Sanat Kumara via Erena Velazquez, 9 oktober, 2020

Hälsningar,

Jag är Sanat Kumara och jag är här idag för att dela mitt budskap med mänskligheten. Ni lever i ovanliga och oroliga tider, så många händelser händer framför dig och bakom kulisserna. De flesta av er har ingen liten aning om vad som verkligen händer. Eftersom media inte berättar eller visar den verkliga sanningen, bara den sanning som är bekväm för dem.

Nu är det dags för dig att börja ställa frågor om allt som händer runt dig och din värld. Mänskligheten har sovit i tusentals år, det är dags för er att stå upp för er själva och kräva sanningen om allt, vad som verkligen händer i ert område, stad, stad och i ert land.

Ni har rätt att ställa frågor och leta efter svaren. De har ljugit för er så länge att även de som sprider dem gick vilse i sina egna lögner. Vad är den verkliga sanningen? Denna planet befinner sig i en övergång med stora förändringar på ytan och inre såsom Uppstigningen.

Vad betyder Uppstigning? Det betyder att du går in i 5D-dimension från 3D med förändringar som inträffar i dina kroppar, vilka kommer att bli odödliga. Odödlighet för mänskligheten är en ny term med en ny mening. Människor kommer att stanna i sin fysiska form för alltid, såvida de inte väljer att gå vidare till olika upplevelser genom att lämna Moder Jord bakom sig.

Tidigare var detta inte möjligt, nu måste du göra dina läxor varje dag genom att ansluta till det universella medvetandet med dina dagliga meditationer och utföra dina uppgifter här. Jag kallar det att göra era uppdrag. Du kom hit i första hand för att fullgöra dina uppgifter. Du gick vilse i denna 3D-dualitet utan att ens veta vem du är och varför du är här.

Många av er vet nu att er närvaro här inte är av misstag. Du valde att komma till den här planeten, du håller på att utföra dina uppdrag för att hjälpa till med uppstigningsprocessen. Snälla, ta dina uppgifter på allvar eftersom framstegen för allt här och hur snabbt ni alla kommer att stiga upp beror på Ground Crew. Just nu har vi några problem med Alliansen, som fortsätter att försena allt och inte utför sina uppgifter, som Prime Creator nämnde i sitt senaste meddelande.

Nyligen blev en av våra tvillingflammor upprorisk, jag behöver din hjälp med dina meditationer för att hjälpa dem att återförenas, eftersom de är nyckeln till att ett viktigt uppdrag här på jorden ska fullbordas, vilket kommer att ha en dominoeffekt på den andra Twin Flame-par, resten av Ground Crew och på alla uppdrag som behöver slutföras här.

Denna falska verklighet tar på människorna, som blir alltför alltför involverade i sitt 3D-liv i denna Matrix, och de tappar lätt sina framtidsutsikter på vad som verkligen är viktigt nu och vad som står på spel just nu, såsom hela Uppstigningsprocessen.

Galaktikerna har tyst och noggrant gjort sitt arbete för att hjälpa mor Gaia att fortsätta stiga. Snälla, var uppmärksam och ihärdiga med ert ansvar, jag räknar med er alla, och jag ser fram emot omvandlingen av denna planet och allt liv på den, i den Nya Åldern, där alla kommer att bo i Utopia , genom att vara fri, lycklig, välmående och harmonisk.

För att åstadkomma detta kommer vi alla att behöva arbeta tillsammans som ett team och vara på samma sida genom att hjälpa varandra som en universell medvetenhet om kärlek till bästa för mänskligheten för att äntligen avsluta allt lidande på Gaia.

För all smärta, tvivel, ensamhet och alla hinder som du har upplevt under denna livstid och under många andra livstider för att vara ljuset i denna mörka värld, det är din tid Light Warriors, Light Workers och hela Ground Crew att stiga upp, frigöra dina krafter av ljus och kärlek till denna värld genom meditation och ta bort allt hat och mörker från Moder Jord, och ersätt det med villkorslös kärlek hjärtets hjärtrytm.

Lys ljus och lys upp hela planeten med ljus och kärlek. Låt alla galaktiker runtom alla planeter, galaxer och universum se ditt ljus och visa dem att ingenting kommer att hålla dig nere, inte ens detta så kallade Coronavirus med all den förtryckning som den förde ner på denna värld, den kommer inte att bryta din vilja, för du är gudomliga varelser av kärlek och ljus. Prime Creator själv blåste liv i din själ, ni är odödliga varelser bakom denna mänskliga identitet som ni har tagit på er här på planeten Jorden. Du är ljuset i slutet av den mörka tunneln för mänskligheten som väntar med kärlek att visa dem vägen.

Kom ihåg att var och en av er spelar en viktig roll i denna process, som anslutna bitar i ett stort pussel. Jag kommer att fortsätta att vägleda och stödja er alla.

Jag skickar min kärlek till er alla. Jag är Sanat Kumara, och det var ett nöje att vara här idag med er alla. Tack

Du gillar kanske också...