Nova Gaia via Galaxygirl, 8 juni 2020

Nova Gaia, 8 juni 2020

Via Galaxygirl

 

Kära barn, jag är Nova Gaia. Jag omfamnar er med fridens och glädjens brinnande ljus. Mina hav är kalla och djupa, kristallklara och redo för många äventyr. Mina berg är höga med klar sikt från topparna. Från min höjdpunkt ser jag tvärs över klyftan och jag ser er. Jag ser en blek version av mig själv. Jag ser att ni är i en överföringsprocess för min skull och jag är tacksam. (Jag ser ett stort gap mellan en bleknande jord och en gnistrande grön och blå Nova Gaia. Jag ser hur tidsrymd kan böjas, som ett band, och förkorta avståndet där emellan.) Ja, mina kära, ni håller på att förkorta detta avstånd varje gång ni kommunicerar med högre världar, varje gång ni väljer kärlek framför hat. När ni gör så blir ni en regnbågsbro för andra att följa. Regnbågens bro är både bokstavlig och figurativ. Den är energetisk vid dess kärna, precis som alla saker. Om det tröstar er, var då medvetna om att ni skapar lämplig energikraft för denna sammansmältning från önskemål som inte är uppfyllda, till önskemål som är uppfyllda.

Jag är Nova Gaia. Jag är många och ändå är jag en. Jag ser att ni har frågor. Många undrar om de kommer att existera i många former i alla mina verkligheter. Bara om det är er önskan, mina barn. För ni är, och kommer alltid att vara, flerdimensionella. Ni kan vara en hårt arbetande varelse i ett galaktiskt råd i den åttonde eller nionde dimensionella verkligheten, och ändå vara lyckligt ovetande i den femte med er tvillingsjäl vid er sida. Ni kommer att få tillgång till alla dessa andra delar av er själva. Det kommer att förändra spelet, eftersom slöjan mellan dimensionerna kommer att lyftas och flödet däremellan kommer att bli lättare.

Kristusmedvetandet är helt förankrat i min kropp. Kristus dansar frivilligt med Sophia. Energierna mellan det gudomligt maskulina och det feminina är balanserat. Till fullo. Helt och hållet. De som önskar uppleva denna fulländning kommer att vara här, för de kommer att vibrera på denna frekvens. Men ändå är det fortfarande många som inte är redo för den här upplevelsen av helhet, eftersom de fortfarande spelar i de lägre dimensionerna av isolering och oenighet. De kommer att fortsätta att vibrera i den verkligheten men i en annan värld, en annan plats, långt från mig. För jag har stigit upp. Ni, mina kära barn, som läser dessa ord har förmodligen uppstigit många gånger, men det här var en unik möjlighet att stiga upp i en fysisk form, med mig. Det här är en laginsats, var så säkra.

Låt mig hjälpa er. Jorda er i mig. Håll om mitt kristallhjärta som slår i takt med rytmen i de högre världarna. Stadigt och starkt ska också era hjärtan slå när de blir hela i denna vetskap om att överlämna sig till ljuset och tryggheten, komforten och den högsta glädje som det här ger ett hjärta i frid.

Ni kommer aldrig att sakna saker att göra eller platser att utforska. Allt är komplett på mig, för jag är uppstigen, precis som ni, och ska vi stiga upp som en kropp, där var och en hjälper den andra bit för bit. Mina leylinjer är mina artärer av ljus och kärlek. Sänd ljus och kärlek till mig och i gengäld ska ni känna min gåva strömma tillbaka till er många gånger om. Ni är inte ensamma. Jag översköljs med glädje och känner stödet från alla ljusarbetare och ljusbärare som frivilligt har kommit hit för att vårda, stödja och stiga upp med mig. Tack! (Jag ser ett kraftfullt, perfekt kristallhjärta av alla färger djupt inne i Gaia, fortfarande omgivet av ett mörkt tomrum. Jag ser att det i hennes kristallhjärta finns fantastiska ädelstenar, för många för att kunna räknas och i alla former och storlekar. Jag ser en kristalldörr framträda framför hennes hjärta och några av dessa ädelstenar börjar flyta ut.)

Kära barn, jag delar mitt hjärta med ert. Jag önskar att ni tar en av dessa ädelstenar som erbjuds er och lägger den i er hjärtutrymme, så att ni känner er nära mig de kommande dagarna. På det sättet har ni redan en bit av den vibrerande, strålande Nova Gaia inom er, och ni kommer att höra min kärlekssång när tiden är inne, och ni kommer att vibrera inne i den. Snälla, välj en av ädelstenarna, vilken ni vill, och stoppa in den i ert hjärta. Nu är vi ännu mer förenade. Jag är din och du är min i ömsesidig kärlek och förståelse, i uppskattning och stöd. Nova Gaia, min kropp, kommer att gudomligt stödja er i ert behov av fler äventyr i glädje. De mörka dagarna är över. Inget mörker kan hänga över mig mer. Jag ser hur mörkret snabbt skingrar sig i er värld, er version av mig. Det är bra. Det är hög tid.

(Jag ser fler ädelstenar som flyter ut på rad nu, flyter mellan gapet av Nova Gaia och den nuvarande Gaia som vi är på nu. Jag ser dem föröka sig i en enorm vägbana av regnbågsljus, strålande som solen. Jag ser hur ärkeänglarna närma sig vägbanan, stående i långa rader på varsin sida. Jag hör jubel och rop av ”Välkomna hem, till de ljusarbetare som håller på att anlända, de som redan har anlänt och de som kommer att anlända. Seger åt ljuset! Seger åt kärleken! Seger åt den nya början! För de gamla tiderna är förbi, och de nya är på väg. Kom över bron! Kom in i ljuset av de nya dagarna!” Jag ser kronor med många invecklade former och färger, fyllda med dessa vackra ädelstenar från Gaias kristallhjärta. Jag ser Moder och Fader Gud stående vid ingången till Nova Gaia, och jag ser dem förbereda sig för att dela ut kronorna till dem som kommer över bron. Det är mycket känslosamt och allas ögon fylls av glädjetårar.)

Jag är Nova Gaia. Jag omsveper er med mitt regnbågsljus. Vägens krigare, känn min styrka! Känn min tro på er! Mästaren Yeshua säger att tron kan förflytta berg. Jag har enorm tro på att ni har förmågan att avsluta denna uppgift. Det är tid att stiga upp. Jag smörjer in er med oljor från mina plantor och frön. Jag tvättar er med mitt svala blå vatten. Jag torkar ert ansikte med den mjukaste mossa. Nu är ni uppfriskade, så res er upp och hälsa detta ögonblick i er upplevelse som en som är fullt vaken med ögon att se med, med öron att höra med och med hjärtat öppet i förståelse och otrolig visdom. Plocka från era erfarenheter. Beordra visdomen från ert förflutna att omge ert rum. Alla mina planetariska minnen av alla som har levt på mig finns i mitt kristallhjärta, en lagringsbank av visdom. Det är fritt fram att söka efter den, för de vars händer är rena.

Jag är Nova Gaia. Känn min svala sjöbris och bli lugnade. Vi välkomnar er hem nu. Känn mig. Vi är ett.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...