Jorden Talar via Pamela Kribbe, 21 april, 2024

 

 

Jorden Talar via Pamela Kribbe

Ditt uppdrag på jorden

Kära vänner, jag är jordens röst. Känn min energi omsluta dina fötter och ben. Jag välkomnar dig. Gå in i era kroppar genom att låta dina muskler slappna av.

Kom ihåg att du alltid bärs av min energi. Jag vill bära dig, som en mamma. Du är ett med mig, eftersom du lever inuti en fysisk kropp, och samtidigt för du in något nytt, något som inte är från jorden. Det är ditt stjärnljus, ditt medvetande, som är gåvan till detta tillvaroplan. Du ger liv till denna planet, till mig, inte fysiskt liv utan det inre livet.

Det är meningen att du ska ge medvetenhet till alla levande varelser på jorden. Till exempel, om du har en trädgård som du älskar att besöka, eller om du har djur i eller runt ditt hus, utstrålar du energier mot dem. Genom att få kontakt med dem känner de något som är nytt för dem. De har sin egen skönhet och oskuld, men alla naturens varelser längtar efter ett rikare inre liv. De vill växa och utvecklas till medvetna varelser.

Var och en är unik, precis som du, och du hjälper dem faktiskt genom att vara här. Den energi som kommer att hjälpa dem mest är kärlekens energi. Till exempel vet inte blommorna på fältet hur vackra de är, men när man ser på dem med beundran och uppskattning känner de en gnista i själen av att något vaknar. Och detta är i grunden symboliskt för din relation med hela jorden.

Du är som änglar som stiger ner här med en ljusfackla. Men när ni steg ner till jorden gick ni igenom en lång evolutionär process, och jag talar här om många, många livstider, en vidsträckt tid. Du kan föreställa dig när en ängel lämnar himlen kan den bli förvirrad, eftersom ängeln för första gången bekantar sig med energierna av rädsla och separation. Så även om dess väsen fortfarande är en ängel, på nivån den är inkarnerad, är den som ett barn.

Det finns denna skillnad och, i viss mån, till och med ett stort gap mellan vad människor är i sitt inre och hur de manifesterar sig i den tredimensionella världen. När du tittar på världen omkring dig och på hur jorden behandlas av mänskligheten, verkar det inte som om änglar styr den här världen. Det är mer som förvirrade barn som har gått vilse. Och faktiskt, jag, jordens ande, kommer att tillåta mycket från dessa barn.

Du får gå vilse och missköta dig under en viss tid. Faktum är att det är en del av din väg att utforska olika sätt att förhålla sig till dig själv och till världen, och det beror på att ditt medvetande är så kraftfullt, det har fri vilja och förmåga att välja. Du måste lära känna mörkret och göra misstag innan du förstår ljusets sanna natur.

Jag själv är förbunden med kosmiska energier och krafter som hjälper mig, och tillsammans känner vi att ett nytt steg i mänsklighetens utveckling sker. Det är som att den barnsliga delen av mänskligheten nu utvecklas och blir klokare och mer mogen. Men situationen i detta ögonblick är ganska kritisk, och vid en viss tidpunkt kommer barn att ha fått tillräckligt med utrymme att utforska. Det är dags för dem att överlämna sig till en större sanning som de redan känner till i sina hjärtan.

Mänskligheten slits nu faktiskt sönder. Grupper av själar vill väldigt gärna gå framåt, medan andra förblir fast i smärta och kamp. Och du som är här, och som är känslig på det inre planet, kan känna den där ångesten av att slitas inombords. Jag vill att du tar ett steg tillbaka och ser på hela situationen på lite mer avstånd, för även om du är en del av hela denna rörelse, är du också en unik individ för dig själv. Och jag vill att du ska inse vem du är och vad din plats är i den här världen.

Föreställ dig att du nu bokstavligen tar det steget tillbaka och kan känna bakom dig närvaron av den ursprungliga ängeln som du är, precis bakom din fysiska kropp. Försök att se hur mycket denna ängel påverkas av smärtan och lidandet på denna planet. Jag ber er att göra detta, för jag vill att ni ska skilja på smärtan och lidandet hos mänskligheten och människorna omkring er, och er egen smärta, er egen position i allt detta.

Jag ber dig att nu frigöra smärtan från ditt energifält som inte är din, för det är viktigt att du kommer ihåg vem du är och att du är fri och oberoende av denna värld. Det är när du känner dig helt fri och självständig som du kan bidra mest till den här världen. Så koppla gärna ihop igen med känslan av att vara en ängel.

Du gör dig ofta så liten. Du döljer din sanna styrka och vågar inte ens visa glädjen och ljuset i ditt hjärta. Men jag berättar nu för dig vad ditt uppdrag är på jorden – det är att vara en ängel på jorden. Du behöver inte ändra människor omkring dig; du behöver inte engagera dig i politik, eller den typen av verksamhet. Vad du är menad att göra här som ljusarbetare är att förankra en viss vibration.

Jag berättade för er att det finns olika grupper av själar på jorden just nu. Och när du uttrycker dig i den här världen, och är den du är, kommer vissa grupper av människor inte att svara på dig, kanske inte ens lägga märke till dig. Men du bör inte störas av det, för det finns faktiskt grupper av människor som reagerar starkt på din vibration. Ibland är din effekt på dem osynlig – du är inte medveten om det, men din uppgift, så att säga, ditt uppdrag är att vara så sann som möjligt mot din renaste vibration, och att göra det som verkligen inspirerar dig och ger dig glädje.

Jorden och naturen kommer att svara på att du gör det. Jag inspireras av människor som följer sin själ. Kom ihåg att det finns ett samband mellan oss, oberoende av det mänskliga samhället. Att verkligen vara närvarande på jorden handlar om att få kontakt med mig, känna dig trygg i din kropp, känna dig fri att vara dig själv, så att du kan ta ett steg tillbaka och titta på den mänskliga världen på avstånd. Du behöver inte vara krigare som kämpar för en ny värld; ditt arbete är mer subtilt än så. Och du får ha roligare, även om det finns lidande omkring dig, och svårigheter. Energin av glädje och leende och skämt är så välkommen här på jorden.

Jag skulle vilja avsluta med att be dig visualisera att du befinner dig någonstans i naturen som du verkligen trivs med. Kanske ser du dig själv gå längs havsstranden, eller gå eller sitta i skogen. Och i din fantasi, rör mig; vidrör jorden, sanden eller jorden. Känn hur det känns för din hud, för dina händer eller känn vinden mot din hud.

Du är en fysisk varelse, och det fysiska innehåller så mycket energi som inte är fysisk. Jag vill vårda dig, och inte bara på det fysiska planet, utan också all din energi. Det är min gåva till dig. Jag vill att du ska uppleva glädjen och lyckan av att vara i en mänsklig kropp.

Jag vill att du ska veta att du är mycket välkommen till jorden. Du bär energin från en ny värld inom dig, och det är allt du behöver göra – bära den stolt inom dig.

Tack så mycket.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *