Josef, läkare och forskare via Inger Norén 13 mars 2021

 

Josef, läkare och forskare via Inger Norén

13 mars 2021

Det är dags att tala om vaccinerna som alla längtar efter så mycket. Det är verkligen märkligt med tanke på att så många varningar som har gått ut om dessa vacciners verkan. De innehåller fortfarande väldigt mycket gifter som inte gynnar någon människa. Viruset har aktiverats ytterligare i vaccinet och det innebär att många kan börja smitta igen även om de inte är sjuka själva och detta är ett otyg. Det finns några läkare som vågar ifrågasätta dessa vaccin och det ska de ha en eloge för.

Vi har hört att nu föredrar människor att lämna Jorden med dessa vacciner i stället för att bli sjuk i sjukdomen och vi har förstått att denna tid på Jorden föredrar många att lämna livet på Jorden innan skiftet till en högre dimension. Det var något som de hade bestämt innan de volonterade till Jorden. De som dör av vaccinet har valt detta, men det är ändå farligt för många som inte dör av detta vaccin. De kan ändå bli väldigt påverkade på ett sätt som kan vara väldigt plågsamt med svåra biverkningar som kan uppstå lång tid efter vaccineringen. Det kan påverka hela befolkningen på ett negativt sätt.

Forskarna borde verkligen fundera på vad de håller på med och komma ihåg att de har en ed som läkare och som har en stor betydelse för människors säkerhet. Tyvärr har det blivit en för stor betydelse för alla med belöningar de får i pengar för anslag till sin forskning bland annat. Vi säger som vi har hört många gånger. Följ pengarna så ser man vilka som verkligen har en behållning av detta hemska som händer människorna i världen. Det är denna makt dessa får av sina belöningar och då spelar det ingen roll vad som händer människorna.

Vi på denna sida är lite bekymrade över hur det får gå till fortfarande, men vi vet att det snart kommer att bli bättre. Viruset försvinner och människor kan börja leva ungefär som tidigare, men räkna med att ingenting är sig likt längre. Denna förändring är endast till det bättre för alla på hela Jorden. Var varsamma om er själva och alla andra med vetskapen om att allt går enligt planen.

Med ljus och kärlek

Josef med andra läkare och forskare

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida, https://www.eurora.se/

Du gillar kanske också...