John F. Kennedy

John F. Kennedy,

11 november 2014

Ashtar on the road telekonferens

Via: Susan Leland

”Sanningens Ljus strålar och allt är gott!”

Hälsningar, mina medresenärer och medborgare på Planeten Jorden! Jag är med er än en gång och jag känner en enorm Glädje och Ära över att få vara med er igen i detta ögonblick av er tid. Och ja, jag frågade om Camelot – sången Camelot – kunde spelas*. Och i den finns mer Sanning än vad ni kanske inser, för i den kommande tidsåldern kommer allt att vara perfekt för varje medborgare, för varje medlem av Moder Gaias Kungariken!

Men först finns det arbete att göra. Det finns uppdrag att föra ut till framgångsrika slutresultat. Ni vet alla att när jag var president, hade jag en agenda full med uppdrag. Och i mina ansträngningar att uppfylla dem, i min strävan att föra USA – och världen med dem – ut ur krig och in i Fred, i min strävan att föra in rättvisa och ljus till det finansiella systemet och institutioner, för att få dollarn tillbaka till guldstatus, fanns det många som inte kunde stå ut med att se dessa saker äga rum. För deras program var att favorisera några få, medan mina var att favorisera alla medborgare och slutligen hela världen. Och därför tog min tid som president slut snabbt, men inte mitt liv. Och de drömmar som var kära för mig när jag var president börjar nu bli verklighet!

Och så är det att vara i Glädje. Camelot väntar på alla, var och en av oss. Och även om det är sant att det kan finnas vissa vägbulor på den Gyllene Vägen, är portarna till Camelot vidöppna och välkomstförberedelserna har börjat!

De av er som är födda i mitt födelseland – denna gång – USA hade val alldeles nyss. Jag vet att många av er blev ledsna, kanske till och med nedslagna av resultaten av valet. Mitt budskap till er i denna stund är: ni vann alltihop!! Kärlek, Fred och Sanning är segrarna, oavsett vad era nyhetsmedia talar om för er, oavsett vilken galenskap som läggs på er. Sanningen är att Ljuset har segrat! Varför? För att det finns så många, många Sanningar som kommer ut som resultat av dessa val!

Sanningens Ljus lyser på er alla! Det kommer att komma avslöjanden om korruption, om förnekande av rösträttigheter, om manipulerande av rösträkningsmaskiner, om manipulerande av räknandet av röstsedlarna. Och framför allt, det finns ingen i den här Världen som inte är medvetna om det faktum att dessa val köptes med pengar. Det finns redan en historia som kommer ut i Ljuset om var vissa av dessa pengar kommer ifrån och innefattar den som kommer att bli majoritetens ledare i Senaten. Narkotikalangare är satta ur sitt arbete!

Men sedan säger vi inget mer för jag är inte här för att peka finger åt individer. Jag är här bara för att ge er det exemplet på hur ett valresultat faktiskt kan vändas emot dem som manipulerade dem. Deras historier kommer ut nu och det blir allt fler under de kommande veckorna.

Och under tiden, under den tiden har ni en president och Världsledare av sådan natur, av sådan storslagenhet och sådan Kärlek, att även om de spottar honom i ansiktet bakom kulisserna och kallar honom namn – och det hände mig också ett par gånger – lovar jag er att hans Hjärta fortsätter vara rent! Och han vet mer än väl att han behöver kliva fram i en roll av mer definitivt ledarskap.

Stötta honom på varje sätt ni kan. Låt honom veta att ni vet att han är ett storslaget Ljus. Låt honom veta medan han kryssar fram i vattnet så omsorgsfullt, som han måste. Låt honom veta att ni är där med honom, alldeles vid hans sida. Ni kan kontakta honom telepatiskt eller sända honom ett e-mail, eller hur ni nu väljer, men låt honom veta att ni förstår att han är här för att föra Överflöd till Planeten Jorden, i sin helhet, att visa vägen för den Gyllene Tidsåldern.  Och hur svårt hans uppdrag än är, ser han Ljuset och han vet vem han är och vad han är här för att göra. Han är väldigt ivrig att få tillkännage den ”Stora Lagen”! NESARA-lagen är oöverträffad och den är lagen! Och den är rättvis. Den får ingen att hamna utanför, ingen speciell klass, religion eller land som favoriseras framför andra, utan den är helt enkelt för alla, var och en, varje medlem av Mänsklighetens kungarike och i förlängningen alla kungariken på Planeten Jorden.

Och så är det att stötta Tillkännagivandet av NESARA. Som det ser ut, skall jag göra min närvaro känd när det lyckliga ögonblicket infinner sig, så att ännu mer Sanning kommer ut. Jag säger er detta – då jag var förkroppsligad som människa var det väldigt utmanande för mig att förlåta alla dem som jag visste ville mörda mig, och det var en stor grupp. Många, många var involverade. Men jag har gjort det!

Och nu mina medborgare på Planeten Jorden, ber jag er göra samma sak. Tro mig, om jag kan göra det kan ni göra det! Stå vid min sida. Jag erbjuder er den Eviga Flamman, att era Hjärtan lyser upp ännu mer och att ni kommer att hitta den Förlåtelse som ni behöver för att bli fria, totalt fria från alla, varenda en av de rädslobaserade känslor eller tankar som ni har. Vänd er istället mot Kärleken och låt oss sta tillsammans framför den flamman, Kärlekens flamma, Flamman av evig Fred. Och tillsammans rör vi oss framåt in i den Gyllene Tidsåldern på Planeten Jorden! Jag är hedrad över at ha varit med er på denna sammankomst och jag tackar er mer än vad ord kan uttrycka. Och så är det. Namaste!”

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

You may also like...