JFK via Losha 22 juli 2020

 

JFK via Losha 22 juli 2020

 

 JFK via Losha, 22 juli 2020: Jag var Upphovsmannen till Q-gruppen

22 juli 2020

Kanaliserat meddelande från John F. Kennedy

Jag har ivrigt väntat på att prata med alla ni vackra patrioter! Jag skulle bara vilja säga just nu att jag har tittat på vad som har hänt i er värld, och framför allt i era Förenta Stater på sistone … och viktigast av allt den så kallade QAnon-rörelsen.

Som många av er läst i mitt sista meddelande som jag tillhandahöll min musa här, avslutade jag det med att säga “Dit en går, går vi alla” … och ja, jag indikerade först och främst mitt godkännande av själva rörelsen, och jag gav mitt stöd till den … men det var lite mer än till och med det. Det var, som några av er har hört ryktesvägen i era alternativa media, att jag var upphovsmannen till Q-gruppen. Jag säger, här och nu att det är korrekt, men det kallades inte nödvändigtvis Q-gruppen vid den tiden.

Q-namnet har den fått nyligen. Jag trodde faktiskt att mitt liv på Jorden var i fara för många år sedan … och jag ville se till att [angående] de mycket viktiga områdena med bedrägeri som jag hade upptäckt planerades av er Deep State (till och med så långt tillbaka), åtgärder skulle kontinuerligt vidtas för att bekämpa deras smutsiga handlingar.

Ja, jag talar om Federal Reserve Board, som jag snart skulle ha avslutat, när händelsen av min död inträffade. Jag tänkte också återinföra guldstandarden och jag hade kunskap om utomjordiska händelser som jag trodde behövde avslöjas.

Så, det var flera åtgärder som vidtagits av den andra sidan, för vilka jag försökte förbereda denna kommande framtida Q-grupp, för att fortsätta kampen mot de åtgärder som de desperat försökte fullgöra.

Jag kanske har startat den grupp som nu kallas Q Anon, men den har utvecklats till en ännu kraftfullare grupp medlemmar nu och jag är väldigt stolt över alla som är involverade i den och för att ni tar rodret i denna mycket viktiga rörelse mot Deep State.

Jag avundas ibland alla er som är fysiskt där just nu, eftersom även om det händer många tragiska saker, så händer det också spännande saker. Till och med att bara se QAnon-rörelsen vända situationen för dessa kraftfulla sociala medier är mycket spännande! Det är mycket tillfredsställande för mig att se.

Även om jag skulle älska att vara där med er, kroka arm och gå vidare till en ny värld, förstår jag allt som har hänt när det gäller min livstid där och jag kan bättre ge ett lite högre perspektiv på alla händelser på Jorden just nu, från den utsiktspunkt som jag nu har.

Så allt fungerar på det sätt som det var tänkt, även om det ibland kan se fruktansvärt deprimerande och frustrerande och till och med galet ut. Jag kände mig många gånger så medan jag var i Vita huset som President. Medan mina avsikter var bra när det gällde områden där jag inte fullständigt kunde uppfylla behoven hos olika grupper av människor, och till och med länder, i vissa situationer …beklagar jag fortfarande djupt den olösta statusen för de områden som jag lämnade dem i.

På något litet sätt känner jag att tillhandahållandet av dessa meddelanden vid denna tid, under denna mycket tumultartade tid på Jorden, är en bit av botgörelse från min sida … det är också mitt hopp att dessa meddelanden kommer att tas emot med öppna hjärtan, öppna sinnen, och en vilja att agera.

Min musa här har varit väldigt tveksam till att sätta sig själv “där ute”, så att säga, och det är en av anledningarna till att jag valde henne att ta emot dessa meddelanden, eftersom det är en del av hennes roll under denna livstid att vidta mer åtgärder … hon gör det nu, och jag är stolt över henne.

Var och en av er har en specialitet … ett kompetensområde där ni kan vidta åtgärder. Du kanske inte ens vet vad detta område är just nu, men om du blir tyst i några ögonblick och du lyssnar så kommer du så småningom att höra den lilla stilla rösten, som indikerar för dig, var din passion ligger … var din expertis ligger.

Din expertis behövs väldigt mycket, just nu. Det är av största vikt att varje röst hörs vid denna tid … varje själ behövs för att lägga till era individuella åtaganden till “helheten” av denna rörelse. Alla ni själar samlade i en mycket viktig grupp av besläktade andar har redan blivit, och kommer i framtiden, att bli oöverträffade av någon annan grupp i detta ögonblick … i vår historia.

Ni har fantastiska saker att uppnå och det tar inte ens en stor mängd tid att uppnå eftersom ni alla redan har lagt så mycket tid på att förbereda er för detta ögonblick… individuellt och kollektivt.

När ni möts som en kraftfull likasinnad grupp som ni är, är ni ostoppbara! De på andra sidan kommer att förstå det här mycket snabbt och mycket intensivt … faktiskt förstår de det just nu (leende).

Tja, jag ville bara inspirera er med lite cheerleading i det här meddelandet för er alla, för jag är så väldigt stolt över var och en av er, och hur ni inte har tillåtit den mycket avsiktliga och bedrägliga taktik som används av mainstream media, som ni kallar dem, att försöka underminera er och tvinga er att sluta … att sluta försöka … att sluta leva … att sluta andas, helt sanningsenligt.

Jag menar inte att vara för dramatisk men det var en del av deras plan för er alla. Så ni visar dem utan tvekan, att ni inte kommer att ge er utan kamp, och att ni kommer att kämpa till det bittra slutet … och jag ska säga er nu, att det till slut kommer att bli ett mycket lyckligt slut, i Guds timing … jag lovar er att … det kommer att kräva arbete av oss alla, men jag är alltid här med er i ande, hjälper er på vilket sätt jag kan och älskar var och en av er av hela mitt hjärta.

Dit En Går, Går Vi Alla.

Er ständigt hängivna, Jack.

 

Kanaliserad av Losha

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

You may also like...