J.F.Kennedy via Inger Noren, 8 mars 2021

 

J.F.Kennedy via Inger Noren

8 mars 2021

 

Detta är ett väldigt viktigt meddelande. I den senaste rapporten om vad som försiggår i Vita Huset Washington DC, är en konspiration mot den republikanska konstitutionen om att eliminera denna för att införa nya bestämmelser angående den stora demokratiska kongressen med presidenten som huvudansvarig. Detta är oerhört allvarligt och inom den republikanska kongressen med militärens hjälp fått ett förslag från presidenten att omedelbart förstöra den militära delen som tidigare har fått besluta om vad USA:s regering bör ha som det viktigaste målet. Det vill säga att ta ned den amerikanska och kinesiska överenskommelsen om att det endast är Kina som får ha något att göra med det stora exportavtalet med övriga världen.

Detta är inte känt för allmänheten, men mötet med presidenten har haft en förödande effekt på den i övrigt fungerande militära kontakten med andra länder och som omedelbart bör bli känt för det amerikanska folket. Denna förfärliga lögn och bedrägeri mot folket kommer att bli förödande för den fortsatta utvecklingen i infrastrukturen för USA. Dessa stora generösa bidrag till de som är mest behövande i landet är endast ett sätt att bli förlåtna för vad som kommer att avslöjas för folket inom kort. Dessa personer/varelser som beslutar i kongressen och även presidenten är allt annat än ärliga mot de som har valt demokraterna till makten i USA. Det är endast ett sätt att försöka förklara krig mot USA:s befolkning och försöka förminska antalet människor i USA.

Allt har att göra med hur den demokratiska regeringen med en agenda som endast vill förstöra den viktiga uppstigningen för människorna och få dem att i stället ha mer konfrontationer mellan de som har mer i förmögenhet än de som inte har och även försöka uppbringa än mer rasism och än det någonsin har förekommit. Detta är något som befolkningen inte har insett ännu, men det är inte lång tid innan de får se detta otroliga svek mot dem med en kraft som kommer att mer eller mindre bli som ett inbördeskrig. Detta måste omedelbart stoppas och med D.Trumps hjälp kommer det att bli ett uttalande om att detta bedrägeri och denna agenda som demokraterna har mot sitt folk ska inte få inträffa.

Detta är ett litet förhandstips till mina patrioter som så fast är beslutna om att USA ska bli stort igen och med detta vill jag säga till alla patrioter, ge inte upp med er medkänsla för varandra och att ha en uppfattning att allt inte står rätt till kan ni vara beredda på att detta kommer att avslöjas för er. Med att försöka minska chocken för er när alla dessa meddelanden kommer i era mediekanaler och ge er en kunskap om hur det förhåller sig i USA:s regering blir det ändå en stor och orolig manifestation där många människor vill få ett slut på denna charad som det faktiskt handlar om. Jag kände att jag måste tala om vad som händer för mina trogna patrioter som jag älskar och värnar om så mycket. Jag är tacksam att jag har fått tala med dig mästare och att detta går ut som meddelande till folket. Jag älskar er alla mina patrioter.

Er tillgivne John

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...