Meddelande från John F. Kennedy via Losha, 18 Mars 2018

 Meddelande från John F. Kennedy, 18 Mars 2018

  

Låt oss börja … ifrån början. Därmed menar jag vid ”min” början … mitt ordförandeskap och även innan dess.

Jag hade varit involverad i Armed Services i många år före min övergång till politiken. Jag hade sett mycket, många otroliga händelser, svåra att förstå för mig vid den tiden … men som efteråt visat sig vara sanna. Jag arbetade utifrån en kunskapsbas som var ganska begränsad, i efterhand … men jag visste vad jag visste … och det störde mig, även innan jag blev president för Amerikas förenta Stater.   (litet ”f” i förenta, för att representera vår kommande återställda republik.)

Så, när jag fick förmånen att bli president, hade jag redan gjort upp planer i mitt huvud, om hur jag skulle driva detta välsignade land … genom att avlägsna de, som inte hade vårt bästa för ögonen och de, som var så djävulska till sin natur, att jag knappt kunde förstå deras lömska sätt.

Det räcker med att säga, att jag inte kunde fullborda mitt uppriktiga uppdrag på jorden. Därför har jag blivit ännu mer besatt, tycker du kanske, med att övervaka utvecklingen av allt ”ljus” sedan dess. Det är sådan underbar syn ” här uppifrån”, att se alla de brillianta stjärnstrålar av ljus, lysa upp från älskade Gaia … och där finns många, många stjärnstrålar av ljus!

Jag vill berätta för er alla, att jag är här, nu … och jag har fått en mer framträdande roll i vår process mot Uppstigningen och vår utveckling mot våra omistliga rättigheter, längs vägen. Ja, jag är bra på att skapa våra omistliga rättigheter. Det var någonting, som jag var förhindrad att bevisa under min tid där och det besvärar mig mycket. Hur som helst, kan jag se att min ”dröm” om en fri mänsklighet är i mycket goda händer nu … och för det är jag så tacksam för, till er alla! Ni vackra vårdare av sanningen, har återupprättat min tro på mänskligheten, tron som hade något under mina sista stunder där, för många år sedan. Ni är alla så positiva och obevekliga i er beslutsamhet för att hjälpa alla era bröder och systrar, att uppnå den högsta andliga förståelsen för uppstigning. Jag beundrar verkligen hur mycket mod och uthållighet ni hämtar upp varje dag, för att säkerställa den ultimata succen … för alla.

Det är viktigt för mig, jag kan få vara ganska mångordig ibland, så jag vill avsluta denna kommunikation … för denna gång. Ni kommer att höra av mig flera gånger, från olika kanaler, därför att det är en väldigt viktig och kritisk period, på den mänskliga nivån … och jag vill finnas här för det och hjälpa alla av er, att manifestera den bästa världen som vi kan! Min kärlek går ut till er alla, i varje ögonblick, alla dagar.

Er älskade JFK

 

Översättning: Cicily

Du gillar kanske också...