John F. Kennedy via Losha, 22 november, 2020

John F. Kennedy

Via Losha, 22 november 2020

Denna Lovande Minnesdag

 

 

 

Mina kära patrioter, jag ville bara titta till er idag på årsdagen av mordet på mig, då 1963. Ja, det var en hemsk upplevelse för alla inblandade och jag känner den kollektiva energin av sorg och ilska byggas upp när vi kommer till den här olyckliga dagen.

Men under den tid som har förflutet sedan dess, har jag varit tvungen att granska denna tragiska händelse som avslutade mitt fysiska liv på Jorden, och jag har ändrat mitt perspektiv något och det vill jag dela med er, mina kära patrioter.

Även om mitt liv avbröts av en skamlig grupp av otrogna, fick denna händelse också många tidigare patrioter att agera, för de visste vilka som hade planerat mordet och de insåg att det var dags att göra upp en plan för att äntligen utplåna kabalens mörker.

De patrioter som stod vid min sida under den tiden, började göra detaljerade planer på hur de skulle eliminera the Deep State, som de numera kallas. Mina kolleger visste också att den här planen skulle komma att ta tid för att nå sitt slutförande, och det är vad ni alla bevittnar just nu.

Planen att utrota kabalen, vilken började som en mycket hemlig plan, har nu blivit ”dagens nyheter,” åtminstone på de sanningsenliga webbplatserna vill säga. Så småningom kommer de andra webbplatserna med nyheter, som har manipulerats och blivit tillsagda vad de ska säga ända sedan min presidenttid, att försvinna.

Vi är vid den mest kritiska tidpunkten i vår korta amerikanska historia just nu, och jag övervakar och hjälper till från min ”station” i vetskap om att allt kommer att sluta bra, allt kommer snart att bli bra. Faktum är att det kommer att bli bättre än någonsin tidigare.

Det finns nya ledare, advokater, statstjänstemän och patrioter som gör framsteg varje dag för att hjälpa till med att återställa vår Republik och arbetar för att ge oss tillbaka vår suveränitet, en gång för alla.

Det är ingen liten uppgift, och det behövs att var och en som läser det här deltar på det sätt som är er individuella gudomliga kallelse, så att hela det allierade kollektivet kan kämpa mot de mörkas agenda med kurage, beslutsamhet och uthållighet och vända kursen tills alla kan se Ljuset!

Jag är så stolt över er alla, mina kära patrioter, för alla de utmattande timmar och den mentala energi ni har använt för att dämpa kabalens labyrinter av invecklade distraktioner och uppenbara inslag av bedrägerier och svek, och tro mig, vi kommer att VINNA … och VINNA STORT!

Den här stora vinsten kommer dock att gälla för fler än USA:s President, den kommer också att gälla för varje amerikan och även för dem som för närvarande befinner sig på den ”andra sidan” av Sanningen just nu, för de kommer att se bedrägerierna och sveken för vad de verkligen är och har varit under så många år, och de kommer långsamt att inse att man har ljugit och utnyttjat dem, och de kommer att rikta sin lojalitet mot Ljuset.

Jag ber er alla att vara respektfulla och förstående när de som blev lurade och var sovande blev väckta, därför att ni var också en gång sovande, och jag hoppas att ni minns hur lång och besvärlig vägen till uppvaknandet var för de flesta av er, och det kommer också att vara så nu, om inte ännu besvärligare och tankeförlamande, för dem som precis nu håller på att vakna upp. Medkänsla är alltid svaret.

Tack alla som har gett mig sin kärlek under alla dessa år, det betyder så mycket för mig och jag hoppas att ni kan känna att jag återgäldar den kärleken, med råge.

Jag vakar över er alla, och älskar er alla under denna mycket viktiga och utmanande tid i vår historia.

Er ständigt hängivna Jack.

http://www.LiveWithLosha.com

Översättning Ulla Krogh

 


Du gillar kanske också...