Ett Meddelande från JFK via Losha, 23 september 2018

Ett Meddelande från JFK via Losha, 23 september 2018

Per Staffan 26 september 2018

Meddelande från JFK via Losha

23 september 2018

Mina käraste sanna Patrioter … Patrioter, vilket underbart ord … vilket rörande ord … vilket meningsfullt ord. Ni är alla patrioter i mina ögon. Ni har fortsatt arbetet som jag hjälpte till att starta upp långt tillbaka i tiden.

Det är så mycket som händer just nu i er värld, eller ska jag säga i vår värld att det är svårt att veta i vilken riktning ni ska titta.

Det finns väldigt många människor som nu hävdar att de säger sanningen och det är väldigt svårt att veta vem man ska lita på och vem man ska lyssna på. Vad jag skulle vilja säga om detta är att lita på ditt hjärta, inte dina ögon eller dina öron, och absolut inte din hjärna! Genom att säga det betyder det inte att nedgradera ditt intellekt, bara att den nya världen som vi utvecklar kommer att baseras på vad vårt hjärta säger till oss … inte vår hjärna.

Denna uppåtgående och Hjärtbaserade värld är den största utmaningen för Mänskligheten, eftersom vi har varit övertygade om att vi måste använda vårt intellekt över vårt hjärta för att urskilja Sanningen.

Som ni sanna Patrioter håller på att upptäcka, det vi tidigare har lärt oss av den så kallade Eliten har varit längst från sanningen … faktiskt är det vanligtvis det motsatta.

Och det är våra hjärtan som tillåter oss att urskilja det som är Sanning gentemot det som är icke-Sanning

Så, när händelserna fortsätter att underblåsa och eskalera och sätta Sanningen främst, ger jag er alla min uppmuntran och kärlek, för att hjälpa er att fortsätta se Ljuset och Sanningen i allt.

Må ni alla bli välsignade med det mest Medkännande Hjärtat, och må ni använda den Medkänslan för att hjälpa andra, vitt och brett.

Min kärlek till er är gränslös och oförfärad! Många välsignelser till er alla, För evigt och För evigt.

Er älskade, JFK

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...