Jesus via Krista, 17 juni 2021

 

Jesus via Krista

17 juni 2021

Min väg åt er är en stark sådan. Var djärva i era val. Varför vänta? Varför väntar ni på att göra något? Om ni känner att tiden känns rätt, sätt igång. Människor tror, kanske, kanske inte. Men vart tar det er? Att springa runt i cirklar. Om ni vill göra något, gör det bara. Vänta inte på godkännande. Tiden kommer alltid att vara en fråga. Ni har för mycket tid, inte tillräckligt med tid. Oroa er inte för det. Om ni känner en impuls, tryck på knappen. Om ni känner det som, ja, ja, ja, gör det inte, men, men, men … var djärva i era val. Mina vänner, det är för mycket halvhjärtade försök. Människor håller er tillbaka, ni håller er tillbaka. Det finne ingen bättre existens än att låta er själva bestämma. Vad vill ni? Allvarligt talat måste jag gråta när andra prioriteringar stoppar er. Att svara på det där telefonsamtalet är viktigt, men borde ni lägga åt sidan den syssla ni gavs? Varför tror ni att ni måste göra det som är rätt för andra, före er själva? Varför fokuserar ni inte på er själva?

Planetär orientering orsakar er så mycket existerande kullerbyttor. Ni känner månens dragning. När tidvattnet vänder anpassar er kropp sig. Vissa dagar är bra, andra är tuffa. Vad gör ni med de tuffa dagarna? Ta de tuffa dagarna och vänd dem. Ta den där enda saken som är tuff och vänd på den. Hitta det positiva i den. Om ni bröt foten, inget fel i det. Ni kanske behövde vila. För varje dålig dag finns det en lika bra dag. Varför inte sluta räkna och bara vara. Räkna inte ihop de dåliga dagarna, lev bara. För dessa dåliga dagar är dagar för kontemplation. Det finns inget bättre än att planera er framtid. När ni föreställer er er framtid drivs den fram. Så om ni känner er nere, ta den tanken och lägg den i ett högre tankemönster. Vad vill ni? Planera för det ni vill. Säg,”jag ska ha detta”. Var bara inte dyster. Om ni vill förverkliga alla era drömmar, gör sådant som exalterar er. Att vara i de högre vibrationerna låter energier flöda till era drömmar. Så, under de dåliga dagarna, planera för en spännande framtid. Det som händer då är att energi går mot det. Energi går mot er framtid.

Jag är ledsen att säga det, men det finns mycket ni inte fick lära er i era yngre år. Skolor lär inte ut hur världen fungerar. Ni är vuxna och håller precis på att lära er detta. Får det er att undra, varför lär vi inte ut detta i skolorna? Vänligen börja. Om ni arbetar med era barn, lär dem att ljusare dagar ligger framför oss. Lär dem att drömma så stort som möjligt. Lägg siktet högt, det finns inget ni inte kan göra. Om ni känner att svåra tider är allt ni lever i, vad händer då? Ni sitter fast där. Höj upp ert humör, för er ut ur den där förtvivlan. Var kvar låg och ni förblir där. Sikta högt och kom högre. För alla som förtvivlar, bara dröm stort. Se vad som dyker upp. Följ impulserna och se er klättra. Vägen till livet väljer ni själva. Ni avgör vad som är viktigt, vad som kan fungera. Var lägger ni ert fokus? Varför skriver ni inte en bok? Om ert fokus ligger där kommer det att hända. Men när hinder kommer i vägen, prioritera inte om. Förlora inte siktet på er dröm. Håll drömmen levande. Inget måste överges.

Jag vill att ni gör en lista. Vilka saker vill jag göra. Längst upp på listan skriver ni vad som är viktigast för er. Arbeta alltid mot det. De andra sakerna kommer när ni slutfört det viktigaste. Det finns tillfällen när ni ändrar er. Varför ändrar ni er? Är det någon som övertalar er? Avbröt någon familjemedlem er? Håll fast vid ert sanna själv. Ändra bara om ert hjärta verkligen ändrat sig. Det projektet går inte att genomföra. Listan är ändå viktig. Gå tillbaka till den. Det kan göras uppdateringar, men bara om ni godkänt dem. Prioriteringar kommer och går, men vad är det ni vill få gjort? Håll kvar det längst upp på listan. Ägna er åt det när ni kan. Om ni fortsätter så, kommer det att slutföras.

Min frid vare med er då ni arbetar på era projekt. Jag vakar över er och önskar er bara kärlek. Ni är eviga varelser och ni kommer alltid att ha tid, för projekt fortsätter på andra sidan. Som mänskliga själar längtar ni efter äventyr, så sluta aldrig skapa, drömma och åstadkomma. Så mycket godhet kommer när ni är upprymda. Alltid mina välsignelser, Jesus Kristus.

www.kristaenergeticleigh.com

 

Du gillar kanske också...