Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 juni 2021

 

Detta är att vara Kär

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upptäckt att det finns en hårfin gräns som människor går mellan tanken på att vara kär i någon och att vara besatt eller förälskad i den personen. Du har många exempel på när den första känslan av kärlek går ytterst till besatthet i er historia. Det har funnits individer som har begått brott för att imponera på någon som de var förälskade och besatta av. Människor har begått självmord på grund av att de har avvisats av någon de hade den starka känslan för, och det finns många andra exempel på att människor går till ytterligheter på grund av något så vackert som kärlek.

Så det är viktigt att förstå vad som verkligen händer när ni känner den känslan i er själva så att ni kan aktivera den och få tillgång till den när ni vill, oavsett om era känslor är besvarade. När ni är kära, befinner ni er i den vibrationen. Ni hittar tillståndet att vara inom er som riktar in er till den verkligaste aspekten av vem ni verkligen är. När en person känner att tillståndet är beroende av att ha tillgång till individen de älskar när de vill ha den tillgången, och får de inte tillgång till den andra personen, så känns det som den separationen från Källan känslan som är så problematisk för er värld.

Människor tillbringar så mycket tid och ansträngning och vidtar så många åtgärder för att försöka komma till den känslan för återanslutning till Källan, vilket uppenbarligen är något som egentligen aldrig kan gå förlorat. När människor pratar om livet som en illusion är det den primära illusionen. Den primära illusionen är att ni är skilda från Källan. Och följ sedan illusionen med den som säger, ’Jag behöver att den personen älskar mig tillbaka, och jag måste ha tillgång till den personen i köttet, eller kommer jag att känna separationen från den jag verkligen är som villkorslös kärlek.’

För den mesta kärlek är villkorad, och villkorslös kärlek att vara den ni verkligen är, är den kärlek ni verkligen söker. Det betyder att ni kan älska någon annan, och om den kärleken inte att ömsesidig ändå ha det bra. Det är det ni söker för att ni söker vara kärlek, inte bara för att vara kär och ha den kärleken besvarad. Vi inser att det att vara kär och att få den kärleken besvarad gör det lättare att vara den ni verkligen är som en Källenergivarelse som består av villkorslös kärlek, men ni kan inte kontrollera någon annan. Allt ni kan göra är att göra det till ert uppdrag att vara den kärlek som ni vill ha reflekterad tillbaka till er, och när det är ert uppdrag är ni definitivt på rätt väg.

När ni älskar en blomma eller en solnedgång, det är när ni vet att ni får tillgång till den kärlek som ni verkligen är, mycket lätt. Ju fler villkor ni ställer för att vara i det tillståndet, desto svårare blir det för er att vara i er fysiska kropp och vara lycklig och hälsosam. Så ni måste hitta ett sätt att uppleva kärlek, att uppleva ert sanna väsen, och vi rekommenderar att ni gör det innan ni går in i det romantiska förhållandet, som kanske eller inte kan vara för alltid. Att få tillgång till den kärleken inom er kan vara så enkelt som att besluta att göra det, vara hjärtcentrerade och känna för den kärlek som ni verkligen är. Och det är vår rekommendation till er alla.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...