John F. Kennedy via Losha 7 mars 2021

 

John F. Kennedy via Losha 7 mars 2021

 

JFK: Vi är nästan där!
7 mars 2021

 

Meddelande från John F. Kennedy

 

Mina älskade Patrioter … vi är nästan där! Jag ber er hålla linjen lite längre! Jag vet att väntetiden verkar oändligt lång, men de av er som har studerat USAs (och världens) långa och sorgliga historia, vet ”varför” det tar så lång tid … det finns så mycket att reda ut!

Jag är så väldigt stolt över alla er Patrioter, Ljusarbetare, Sanningssökare och alla andra, som nästan bokstavligen har ”offrat” era familjer och vänner för att följa Sanningen. Jag vet att det gör så ont just nu, men alla själar som har det i sin väg att fortsätta att utvecklas här på Moder Jord kommer att se en mycket ljusare framtid tillsammans … och i mycket god tid kan jag lägga till!

Det är en mycket kritisk tidsperiod just nu … så jag ber alla ni vackra själar som känner till Sanningen att be uppriktigt om skydd för alla våra modiga Krigare av Sanningen som står i frontlinjen och möter de mest fruktansvärda syner som man någonsin kan se … och ändå fortsätter de att göra sitt jobb, för sig själva, för barnen och för USA! Jag ber er be en snabb bön för dessa modiga själar så ofta ni kan, under era dagar … särskilt de närmaste två veckorna. Jag upprepar … det här är en mycket kritisk tid … när det goda måste segra över det onda … och det kommer att kräva varje bön till Gud och varje dispensering av Sanningen och varje själs rustning av Sanning! … för detta är en kamp till ”slutet” … och även om vi redan vet att det kommer att bli Gud som vinner i ”slutet” … kommer det inte att bli lika ”underbart” på marknivå riktigt än, förrän varje sista bit av ondska ”tvättats bort” … då kan firandet börja!

Som jag verkar göra i de flesta av mina meddelanden genom den här musan vill jag också spendera ett ögonblick för att försiktigt påminna var och en av er om hur väldigt viktiga era individuella bidrag är och era liv, för att hjälpa President Trump (ja, han är fortfarande president!) och hans ståndaktiga kollegor att strategisera de sista ”nedtagningarna” av Ondskan, som fortfarande pågår. Fortsätt att leva era liv med passion … passion för vår Frihet, vår Suveränitet och vår Kärlek till Livet! Varje tanke du tänker och varje åtgärd du gör bidrar på ett positivt eller negativt sätt till att ”skapa” den mycket verkliga Friheten, för oss alla. Så fortsätt att be för vår president Trump och alla som hjälper oss att kämpa för vår Rätt! … vår Rätt att Vara Fria!

Vår President Trump har genomfört en mästerlig plan för att befria oss från våra förtryckare … och återställa vår rätt att vara Suveräna, vilken härlig sak det kommer att bli! Jag vill personligen tacka vår President Trump just nu för allt mod, beslutsamhet, uthållighet och kärlek som han har visat oss alla, eftersom han så metodiskt har befriat oss från dessa illgärningsmän. President Trump var tvungen att vara beredd att offra sin egen ”rätt till liv” när han tog på sig denna enorma och högtidliga ansträngning, tillsammans med sin egen familjs rätt att leva, också … för att låta oss alla vara Fria, ännu en gång! All Kärlek och Ära till vår President Trump!

När det gäller det som kommer under de närmaste korta veckorna … ja, det är inte mycket, eller hur, säger jag … bara en ”sista uppställning” för mänsklighetens suveränitet! Det är inte så mycket alls, kära ni! Jag försöker bara lätta på stämningen, nu … det finns verkligen en sista uppställning som håller på att äga rum. Är det inte väldigt trevligt att inse att all den ångest vi har gått igenom under de senaste åren (och ännu längre för många!), nästan är över! Prisa Gud! Alla välsignelser ges till Gud! Vi är Ett med Gud!

Nu när det rättfärdiga ”slutet” nästan är över oss, uppmuntrar jag var och en av er att börja tänka på hur ni vill att ert nya, liv med frihet, ska ”se ut”. Eftersom vi har fått våra liv ”nedsaktade” på grund av förrädiska åtgärder, föreslår jag att detta är ett perfekt tillfälle att reflektera över var du befinner dig i ditt liv, och om det finns några positiva förändringar du vill göra, för att fortsätta att utvecklas med alla mänsklighetens övriga, som nu lär sig att vara kreativa med sina liv och deras ”försörjning” (jobb) … och som skapar nya sätt att generera inkomst genom att göra det som de verkligen brinner för!

Det är den typ av reflektion jag pratar om … att se på ditt liv som genom en panoramalins … och bestämma om du gillar eller känner dig bra med vad du ser. Om du inte gör det, är detta det perfekta tillfället att göra de spännande förändringar som du verkligen ”ser” dig göra, från djupet av din själ! Min musa här har gjort många spännande och även läskiga förändringar nyligen, och även om det var väldigt obekvämt för henne att göra det, visste hon inom sig att det var rätt förändring för henne att göra.

Närhelst man gör stora, obekväma förändringar i sitt liv är allt du behöver göra att ta det första, lilla steget … vad det än kan vara … när du visar ditt ”engagemang” för förändringen i ditt liv, kommer alla dina guider och änglar in och hjälper dig på vägen genom att ge dig ”tecken” på att du är på rätt väg! Leta alltid efter tecken, kära du! De är spännande att se, och de hjälper dig att hålla dig i rörelse framåt, mot ett nytt och upplysande liv … för dig!

När jag går in på denna typ av detaljer om en individs livsväg som jag har gjort, är det med förståelsen att var och en av oss är här, i detta mycket viktiga ögonblick i vår historia, för att hjälpa andra att fortsätta utvecklas … båda i den fysiska världen här på Jorden, och även andligt, när vi strävar efter att hålla vår vibration hög och hjälpa till att skina vårt ljus starkt så att andra kan se det och börja skina sitt eget ljus, så att andra kan se … och så vidare och så vidare! Det är så det blir så viktigt för var och en av oss att gå vår sanna väg, och hur detta åtagande att göra det hjälper hela mänskligheten att gå framåt, ur den gamla ondskans moras och in i det Goda Ljuset! Ja, man kan till och med säga Guds Ljus! Ser du hur mycket nära de är när de talas eller stavas? Så underbart!

Jag tror att jag har sagt vad jag ville säga just nu … för att försöka inspirera och lyfta alla mina älskade Patrioter, Ljusarbetare, Sanningssökare och mer! NI inspirerar MIG alla! Jag tackar er för det … djupt!

Jag är alltid i närheten, vakar över er och hjälper er där jag kan … samtidigt som jag hjälper till på andra, mer strategiska sätt … vi är så väldigt nära att kunna gå vidare i våra vackra liv med Frihet. .. fortsätt hålla linjen, mina älskade!

Er ständigt tillgivna, Jack.

Kanaliserat av Losha
http://www.LiveWithLosha.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...