Jor-El via Börge Höglund, 4 November, 2018

Jor-El via Börge Höglund, 4 November, 2018

Hej Älskade vänner, jag är Jor-El som kommer med ett meddelande till er.

Ni har nu passerat den punkten som gör att allt går snabbare mot ljusare tider. Ni går in i ert själv och finner er egen storhet, som ni låter sprida sig till andra. En del människor ser andra som är likasinnade och resten har nära till avstånds tagande, till dem som är, eller tänker annorlunda. Men vi är alla ETT.

Ni har alla en väg att gå som har till uppgift att lära er om vägen till uppstigning. Ha tillit till att allt som händer är perfekt, eftersom ni tar till er lärdom lättare när det händer drastiska saker i ert liv.

Tänk er in i olika levnads möjligheter som finns på er vackra värld. Se att det finns de som har allt, kan man tycka, men att ha en massa saker behöver inte betyda att vara lycklig. Det finns de som är glada och tacksamma, att få vara bland dem som kan köpa allt de känner för, men lycka hänger inte ihop med saker, eller mycket pengar, det är inte där den finns.

Lycka finns där människor ser varandra och ser kärleken, de som ger kärlek, de som hjälper varandra, de som ger av det de har, de som samarbetar mot ett bättre liv, ett bättre inre liv där kärleken till er själva är en viktig beståndsdel. Lär er att se och ta vara på all kärlek som strömmar emot er från många håll. Ni vet att det ni ger ut får ni 10-fallt tillbaka.

Vi ser att en del av er ger sin kärlek till ett fåtal i sin närhet, familj, vänner, människor ni tycker om, de som ni värnar om.

Vi ser också människor som älskar att ge ut ovillkorlig kärlek till allt och alla. Vi säger, vi har sagt det förut, se och lär av dem, för innerst inne i er själ vet ni att alla tjänar på att älska och bli älskad.

Tänk på denna planet Gaia Nova som paradiset där alla älskar allt som är. Ni är på väg till detta paradis kära älskade vänner.

Tack till alla som jobbar och kämpar för och som redan kan se och känna sitt eget paradis.

Som sagt, alla har sin egen väg att vandra för att komma till paradiset.

Tack ni som kämpar för det högsta bästa för alla.

Jag tackar igen för jag fått den här möjligheten att ha kontakt med er.

Jag tackar den här kanalen för hans arbete med att förmedla kärlek på sitt sätt.

Vi älskar er alla, vi sänder kärlek och kraft till er, för ni ska ha styrkan att skapa det paradis som ni önskar.

Kom ihåg att det redan har hänt. Paradiset är här NU.

Vi är med er, inte längre än en tanke bort

Jor-El

Galaktikerna

 

You may also like...