Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 4 augusti 2020

 

Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 4 augusti 2020

 

Nu är det dags igen. Vi forskare och läkare, vetenskapsmän måste slå larm om det är något vi tycker är helt uppåt väggarna fel, och det är mycket tyvärr.

Det första vi skulle vilja betona är inom den medicinska delen som omfattar allt som handlar om vaccin, medicin och kontroller av substanser i olika mediciner. Vi tycker att vi har slagit larm så många gånger nu angående dessa områden att i alla fall några ledare i länderna på Jorden tar tag i detta svåra men nödvändiga arbete.

Det verkar vara väldigt svårt att nå fram till dessa personer även om dessa meddelanden läses av väldigt många människor. Vi forskare med flera kommer aldrig att ge upp om att slå larm när något är fel. Nu är det väldigt mycket som handlar om vad man ska ha för metoder att nå ut till folk för att få dessa att vaccinera sig. Detta för att ha en större kontroll över människor och även ge dem en skrämsel i dessa virus. Detta är absolut kriminellt och direkt dödande. Det är tyvärr inte slut än med attacker från de mörka och vi kan se på denna sida av väven hur många fortfarande arbetar hårt för att få tillbaka makten över kontroll och manipulation.

Pandemin är snart över i de flesta länder men tyvärr är de som vill ha makten väldigt påhittiga. Det kommer nya virus och människor blir på nytt skrämda av dessa, men snälla gott folk, bli inte rädda för dessa virusattacker. Då biter de inte på er.

Däremot kommer det ut avslöjande inom kort om väldigt otrevliga händelser som de som vill ha makten har utövat på människor och barn. Detta kan bli en väldigt stor manifestation i form av protester mot de styrande och människor vill ha sitt liv tillbaka. Det kan bli en väldigt svår tid för många och det är väldigt många människor som är ovetande om vad som händer på Jorden och i Universum. Det är fortfarande stor okunskap bland befolkningen totalt på Jorden.

Många har visserligen vaknat upp och förstått att de har förändrat sitt sätt att leva och att det har stor betydelse att så många människor får hjälp att se hela infrastrukturen förändrad. Ingenting blir sig likt igen och det är nödvändigt för alla i befolkningen att inse detta.

Vi på denna sida av väven följer noga utvecklingen på Jorden och vi är så tacksamma för denna kanal som ger oss möjlighet att komma ut med våra meddelanden till folket. Alla måste få veta.

Med ljus och kärlek

 

Josef med andra forskare, läkare och vetenskapsmän

 

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR

Du gillar kanske också...