John F. Kennedy via Losha, 8 januari 2021

John F. Kennedy via Losha, 8 januari 2021

  

Ert Ljus Skiner Starkt

7 januari 2021

Meddelande Från John F. Kennedy genom Losha.

Mina älskade Patrioter … åh, det gör mig ont att se att ni alla lider så just nu! Jag önskar att jag kunde göra mer för att trösta var och en av er, när ni vadar genom dessa upprörda vatten. Jag kommer att försöka hjälpa till med orden som jag skickar genom min musa, just nu.

Egentligen skulle jag vilja diskutera ett par saker som inte nödvändigtvis är tröstande men jag känner att jag måste säga dem just nu.

Först och främst är jag så väldigt glad att dessa onda skurkar, som har förslavat alla amerikaner (och andra!) under så lång tid, äntligen möter sin rättvisa! Jag vet att det verkligen inte verkar som om vi vinner och att de förlorar för tillfället, särskilt efter de tragiska händelser som ägde rum dagen för den mycket viktiga Gemensamma Sessionen i Kongressen för den Officiella Rösträkningen.

Det finns många olika informationsperspektiv som framkastats om anledningen till attacken på Capitol-byggnaden. Vissa av dem innehåller lite sanning och det är allt … men de som säger att Alliansen hade en hand i ”attacken” är de mest korrekta.

Alliansen var definitivt inblandad, och ja, de ”uppmuntrade” till och med en del av det (inte våldet), så att de sedan kunde använda några av dessa ögonblick till sin fördel. Ja, eftersom Kongressens tjänstemän ”reagerade” så snabbt på den tillkännagivna attacken genom att springa till sin säkerhet i tunnlarna under Capitol, kunde ”Vita Hatt”-aktörer ” konfiskera några av Kongresspersonernas datorer, vilket kommer att förse Alliansen med en stor mängd känsliga uppgifter som senare kan användas mot dem i en domstol. Oroa dig inte … allt som görs, görs ”enligt regelboken” … enligt vår vördade Konstitutions bok.

Oroa dig inte för dem som du hör har ”avlidit” på grund av attacken … eftersom de antingen inte är riktigt avlidna och MainStream Media använder det som en del av sin felaktiga informationsagenda, eller så gick de över eftersom de hade beslutat innan de föddes under denna livstid, att de skulle vara den ultimata Patrioten och offra denna speciella livstid för att hjälpa oss att rädda Amerika. Dessutom, vet att de älskade Patrioterna redan har höljts i vår kärlek och kommer att hjälpa till uppifrån, precis som jag har lärt mig att göra. Vi uppfyller alla garanterat våra ”livsroller” på våra egna unika och älskade sätt.

När det gäller Kongressens Gemensamma Session där de formellt skulle räkna valrösterna för varje stat … det var en komplett bluff! Trots att processen avbröts med ett slags intrång hade det redan gjorts klart av vicepresidenten … redan innan sessionen hade börjat … att han inte ens skulle överväga invändningarna mot valrösterna, för han hade ”beslutat” att han inte hade ”auktoritet” att göra det … ha! Jag säger då det! Om han verkligen hade velat göra det rätta, och han visste att han också hade befogenhet att göra det, skulle han inte ha ”skapat” denna ”dummerjöns-anledning”. Ja, jag är lite förargad över hur just denna milstolpe för valet spelades ut. Som många av er också har sagt är det bara ytterligare en försening mot att rädda Amerika.

Men som andra av er har försökt påminna de av oss om som har varit oupphörligt oroliga på sista tiden, har Alliansen en Plan … i själva verket har de flera planer, och de övervakar kontinuerligt dagarnas händelser för att avgöra om en ändring behövs i planen. Alliansen använder till och med det extremt avancerade Kvant-systemet för att avgöra om det har skett några förändringar i ”väven” av tidslinjen som spelas ut just nu, och om det faktiskt finns ett behov av att ”ändra” den specifika tidslinjen, vilket inte är så svårt att göra som man tror. Den enda anledningen till att jag ens tar upp Kvantsystemet är att jag vill att ni ska veta hur många variabler, både intellektuella och teknikbaserade, som går in i Planen.

När det gäller de Kongresspatrioter som sätter sina liv på spel för att motsätta sig de ”metoder” som används för att räkna rösterna i varje stat, applåderar vi er! Vi tackar er för att ni valde att sätta Amerika först i era liv och för att ni var villiga att offra era respekterade karriärer, eftersom det alltid fanns en chans att förlora dem. Er modiga handlingar gick inte obemärkta förbi!

När det gäller mina älskade Patrioter … ni inser äntligen hur väldigt viktig er roll, stor som liten är, under detta Stora Uppvaknande … var och en av er, som fortsätter att göra det ni gör bättre än någon annan, hjälper till att lysa Sanningens Ljus så starkt att de som har sovit så hårt börjar vakna. Varje dag kan vi se några fler lampor lysa starkt på Moder Jord, och det är en underbar syn! Ge inte upp, ni vackra … eftersom era ansträngningar, så små och osynliga som de kan verka, verkligen hjälper! Fortsätt att slåss, Patrioter! Håll Linjen! Sprid ert ljus!

Jag är med er, alltid.

Er ständigt hängivna, Jack.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...