Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juli 2019

Det Arkturiska Rådet, 24 juli 2019

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har letat efter ett sätt att leverera en serie aktiveringar, som kommer att ge er en större känsla av medvetenhet om vilka ni är som galaktiska varelser. De flesta av er inser att ni är stjärnfrön, att ni är vandrare och att ni har levt i minst ett annat stjärnsystem. Men även om de flesta av er, som är vakna, har den förståelsen, finns det färre som har haft en upplevelse som låter dem veta exakt vilka de har varit, var de har bott och när. Så den serie av aktiveringar som vi planerar att leverera till er handlar om att ge er en känsla som går bortom ert fysiska sinne.

Vi vill att ni alla ska ha en inre övertygelse om vilka ni är, eftersom vi vill att ni ska vara förberedda för utomjordiska kontakter under er livstid. Vi vet att det har förekommit andra gånger där vi har talat om detta, och några av er kanske till och med känner sig frustrerade på denna punkt, eftersom ni inte har haft minnen från era tidigare liv eller drömmar eller andra visioner, för att bekräfta vad ni mentalt misstänker. Så vi arbetar med er sol för att leverera dessa aktiveringar.

Det här är en av anledningarna till att vi nyligen gav er en lektion om solen. Naturligtvis finns det många anledningar till att ta emot de positiva energier som solen ger er. Det här kommer bara att vara en annan energi, och den kommer att vara en energi som många av er kommer att ta emot med öppna armar på grund av denna förväntan, på grund av denna ouppfyllda önskan om att ni måste känna till era livstider i de andra stjärnsystemen i denna vackra galax, inklusive vår.

Vi kommer alltid att göra vad vi kan för att väcka upp det som redan finns i ert inre. Vi är helt enkelt hjälpare som alltid letar efter nya vägar att trycka på knappen och ta er till nästa nivå av medvetenhet. När ni har uppstigit till den icke-fysiska sfären, kommer ni att befinna er i en liknande situation. Ni kommer att vara de som levererar aktiveringar, skickar dem vidare så att säga. Och det är så detta Universum fungerar och alltid har fungerat. Vi hjälper varandra på fler sätt än ni kan föreställa er, och vi glada över att vara era hjälpare.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...