Meddelande från Änglarna via Ann Albers 26 juni 2021

 

Meddelande från Änglarna via Ann Albers 26 juni 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

När mänskligheten fortsätter sin övergång till 5D-verkligheten lär ni er ett helt annat sätt att leva – ett som alltid har varit så som universum verkligen fungerar, men ett som är mer uppenbart än någonsin tidigare.

Ditt fokus avgör dina tankar. Dina tankar (eller det tysta sinnet) tonar in dig till en vibration, och din vibration manifesteras först genom dina känslor, sedan genom det som dyker upp i ditt liv.

I 5D blir det allt tydligare att det är så du skapar din livserfarenhet:

Fokusera. Tänk eller Var Tyst. Vibrera. Känn. Attrahera/Tillåt. Upplev.
Förändra ditt fokus. Fokusera. Tänk eller Var Tyst. Vibrera. Känn. Attrahera/Tillåt. Upplev.
Förändra ditt fokus. Fokusera. Tänk eller Var Tyst. Vibrera. Känn. Attrahera/Tillåt. Upplev.

I århundraden har 3D-paradigmet varit precis tvärtom:

Upplev. Fokusera. Reagera/Agera. Tänk eller Var Tyst. Vibrera. Känn. Attrahera/Tillåt. Upplev igen … fokusera igen … reagera/agera igen …

Ni har lärt er att tolka ”verkligheten” genom era fem sinnen. Ni har lärt er att observera och sedan säga, ”Så är det.” Det är därför ni i 3D ofta fortsätter att attrahera samma sak. Ni tittar på vad som är framför er, fokuserar på det, agerar på det, tänker på det, vibrerar till det och attraherar mer av det.

Ni har ett ordspråk, ”Den galne gör samma sak och förväntar sig olika resultat.” Vår 5D-version är ”galenskap är att fokusera på samma sak – vibrera på samma sätt – och förvänta sig olika resultat.”

Det kan till exempel finnas många underbara, upplyftande, resonanta människor i ditt liv, men du kan ha en tendens att fokusera på det som stör dig. I själva verket får de dig inte att må dåligt. Ditt fokus får dig att må dåligt. De sänkte inte din vibration. Du lät din vibration sänkas. De ”dumpade inte energi” i ditt fält. Du fokuserade på en energi du inte resonerar med. Kära ni, ingen kan sätta in sin energi i ert fält, oavsett hur empatiska ni är, om ni inte fokuserar på det.En radio med alla dess sändningar kan inte få dig att lyssna. Du kan byta station, gå ifrån, ta på dig hörlurarna och lyssna på något trevligare. Du kan välja att älska sändningen och må bättre hur som helst, men i vilket fall som helst är radion bara ett objekt som sänder och den hoppar inte upp, sätter in sina ledningar i huvudet och får dig att känna en sak. På samma sätt har ingen annan makt att välja vad du fokuserar på eller tonar in på.

Vi förstår att det just nu finns många ”skrällade radioapparater” på er planet som sänder sina åsikter, några vänliga och andra inte, men du kan ändå välja ditt fokus. Om någon skriker framför dig kan du fokusera på det söta meddelandet på deras t-shirt, på ljuset i dem, på fåglarna som sjunger över huvudet, på en trevlig tanke inom dig om alla de goda människorna i ditt liv. Du får välja. Vissa människor gör det lättare för dig att fokusera positivt. Du älskar dem. Vissa människor gör det mycket svårt för dig att fokusera positivt. Om du inte hanterar ditt fokus blir du upprörd över dem (medan du bara är upprörd över att förlora ditt lyckliga fokus och skyller på dem!) Ändå tillhör kraften i ditt fokus fortfarande dig.

Vi säger inte detta för att skämma ut eller skylla på dig. Vi anklagar dig inte för att du inte vet bättre. Ni har alla lärt er att observera och reagera på livet, att skylla på livet för era känslor, snarare än att fokusera och sedan må bra. Ni visste bara inte hur universum fungerade, för i århundraden har detta varit kunskap väl bevakad i hemliga samhällen och mysterieskolor. Nu, tack vare er på jorden, blir det allmän kunskap. Du är inte maktlös. Du är inte föremål för världens infall. Dina känslor behöver inte slitas och dras och ryckas med av yttre omständigheter.

Du är ägaren till ditt eget sinne. Du ensam får välja ditt eget fokus oavsett hur övertygande andra försöker vara. Du får tona in på de vibrationer du väljer. När du medvetet strävar efter att välja vibrationer som känns bra för dig kommer ditt liv att bli bättre och bättre och bättre och bättre … oavsett vad någon annan gör.

Ni kan lösa era världsproblem genom att med stor entusiasm fokusera på känslan av lösningen. Hur skulle det kännas att gå ut och se blå himmel och andas ren luft och ha rent vatten? Ni vet att problemen finns, men fokusera istället på hur det skulle kännas att få dem lösta. Vissa av er kommer helt enkelt att stärka lösningen med sitt kärleksfulla fokus. Andra av er kommer att motiveras av det Gudomliga inom sig att agera på denna vibration och bli en del av den påtagliga förändringen.

Ni kan lösa era relationsproblem, åtminstone inom dig själv, genom att fokusera på det goda i en annan, vad ni en gång älskade i varandra, eller om det är för svårt, på alla människor du resonerar med och älskar. Du kan fokusera på fåglarna, solen, de underbara sakerna om dig själv. Du kan arbeta dig själv in i en bra känsla och bara älska ljuset i alla. Håll dig runt de du föredrar, och när du kan, gå iväg utan skuld från dem vars beteende inte resonerar med dig.

Ni får inga utmärkelser i himlen kära ni, för att göra det trevligt! Ni får inga utmärkelser för martyrskap. Ni är alla älskade lika mycket oavsett om ni tycker om er livserfarenhet eller inte. Ni kan välja en verklighet som stöder ett lättare, trevligare fokus och en högre vibration. Om du inte har den framför dig just nu, är du i ett andligt ”träningsläger” och lär dig att behärska ditt fokus oberoende av influenser från världen omkring dig.

Vi, änglarna, kunde lätt tona in till och känna alla era hatiska och rädda tankar. Vi kan tona in till er ångest, er svartsjuka och er osäkerhet. Vi finns, genom vårt val, i en hög och vacker kärleksvibration, inte för att vi inte kan känna lägre vibrationer, utan för att vi väljer att fokusera på den kärlek vi har till er. I den verkligheten kan vi bevittna och känna världens smärtor medan vi bara fokuserar på ert högsta, djupaste, verkligaste, vackraste jag och försiktigt, ständigt påminner er om er kraft för att känna och uppleva det också. Vi fruktar inte er negativa energi kära ni. Vi känner bara vår kärlek till er, och i den verkligheten blir vi en del av den förändring ni alla försöker skapa.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

 

— Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...