Jesus /Sananda via Kerstin Sisilla, 24 april 2019

Jesus /Sananda via Kerstin Sisilla 24 april 2019

Ni står vid porten. Porten är öppen så var så goda och stig in. Stig in och finn oss alla som är dina gamla vänner. Vi älskar just dig för att du är just Du. Annorlunda kan du inte vara och behöver du inte vara. Vi älskar dig precis som den du är.

Släng ifrån dig det som inte är du. Du behöver inte rädsla, obehag från dåtiden eller planerande i framtiden. Du behöver endast existera här och nu och möta din vackra kärna, din essens, ditt JAG. Du är unik, inte i hela Universum finns någon likadan som Du. Just Du föddes ner till jorden med just dina unika egenskaper, intressen och förmågor. Genom många inkarnationer har du samlat erfarenheter och ökat din visdom än mer.

Förstå att ni, var och en av er, är en unik vacker skapelse med en unik essens. Vi, alla era vänner, vi som tidigare har gjort en liknande resa och därför förstår er ganska bra, vi väntar på er nu! Vi väntar på att få återknyta den förlorade kontakten och få fira tillsammans med er. Vi vill fira i Ljusets, Glädjens och Kärlekens namn. Vi vill fira att den vackraste planeten i Universum, tillsammans med alla sina invånare i form av djur och människor, läks i sitt hjärta och återfår sin forna livskraft. Så tag våra händer och kom! Ta hoppet rakt in i vår famn och återförenas med oss som är era systrar och bröder. Vi väntar med utsträckta armar på er Älskade Vänner.

I kärlek genom er Broder Jesus Sananda

Du gillar kanske också...