John F. Kennedy via Losha, 14 mars 2018

John F. Kennedy via Losha

14 mars 2018

Till alla mina vänner och även till mina fiender… det är jag, John F. Kennedy… eller, Jack.

Jag har bett denna att vänligen ta emot ett meddelande från mig, och hon accepterade villigt.

Först och främst vill jag tacka alla er ”Sanningens Väktare” som fortsatt med de ansträngningar jag påbörjade, för att försöka få bort de hotfulla element som tyngt mänskligheten med orättvisor av många slag … orättvisor mot vår stolthet, vårt broder- och systerskap, vår medkänsla, vår frihet och vår jakt på lycka.

Jag blev bestört när jag förstod hur många skurkar som omgav mig under min tid som President. Jag visste att vi inte skulle kunna gå framåt på sätt som försåg oss med vår omistliga rätt som mänsklighet, innan vi eliminerade deras grepp på oss alla.

Jag försökte göra vad jag tyckte var rätt, och de gjorde vad de trodde de måste göra, mot mig. Men, avslutandet av mitt liv på denna jord stoppade inte kampen för rättvisa … deras lönnmord på mig slog faktiskt tillbaka mot dem, för de insåg inte hur älskad jag var, av er speciella själar här. Faktiskt orsakade deras lilla eskapad en exponentiell ökning av antalet människor som ”vaknade upp”, tack vare min ”tillfälliga” död … och dessa har marscherat framåt till strid mot dem som valt mörker före ljus.

Mitt hjärta är nu så riktigt fullt när jag ser hur många vackra själar som kämpar i den goda striden … striden om makten … striden för att slutligen få frihet och rättvisa för ALLA. Jag är inte ”borta”, bara lite genomskinlig nu(ler)

Jag ville tala om för er att jag är här, och hejar på er alla framåt … för var och en av er gör en mycket behövlig skillnad med att föra in mer Ljus … mer Ljus att lysa på de områden som måste synas, av dem som ännu inte sett det. Ni finns i alla mina böner och i mitt hjärta, och jag tackar er för alla de gånger jag varit så välsignad att få känna mig själv, också i era hjärtan.

Må Ljuset lysa på Allt … i evigheters tid. Tills vi möts igen. Er älskade, JFK.

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...