Jesus via John Smallman, 7 juni 2020

 

Jesus via John Smallman, 7 juni 2020

 

Du inkarnerade enbart för att leva kärleksfullt

7 juni 2020

Jesus Audio Blog for Sunday June 7th

Här i de andliga rikena vakar jag, Jesus, och alla era individuella supportteam ständigt över er och överflödar er med KÄRLEK när väckningsprocessen fortsätter att utvecklas perfekt som gudomligt planerat. ”Sakerna”, som vi har pratat om tidigare, har intensifierats för många eftersom de flyter in i er medvetna medvetenhet för att bli erkända, tackade och helt frigjorda. Att delta i detta kan vara mycket tröttsamt, mycket stressande och väldigt oroande, för de flesta av er har inte varit medvetna om hur mycket ni har gömt djupt inuti er själva som väntar på att bli erkänt och släppt. Intensiteten har chockat många av er när vänner och nära och kära oväntat – och mestadels ganska oavsiktligt – utlöst spontana och oälskade reaktioner som exploderat inifrån dig, och som du sedan har riktat kraftfullt tillbaka till dem som har triggat dig, chockande och kränkande dem och därmed triggat dem i gengäld.

Detta är en tid för er att visa enorm medkänsla för er själva och för alla andra, eftersom så många känner sig väldigt förvirrade under denna period av stor osäkerhet, eftersom den välkända världen verkar vittra sönder, och när och hur framtiden kommer att utvecklas är fortfarande ur sikte. Människor gillar inte osäkerhet – och ändå har formens värld alltid varit fylld med osäkerhet – och de upprättar därför de rutiner och livsmönster som verkar visa dem vägen fram till önskade ändamål och händelser vars uppnående är garanterade. Detta fungerar under korta perioder för individer – kanske så länge som tio år, men oftare under mycket kortare perioder – då händer det något som kastar deras planer i oordning.

Just nu är nästan allas planer i oordning, och framtiden verkar vara mer osäker än någon kan komma ihåg. Vet att ditt uppvaknande är helt säkert. Hur du kommer att vakna är ändå inte klart för dig. Detta är en tid när du måste stärka ditt förtroende för Guds kärlek till dig och låta det förtroendet styra dina tankar, ord och handlingar när du lever ditt dagliga mänskliga liv. Lev kärleksfullt vad som än uppstår för dig och demonstrera kärlek i handling genom att vara den gudomliga Varelse som Gud så glatt och kärleksfullt skapade som du. Det är ALLT Du är. Allt som uppstår inom dig som inte är i fullständig anpassning till Kärlek är inte Du och är overkligt.

När stress eller rädsla försöker uppfylla era sinnen när ni oroar er över att återupprätta era ”normala” rutiner när de nuvarande begränsningarna för er frihet underlättas eller avlägsnas, vänd er till mig, eller verkligen till någon i den icke-fysiska världen som du kommunicerar med regelbundet och be om hjälp och vägledning för att stärka din tro på Moder/Fader/Gud till Vilken ni alltid är oskiljaktigt anslutna. Genom att göra detta kommer du att få tröst när kunskapen om din oskiljaktighet från Källan – med Vilken du alltid är ett – uppstår i ditt medvetna sinne vilket påminner dig om att det bara finns Kärlek, att allt annat är overkligt och kommer att försvinna.

Den enorma globala osäkerheten, som alla för närvarande upplever, är en väsentlig aspekt av mänsklighetens uppvaknande. För att ni ska vakna måste ni släppa taget eller släppa taget i ”din livshistoria”, den egoistiska bilden av dig själv som du har byggt upp som din identitet och som du presenterar för andra som det ’jag’ som du tror att du är. Det här är inte den du är! Tron på denna identitet har emellertid blivit så djupt ingjuten i dig att du verkligen tror att det är den du är. Era egon vill inte släppa denna identitet eftersom de är rädda för att det kommer att avsluta deras existens, och deras enda syfte inom er är att skydda sin identitet så att de kan kontrollera er genom rädsla.

Genom att helt öppna för och omfamna Kärlek, din sanna och eviga natur, tillåter du den att lösa upp din rädsla när insikten börjar komma att du verkligen inte har något att frukta. Om du tvivlar på detta, kom ihåg vad de som har haft nära dödsupplevelser (NDU) har delat i böcker och intervjuer: att det inte finns någon död, att de helt har upplevt att få veta sanningen om detta, och att de till följd av sina erfarenheter har tappat all rädsla för döden. Genom att öppna helt för och omfamna Kärleken kommer du också till den personliga insikten att det inte finns något att frukta, för du kommer att veta att det bara finns Kärlek.

För att komma fram till denna insikt måste du meditera dagligen genom att koppla av i dina heliga inre helgedomar, när du låter uppkommande tankar bara flöda genom ditt sinne utan att engagera dig i dem. Det krävs övning, avslappnad övning, där du släpper alla dömanden om din kompetens eller förmåga – egotistiska tankar som uppstår – som distraherar dig från att vara på ett med dig själv. När du släpper självbedömningar och självdömanden, och accepterar dig själv som du är, uppstår frid i dig när du njuter av ögonblicket: ”luktar på rosen,” ”tittar på solglittret som leker på vattnet,” fågelsången, ” lyssnar på vinden som rasslar i löven. ” I sanning, allt är väl.

Påminn dig själv om att du är på den väg du skapade för dig själv innan du inkarnerade, och att du föddes in i den familjen som var helt perfekt och som skulle tillåta de lektioner du valde att presenteras för dig i precis rätt ögonblick. Det finns inga olyckor eller tillfälligheter, oväntade händelser är en del av din livsplan för att låta dig ta itu med dem på det mest kärleksfulla sätt du är kapabel till i det ögonblick de inträffar. Senare i era liv kan ni se tillbaka och ångra vissa saker ni har sagt eller gjort som har skadat andra, och den medvetenheten ensam räcker för att du kan förlåta dig själv och gå vidare. Att vara kvar i tidigare händelser av den typen, istället för att erkänna dem och släppa dem, orsakar dig onödig smärta och lidande och tjänar inget praktiskt syfte. Förlåt er själva och förlåt andra som har skadat eller förolämpat er och inse att ni alla gjorde ert absolut bästa i det ögonblicket. Att döma er själva och andra felaktigt efter tidigare händelser med ”efterklokhet” i efterhand är att hålla fast vid något som har passerat, vilket inte är meningsfullt för det finns bara nu. Använd din nya medvetenhet för att leva mer kärleksfullt.

Du inkarnerade enbart för att leva kärleksfullt och genom att du gör det hjälpa mänskligheten i väckningsprocessen. Din avsikt att skicka Kärlek är oerhört kraftfull, även om du mycket troligt inte kommer att få någon feedback efter att ha gjort det. Lita på att det är så, i vetskap om att du är en gudomlig Varelse, ett med Källan, samtidigt som du förblir inom formens begränsningar där positiv kärleksfull feedback, även om den ges ofta, ofta är osynlig eller oförklarad. Dina kärleksfulla avsikter anländer alltid till sin destination och hjälper kraftfullt dem som de riktas till, så fortsätt att älska och tänk på att vara kärleksfull och vaken!

Er kärleksfulla broder, Jesus.

 

Källa: John Smallman

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...