Josef, forskare och läkare, via Inger Noren, 9 okt 2020

 

Josef, forskare och läkare, via Inger Noren

9 okt 2020

 

Hej Inger, nu har vi mer att berätta för folk. Vi har precis upptäckt en substans i vaccinet som tas fram för både covid-19 och även andra vacciner.

Ni ska absolut inte ta några som helst vaccin nu. Dessa vaccin har spetsats med mycket farliga substanser. Vi hoppas verkligen att så många som möjligt tar till sig denna varning. Inget land har hittills tagit fram ett vaccin som håller måttet och hjälper människor att få immunitet mot sjukdomarna, utan tvärtom. De är direkt farliga och kan vara dödliga.

Det har uppmärksammats på vissa ställen på Jorden att vaccinerna inte är att leka med nu för tiden. Tidigare kunde ett vaccin ta flera år att framställa för att få det så rent och ge ett fullgott skydd mot sjukdomarna. Nu för tiden avgör pengarna om man tar fram ett fullgott vaccin och dessutom är det ett problem med att få fram ett vaccin på väldigt kort tid. Det är därför bland annat man tillsätter farliga substanser. Befolkningsminskningen fortsätter. Vi är många forskare och läkare här på denna sida av väven som ser allt vad som tas fram i olika vaccin och läkemedel. Vi måste slå larm om det. Folk måste få veta.

Det är inte bara i läkemedel och vaccin som människor har blivit indoktrinerade att tro på vad de inom livsmedelsindustrin tar fram i maten, i köttet och modifierade grönsaker till exempel. Väldigt mycket är direkta lögner som de inom industrin tillsätter i väldigt mycket av det som människor äter. Även om människor odlar sin mat själva är jorden så giftig att även det påverkar själva grödan. Det är av stor vikt att de makthavande i länder med hög produktion av livsmedel börjar se efter vad som egentligen tillsätts i dessa livsmedel. Om inte annat för sin egen del, men även för befolkningen i sitt land och i övriga världen.

Inom kort kommer en ny nedstängning och då kommer det många rapporter om hur det står till i världen, vad gäller mat, vaccin, sjukvård och social omvårdnad. Det kommer att uppröra och göra många förskräckta, men om det är det enda för folk att öppna ögonen för att vakna upp är detta alldeles nödvändigt. Ingenting kommer att bli sig likt igen i era liv och var glada för det. Det arbetas mycket i kulisserna för att människor ska få det bättre i hela befolkningen på Jorden och gott folk håll tålamodet uppe för att det blir bättre tider inom en inte alltför lång tid. Ljuset har segrat och kommer att stanna.

Med ljus och kärlek

Josef med flera forskare och läkare

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...