Peggy Black och Teamet, 27 maj 2020

Peggy Black och Teamet

27 maj 2020

Detta är det Stora Uppvaknandet

Morgonmeddelanden

Kära Morgonmeddelande Gemenskap,

Det är sällan jag sänder två nyhetsbrev på en månad till vår gemenskap, dock kände jag att denna information var viktig och värd att dela.

Vi vet att vi kan påverkas av Himlakropparnas rörelser, personligt och globalt. Den här informationen kom till min kännedom och jag ville dela den med er. Den kommer kanske att ge oss större insikt i vad vi alla upplever just nu. Jag följer vanligtvis min vän Pam Gregory för mina astrologiska nyheter och uppdateringar, dock är detta samlat från flera andra källor.

Vi känner alla intensiteten av att vår planet är nedstängd. Allt som vi kallar normalt har stoppats upp. Våra liv har förändrats och vi bevittnar otroliga skiften och förändringar som sker runtom världen. Jag hoppas denna information ger oss ett annat perspektiv och en annan medvetenhet om hur djupt dessa himmelska händelser påverkar livet på denna planet.

Från Nick Hilton: Den senaste gången Pluto passerade Stenbocken, som den gör nu, var under den Amerikanska Revolutionen. Senaste gången Uranus passerade Oxen, som den gör nu, var vid slutet av den Stora Depressionen. Senaste gången Neptunus passerade Fiskarna, som den gör nu, var vid avskaffandet av slaveriet.

Detta är det Stora Uppvaknandet

Enligt Celia Fenn kommer vi nu, då vi går in i juni och juli, att uppleva en serie på tre Förmörkelser, två Månförmörkelser och en Solförmörkelse, som kommer att inträffa precis före och i samband med Midsommarsolståndet. Vi kan förvänta att det blir kraftfulla skiften i Jordens nya Kristallina matris, liksom i vår egen Kristallina Ljuskropp.

På fredag 5 juni blir det en Månförmörkelse med Fullmånen i Skytten. Det är en spännande orientering eftersom Skytten ligger i det Galaktiska Centret i Zodiaken, och vi kan förvänta oss kraftfulla Ljuskoder utsända via det Galaktiska Centret. Detta är den Nya Energin av den inkommande Gyllene Tidsåldern, och vi kan förvänta oss en mäktig upplevelse.

På söndag 21 juni blir det en Solförmörkelse i Kräftan. Denna Förmörkelse inträffar en dag efter Midsommarsolståndet 20 juni. Planeten kommer att mycket kraftigt vara kvar i Solstånds-energin och en kraftfull överföring av Gudomlig Feminin Energi kommer att tas emot.

Den andra Månförmörkelsen kommer att inträffa 5 juli i Stenbocken. Vi kan förvänta oss fyrverkerier, inte bara för att det är dagen efter 4 juli i USA, utan för att Stenbocken fortfarande kraftfullt påverkar transformationen på Jorden. Vid denna tid är Pluto och Jupiter i konjunktion vid 23 grader från Stenbocken. Tack till Celia Fenn, tillsammans med Anastasia Hayes Piper och Pam Thiel. De erbjuder tre webinarer, ”De Tre Förmörkelsernas Aktiveringar med den Globala Cirkeln av Kristallskallar”. För mer information, kontakta Anastasia ahpiper@gmail.com

Här är mer information om förmörkelser som jag fann på nätet:

En förmörkelse är en högoktanig tilldragelse som hjälper till att lysa upp vår väg, men precis som dessa kosmiska händelser kan vara visuellt slående, kan förmörkelser också vara lite dramatiska. Astrologiskt talat snabbar de upp tiden. De öppnar nya dörrar genom att slå igen andra, så vi ser ofta abrupta och plötsliga skiften ske under förmörkelser. Även om skiftena kan vara skärande, hjälper de oss genom att snabba på det oundvikliga.

Månförmörkelser kan, å andra sidan, hjälpa oss att inse de externa följderna av dessa skiften. Det är ofta under en månförmörkelse som vi blir medvetna om andras påverkan. Då månen utstrålar den mystiska mörkröda tonen låter den oss se människor i ett annat ljus. Detta skifte i perspektiv är viktigt, även om ni inte alltid tycker om det ni ser. Under månförmörkelser uppmuntras vi att släppa allt som inte längre tjänar själen. Det är tiden för att släppa, rena och säga adjö. Kom ihåg, kosmiska krigare, att slutpunkter är svåra, men allt är cykliskt: En kulminering sker alltid på randen till en begynnelse.

Kom ihåg att ”Teamet” i den senaste överföringen sa. ”Detta är ett kosmiskt uppvaknande. Ni har stöttning av de galaktiska familjerna, de himmelska och alla gudomliga varelser och mästare. Det som sker på er planet har hela universums uppmärksamhet och stöd. Jorden stiger upp till en högre dimension och tar er med sig. Fira”.

Jag sänder er mina välsignelser då vi fortsätter att förankra denna nya energi och den fantastiska nya verkligheten.

-Peggy och ”Teamet”

 

 

Översättning: Markku

You may also like...