John F. Kennedy genom Losha, 25 april 2021

 

John F. Kennedy genom Losha, 25 april 2021

 

25 april 2021

Meddelande från John F. Kennedy – En Transkription

Hej, det här är JFK, eller Jack, som jag vill kallas. Jag välkomnar alla mina älskade Patrioter och Ljusarbetare ikväll, och jag ska bara lämna ett kort meddelande…

… Och det handlar om hoppet för vår framtid, och den är inte särskilt långt borta, sanningsenligt. Faktum är att, som många av er vet, händer det redan bakom kulisserna … det händer många, många positiva saker redan. Vi närmar oss just nu när de kommer ut i Ljuset, så att säga … och det kommer att bli en underbar tid!

Det råder mycket kaos just nu, som jag vet att ni alla känner, och ni är alla mycket oroade över det … det finns dock vissa ”intel” människor som ni kan lita på. Ni kan använda er egen urskiljning av vilka de är. Ni kan dock lita på att vi går framåt. Det är ingen fråga om det alls … och jag säger det med mycket sanningsenlighet.

När jag var på jorden för mer än femtio år sedan försökte jag föra oss till den här punkten, så jag är glad över att se att vi äntligen har nått en punkt utan återvändo … på ett bra sätt … för en positiv återgång till vår nya framtid.

Därför ville jag bara prata lite om vår framtid. Nu har jag sagt det många gånger tidigare; men vi måste fokusera, var och en individuellt, på vad vi kan göra för att bidra till vår positiva framtid.

Var och en av er har färdigheter och förmågor och en passion för att göra vissa kreativa uppgifter och projekt som hjälper till att åstadkomma både direkt och indirekt, vår underbara nya framtid.

Därför skulle jag bara vilja prata lite om de tekniker som kommer. Ni känner alla till de medicinska sängarna; dock finns det så många andra typer av teknologier som kommer att vara till nytta för oss alla … särskilt den fria energin.

Det kommer för den mesta delen att vara den största förändringen i våra liv, för det kommer att göra det möjligt för de flesta att kunna sluta jobbet som de har och inte tycker om, och att hitta något de brinner för och ta den tid de behöver för att hitta något de brinner för, för de behöver inte tjäna i närheten av lika mycket pengar som de behövde för att betala för den energi de använde tidigare.

Det kommer att förändra hela samhällets struktur när energin blir ”fri”. Skatterna kommer att försvinna … det kommer att finnas ett stort behov av ”omskolning” för många, många människor. Det bör dock vara en glädjande sak när det händer eftersom många gamla, tråkiga jobb försvinner när den nya tekniken kommer ut.

Det kommer att finnas tekniker som behövs för att lära sig att använda medicinska sängar, och det kommer att finnas ett stort behov av humanitärer. Nu har många av er hört talas om den finansiella återställningen och omvärderingen (RV), och det finns människor redo att börja mycket stora projekt som kommer att behöva många, många nya arbetare. De kommer att kunna matcha alla dessa människor som inte längre har sina tråkiga jobb längre och vill göra något som de brinner för.

Det kommer att finnas en stor global databas som håller reda på alla humanitära insatser där ute, och det kommer att finnas många möjligheter för människor som söker jobb, att matcha sin passion med ett av dessa humanitära projekt. Det kommer att finnas tusentals, och till och med miljoner jobb som behövs i dessa humanitära projekt, så att vi kan få alla i vår värld att bli likvärdiga igen … i statur, ekonomisk ställning och i första hand att få alla livets basbehov tillfredsställda.

Det går dock längre än så för så småningom kommer vi att kunna göra saker som vi inte har kunnat göra tidigare. Vi kommer att kunna njuta av oss själva och göra saker som vi tycker om … och göra saker som vi älskar att göra! … och jag säger ”vi” eftersom jag känner att jag är en del av er alla här. Jag är med er hela tiden just nu, och jag skickar er kärlek, och jag skickar er energi för att hjälpa er att fortsätta under dessa mycket utmanande tider.

Tja, jag ville bara ge er detta ganska korta meddelande, att säga ”upp med hakan!” snälla ni, och vi vet att bättre tider ligger framåt … och börja tänka på vilken typ av underbart, passionerat jobb du vill ha … ett yrke där du kan göra bra för andra och du kan använda dina speciella färdigheter och förmågor.

Jag ville främst be er alla att börja tänka på det sättet och börja tänka på vår framtid, för den kommer att vara här tidigare än ni inser … och jag vill att ni alla ska börja planera den i ert sinne och känna vad ni vill göra inom ert hjärta … och hur ni vill hjälpa andra.

Så jag tackar dig för att du lyssnade och jag kommer att prata med dig igen snart, och jag Älskar er alla, och jag är alltid här.

Din ständigt hängivna, Jack.

http://www.livewithlosha.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...