John F. Kennedy via Losha, 30 januari 2021

 

John F. Kennedy via Losha

30 januari 2021

Ha Tro på Vår Framtid, Patrioter!

Jag är så glad att få tala med er patrioter idag! Idag och imorgon är verkligen mycket stora dagar!

Jag vet att ni skulle vilja att jag berättade varje detalj om vad som har hänt, och som just nu händer i Förenta Staterna, som hjälper oss att få tillbaka vår heliga Republik … och jag skulle älska att få berätta för er! Dock måste ni tro på att dessa kraftfulla, livsförändrande händelser verkligen äger rum. Precis nu när jag talar till er!

Ni som står på en stadig grund av tro i denna tid vet varför många av dessa djupgående händelser måste äga rum ”bakom kulisserna”. För dem som inte riktigt förstår behovet av sådan sekretess ska jag peka ut den mest uppenbara orsaken.

Först och främst, den del av befolkningen som ännu inte är vaken till Sanningen om vår förrymda Republik (och till och med innan dess!) och hur den illvilliga kabalen hållit oss förslavade i många, många år, skulle bli så chockerade om Sanningen kastades på dem på en gång, så att några av dem faktiskt skulle gå över i förtid.

Vi försöker mycket starkt försäkra oss om att Sanningen ”avslöjas” i en takt som de flesta av de ”nya Patrioterna” kan hantera … och ja, det är många som på senare tid ”korsat fiendelinjerna” och gör er underbara ”original” Patrioter sällskap! Det är vårt bästa ”scenario” … att vi kan svänga över dem som inte är fullkomligt ”in i döden” följare av de Vanliga Medierna till vår 100 miljoner starka grupp av Patrioter! Vi är verkligen mäktiga!

Det har varit ett sant nöje att se vilken sammanhållning ni fått sedan den lyckliga dagen då Biden påstods bli insvuren som president (inga ”stora ”bokstäver, med avsikt). Den dagen och dess synbara ”resultat” var ett enormt test på trohet för alla Patrioter, och så många av er stod upp! Jag är så stolt över er Alla!

Sedan den olyckliga dagen har våra älskade Patrioter visat sin sanna natur … de kommer inte att stoppas, på något sätt eller i någon form! Det är verkligen inspirerande för mig att se hur snabba ni alla blivit på att ”skifta växel”! Ni har blivit ”portade” från så många olika sociala medie-plattformar och ändå är ni kvar och ”stör” de vanliga medierna med era bilder och sannings-talande! Så mycket att de är tvungna att ägna mycket tid åt att försöka ”motsäga” det ni säger! Det är en sann fröjd att beskåda!

Jag hoppas att alla ni vackra Patrioter verkligen tagit er en stund att inse vilken avgörande tid i Förenta Staternas historia detta är … och hur otroligt viktiga NI är i att hjälpa oss komma till denna punkt i tiden! Det finns inte nog stora ord för att ”Tacka er!” … för vi skulle verkligen inte ha kommit så här långt utan er inspirerande, outtröttliga anda!

Emellertid, de senaste dagarna har tvingat er att ”göra ett val” … ett val som kan skapa en avgrund mellan er och olika familjemedlemmar … till och med makar och partners. Jag kommer ihåg när jag slutligen insåg hur onda några av dem som omgav mig var, och jag försökte förklara det för min egen familj, så vände många av dem mig ryggen … precis som de gjort med er. Det gjorde mig starkt sorgsen, och det gör mig sorgsen nu.

Jag kan förstå hur mycket denna ”bannlysning” från era familjer river i era hjärtan, när det faktiskt är ni som har ”rätt” i dessa frågor. Olyckligtvis spelar rätt eller fel egentligen ingen större roll när så nära band är inblandade … det skär rakt genom hjärtat på alla … på båda ”sidor”.

Tro dock inte för ett ögonblick att denna klyfta av Sanning mellan er och era familjemedlemmar inte också starkt påverkar dem som inte håller med er och klänger sig fast i sanningar som inte ”håller” så mycket längre. Jag försäkrar er … deras hjärtan brister lika mycket som era, just nu.

Det goda i allt detta … och ja, det finns en god del! … är att nästan ALLA utom de mest hårdföra ”vanliga medie-älskare” till slut kommer att se Ljuset … ert Ljus, och Sanningens Ljus! Det lovar jag er.

Så ni kan börja se fram emot tiden när ni alla kan ge en lång, kärleksfull kram till alla dessa familjemedlemmar … och vi alla kan börja se fram emot vår underbara, suveräna framtid ”tillsammans” … där vi alla är lika i Herrens ögon, som det alltid borde ha varit, och kommer att vara … för alltid.

Det finns några av er, som min musa, som försöker ”vara positiva” angående allt som händer, oavsett hur svårt det är ibland. De tycker om att ägna sin tid åt att visionera den ”nya” framtid som är på väg … där ni kan sluta ert ”9 till 5” jobb och istället hitta en ”inkomst” som tillåter er att göra vadhelst ni har ”passion” för … och där ni lever med grannar som är kärleksfulla och vänliga, där ni alla hjälper varandra och tar hand om varandra på sätt vi inte sett i våra livstider! Snällhet kommer inte längre att vara något ”dåligt” … den kommer att firas!

Så, då vi fortfarande ”trampar vatten” under dessa sista tuffa dagar, vänligen försök fokusera på vad ni skulle ”ÄLSKA” att göra med era ”framtida” dagar, istället för att låta er fyllas med ångest och ilska. Vad skulle NI vilja GÖRA? Vänligen tänk på vad som verkligen gör er lyckliga och upprymda … om det så är att ta hand om barn på underbara, kärleksfulla sätt … eller att skapa inspirerande handgjorda föremål som skänker andra glädje … eller att utveckla ett ”nytt system” för våra många gamla system att göra saker … som snart kommer att vara utgångna.

Vi kommer att behöva många, många vackra själar som är redo att ”rulla upp skjortärmarna” och börja skapa ett helt nytt sätt att ”Leva”! Jag ”vet” att det finns många av er därute … jag kan se er! … som redan fått blixtar av insikt om hur ”man gör saker bättre”, och ni måste ALLA börja skriva ner dessa insikter … det finns ingen insikt som är för liten! … för vi närmar oss snabbt en tid då våra ”nya Liv” kommer att vara redo att skapas … av oss! … var och en av oss! Jag överdriver, INTE! (ler)

Ja, jag ville ta det här tillfället för att hjälpa er att skifta ert tänkande från ”när” allt kommer att ”hända”, till tankar sådana som ”vad kan jag göra för att få det att ske … för vår Framtid?” … därför att ”städningen av Sidskepp 4!” är i stort sett klar nu … och det är tid att börja LEVA VÅRA NYA LIV … åtminstone i vårt eget sinne just nu, tills vår fysiska värld kommer ikapp!

Fråga inte vad ert land kan göra för er; fråga vad ni kan göra för ert land … det klingar fortfarande sant, eller hur?

Jag älskar er alla utan skillnad!

Er alltid hängivne, Jack.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...