Moder Jord via Beatrice Madsen, 28 juli, 2018

Moder Jord             via          Beatrice Madsen 180728

Det är mycket som pågår i denna tid och man kan säga att ingenting står stilla. Ni börjar inse att ni är flytande varelser och det är ett av uppstigningssymtomen och en av insikterna ni nu ska förvärva. I processen från att gå från det kolbaserade DNA till det kristallina händer det mycket i era kroppar. Ni kan uppleva er som lättare, mer luftiga, kanske också en känsla av att vara mer ”ren”. Upplevelse av att känna sig ”konstig” kan förekomma eftersom det här är någonting helt nytt. Ni kan sannerligen ha diverse symtom, såsom; lätt illamående, yrsel, svindel , huvudvärk, plötslig värk i kroppen. Törst och starkt behov av en särskild sorts föda. Tinglingar i öronen, hörseln. Ibland kanske ni upplever att ni hör någon säga något, så finns ingen där.

Alltså känslan av att vara kolbaserad 3d varelse innebär en upplevelse av mera tyngd, mer täthet och fasthet i konsistensen. Kära barn, det du går igenom är fantastiskt, förunderligt och totalt transformerande. Det kan liknas vid en stor Tsunami våg som tar med sig allt, spolar upp på land och det som har landat tittar upp med stora, nyfödda ögon efter att ha virvlat runt bland vågorna som sköljt bort gammalt damm och slipat till, modulerat och brutit ner det som var tvunget att brytas ner. Ni spolas upp, reser på er med en annan lätthet och förundras över det nya livet som står till ert förfogande. Yrvaket tittar ni er omkring, gnuggar er i ögonen och undrar vad det egentligen var som hände? Tsunamin kommer i omgångar och sker inte i ett slag. Den nya födelsen är åter och åter igen och ni bär det gamla med er men kan se det med nya ögon.

Likt fågel Fenix reser jag mig och det är mycket jag ändrar och vill få gjort. Min kraft och potential är stor och jag är rädd om er mina människobarn. Dock måste jag ibland visa och väcka där inslumrandet i den egna bekvämligheten ligger närmast till hands. Bekvämligheten till gamla mönster och grunder. Jag skakas nu i grunden och ni skakas i eran. Vi är ett och jag visar vägen för nu är det dags att åter ge kärleken och visheten plats och kraft att leva i er och min skapade värld. Jag skakar om och kommer så att göra tills allt är på plats och vi kan leva sida vid sida utan att göra varandra illa. Jag bereder vägen för er och ni har ingenting att frukta. Fruktan var endel av den gamla världen och har ingen plats i den nya. Ni kan höja er över den, även om det är turbulent runt er i väderlek och på människo arenor. Höj er över fruktan och segla med den nya vinden som tar er till platser ni inte visste fanns.

Du gillar kanske också...