lät er styras helt enkelt av det som kändes glädjefullt och spännande för er. Du planterade din energi där den kändes välkommen.

Sålunda hjälpte du till att skapa paradiset på Jorden: livets prakt, överflödet av växt- och djurriket, mångfalden av livsformer och den ohämmade utvecklingen av det hela.

Snälla håll fast vid den här bilden ett ögonblick…… kom ihåg vem du är.

Även om det verkar för storslaget, när jag berättar detta, tillåt dig bara att fantisera om att du var en del av detta, att du var närvarande som en ängel i den där Livets trädgård, lekfull, oskyldig, vårdande och omhuldade livet.

Läs mer…https://www.lightraisersworldwide.com/the-atlantis-heritage-pamela-kribbe/

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *