Josef, forskaren och läkaren, via Inger Noren, 29 maj, 2020

2020-05-29

Josef, forskaren och läkaren

via Inger Noren

 

Det är väldigt olyckligt med att behöva säga men inom den medicinska delen i världen och då framförallt i de stora nationerna förekommer det väldigt mycket korruption. Allt handlar om pengar och att så många som möjligt kan ta för sig av dessa pengar. Mycket handlar även om makt. Det är i regel väldigt många människor som inte drar sig för att skada och till och med döda andra människor med mediciner som har fruktansvärda biverkningar.

Syftet har många gånger varit att helt enkelt utrota mänskligheten. Som tur är har dessa människor blivit avslöjade under åren så att de inte har hunnit skada så många men de har alltid funnit ett annat sätt att manipulera andra för att få fram sin onda agenda.

Det vi ser idag är bara toppen på ett isberg kan man säga. Det kommer att visa sig mycket mer och som tur är finns det visselblåsare över världen som slår larm om de allra värsta brotten. Det är ett fruktansvärt sätt att utnyttja läkareden som är ett verkligt kall för att hjälpa mänskligheten i svåra sjukdomar med att försätta andra med livsfarliga biverkningar i framförallt mediciner till de äldre.

Detta är som sagt bara början, men det kommer inom kort läkare med en annan inriktning i vården som mer handlar om homeopatisk behandling och det är en välsignelse. Som sagt fortsättning följer. Ifrågasätt era mediciner och ta för allt i världen inga vacciner.

Med kärlek Josef

 

Stort tack Josef

 

Kommentar: Josef avled år 2017 efter ett liv av arbete inom medicinsk forskning. Med hänsyn till hans nu levande familj används inte hans riktiga namn.

 

Du gillar kanske också...