Jesus via Victoria Cochrane, 22 december 2021

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jesus via Victoria Cochrane

22 december 2021

Ett Meddelande inför Julen

Mina Älskade, jag är med er i Anden och alltid i era hjärtan.

Då det religiösa Julfirandet närmar sig, med ytterligare en åminnelse av min födelse, vänder jag mig till alla levande själar i denna tid, oavsett religiös tro, sexuella preferenser, ras, hudfärg, bekännelse eller kriminell historik.

Jag, precis som ni, föddes i Skaparens kärleksljus och jag återvände dit vid tiden för min död. Under mitt liv på Jorden tvivlade jag aldrig på att Guds kärlek var med mig, oavsett hur ensam jag tidvis kan ha känt mig.

Julen må vara en religiös fest, men meningen med min födsel går mycket djupare än vad som nämns i Bibeln, och som i oändlighet har upprepats på Jorden.

Mitt liv betydde något, ja, men det var inte viktigare än ert eller någon annan själs som någonsin levt.

Det meddelande jag vill ge er denna Jul är att inte följa mig i den Kristna tron, om det inte är er övertygelse eller vilja. Men ni ska veta att ni och jag alltid har förbindelse genom ert Högre, eller Kristnade, Själv och Universums ovillkorliga kärlek.

Vi är aldrig separata och det finns inga nödvändiga förutsättningar för att få känna min kärlek. Min kärlek och medkänsla är er så ni kan ge den till er själva och andra – ju mer ni gör det, desto mer ansluter ni er till ert högre vetande, vilket leder till att era vibrationer stiger till en högre medvetandenivå och en djupare förståelse av vem ni i sanning är i anden.

Ge Julklappar denna Jul om det skänker er glädje, men att fritt och utan förväntningar ge er kärlek till familj, vänner, dem i nöd och hela världen, är det högsta och bästa sättet att föra ut min kärlek till världen.

Gör sådant som skänker er glädje och frid, även om ni själva är ensamma eller på något sätt i nöd.

Anslut till enkelheten i livet och naturens skönhet. Glöm för en dag era bekymmer och bara tacka Gud, Skaparen, för livets gåva och för att er hälsa och ert välstånd kommer.

Jag kommer att finnas där för att duscha er med välsignelser.

Känn mig i ert hjärta, för jag må ha kommit och gått, men jag har aldrig lämnat er!

JAG ÄR alltid med er.

Yeshua ben Yoseph (Jesus)

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...