Sananda via Beatrice Madsen, February 2nd, 2019

Sananda  via Beatrice Madsen    20190203

Jag vill kommunicera till er om bönens kraft älskade ni.

Sedan det ni kallar det moderna samhället med sin tonvikt på det vetenskapliga som absolut sanning har tro på den andliga verkligheten och att be till denna ansetts som vidskepelse. Många av er har bett i hemlighet då ni är rädda för att bli förlöjligade och dumföklarade om det skulle komma fram till er nästa vad ni pysslar med när ni ber.

Det här resultatet av den fraktion som vill få er att känna att ni är separerade och isolerade och utan möjlighet med kontakt med ert högre jag, era ständigt följande guider, änglariket osv.

De har lyckats få er att känna er dumma, kraftlösa och bakåtsträvare om ni ber. De har också lyckats se till att vi inte alltid kan ingripa eftersom ni har er fria vilja och vi finns där direkt om ni ber till oss.

När ni vaknar andligen så kommer vissheten om att ni inte är separerade och att ”allt är ett”. Denna visshet kommer ju inte över en natt till en annan utan gradvis överlappar denna djupa insikt ert väsen. I den processen behöver ni vår hjälp och jag säger er sannerligen, att BE mina älskade, BE och vi hjälper er över svåra trösklar, skickar er stöd när ni minst anar, hjälper er bick att lyfta sig mot ljuset.

Ni är inte svaga för att ni ber oss om hjälp. Tvärtom är ni synnerligen kloka för att ni vet att vi finns och vill hjälpa er, men med er tillåtelse. Tänk på hur ni ber varandra om hjälp. Hur du hjälper din nästa. Vi ser det, jag ser det och vill få hjälpa dig. Jag finns till för dig och min högsta önskan är att få möta dig. Att du tar emot mig med öppet hjärta och låter mig skåda in i din själ. Jag älskar dig precis som du är, med mörker och med ljus, din svaghet och din styrka. Min kärlek är så enorm att det inte är fattbart för ditt väsen annat än att få en glimt av den. Men låt mig då få ge dig denna glimt. Jag älskar dig mer än mitt liv och har gett dig mitt liv för att du ska återfödas.

Amen

Du gillar kanske också...