Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 12 Mars 2018

 

 

Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 12 Mars 2018

Kära vänner, barn i mänsklig form, från stora avstånd, som har kommit för att tjäna ljuset under denna tid. Ni är förkroppsligade i den något begränsade, tredimensionella formen. Vi hälsar er varmt.

Det finns en stor spänning i de högre sfärerna i dimensionerna av ljus, där händelser som kan vara till problem för dig, är enkelt och lättsamt hos oss. Du kommer snart att kunna utföra manifestationer med lätthet och elegans, även för våra Jordade. För du är den begåvade studenten, förebilden för dem som läser detta.

Kanske har du insett att du kommer att kunna manifestera så mycket snabbare längre fram? Vikten av P och Q i dina tankar och formuleringar! Ja! Bra! Vi är här för att försiktigt påminna dig om, att tiden går fort och du stiger så snabbt och det du vill manifestera kommer allt närmare. Var mycket medveten om vad du tänker och om vilka funderingar du gör anspråk på. För många knepiga tänke-sätt lurar fortfarande runt omkring dig eftersom vi är mitt i den täta, upprensande fasen, men vi ser den snabbt avta. Bara för att en tanke dyker upp i sinnet, betyder det inte att den är din – och om du inte fixar det? Skicka då den violetta flamman och låt tanken gå sin väg. Du behöver inte hålla fast vid tanken om du inte önskar dig en upplevelse med låg vibration, vilket vi med glädje kan se, att ni i den här gruppen inte gör.

Din planet Gaia är verkligen hisnande från rymden, från himlarna och från vår utsiktspunkt. Dina vänner och de Jordade är som glittrande juveler. När än du strålar ditt ljus och bjuder ditt högsta själv att arbeta, helt och fullt, överlämnar du dig till den högsta formen av vibration. Du gnistrar som diamanter och effekten av din vibration inför dina beslut känns i Meta Universum där de genljuder med den rena, universella frekvensen av ren kärlek.

För Kärlek har du runt omkring dig! Det är det som gör dig till DU! Det är bokstavligen universums vävnad, moderns andedräkt, Gudomlig källa, vad du än säger är det rätt. För vem kan definiera exakt det oidentifierbara? Kärlek är energi. Kärlek är makt. Kärlek är skapelse. Och du, barn, unga vuxna, vuxna är verkligt kraftfulla skapare, Vilket många av er nu kommer att acceptera, vilket är bra. Bara för att du inte accepterar något som sanning betyder det inte att det inte är det. Ser du? Skygglapparna har varit så tjocka, så frätande mot dina sanna visioner. Låt oss lägga denna ”sanning” bakom oss och ta bort dina skygglappar och kräv ditt herravälde. Vi är så stolta över dig, Du jordade. Gå nu ut och dela med de andra, varsamt det du har lärt dig, långsamt om det är nödvändigt, alltid i Kärlek, för Kärleken är den universella frekvensen.

Vill du inte komma ombord på våra skepp för healing och vänskap? Vi sträcker ut vår händer till hälsning. Vi kan påminna dig om att när du gör anspråk på din makt, då och endast då kommer du att hitta din frid eftersom det är den delen av dig som du letat efter under hela tiden. Farväl för denna gång. Det var allt. Vi är Arcturian Collective.

 

Galaxygirl

Du gillar kanske också...