Judas Isakriot, 17 april

Judas Iskariot

Fredag 17 april 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag har glada nyheter till er idag. De mörka har nu hastigt fått lämna jorden och nu kan allt som har hindrats från att komma fram, äntligen komma fram i ljuset. Förändringarna sker nu kära barn så det är dags att fira. Energin på jorden är redan betydligt lättare och detta kan snabbt bana väg för nya teknologier. Moder Jord drar nu en lättnadens suck och arbetar nu intensivt för att få ordning på sin yta. Där är ju ni kära Jordfolk så det är dags att hjälpa till nu på alla sätt ni kan, vare sig det gäller fysiskt eller psykiskt. Allt vad ni gör för Er själva gör ni ju också för andra. Rensa i ert inre och förvandla alla negativa mönster till positiva. Nu har ni chansen, det går mycket lättare nu och ni får all hjälp ni behöver.

 

Moder Jord värnar om alla sina livsformer och är redo att ta emot all hjälp hon kan få för att fortsätta vidare uppåt nu. Detta är ett ögonblick hon har väntat på. Hon har väntat in Er kära Jordbor så att ni skulle kunna följa med. Steget är inte långt nu så ta klivet in i den ljusare zonen. Era drömmar går nu i uppfyllelse. Harmoni och fred är ju vad så många har längtat och hoppats på. Det har varit segt så här i slutet men nu har mörkret äntligen fått ge vika för ljuset. Det är dags för champagne nu kära barn. All er strävan efter en bättre värld börjar nu gå i uppfyllelse.

 

Glädjen är stor nu både häruppe och hos Er på jorden. Alla rymdskepp som har följt er här på jorden jublar nu också i extas. Det här betyder mycket för alla, ty vi är ju alla ETT. Allt kommer att förändras nu och detta gäller inte bara på Jorden utan hela universum kommer att förändras. Det är många skratt och glädjetårar som utbyts häruppe nu. Längtan är stor över att få träffa sina nära och kära igen. Det här genombrottet för ljuset öppnar upp den möjligheten och påskyndar utvecklingen så att detta snart är möjligt. Så arbeta med Er själva och släpp alla fördömanden och tillkortakommanden nu. Ni är kärlek kära barn och det är kärlek som ni ska sprida runt omkring er nu. Då kommer kärleken till er och när vi alla möts i kärlek det är då de STORA UNDREN sker.

 

Det är därför erat eget förhållningssätt är så viktigt. Allt som du skickar ut i universum kommer tillbaka till dig och vad är det du vill ha tillbaka? Jag för min del vill bara ha kärlek tillbaka. Vad ska jag då skicka ut? Jo förståss KÄRLEK. Svårare är det inte även om det är svårt nog. Många av er börjar se det där nu och rättar sig själva och det är bara att applådera. Innan man ser det kan man ju inte göra något åt det. Ni är på god väg kära barn och det är bara att jobba på. Det är lättare nu att släppa gamla mönster och vi finns där och hjälper Er.

Ni är så otroligt älskade att det skulle gå över er fattningsförmåga här på jorden men i sinom tid kommer ni att förstå. Det finns mängder med väsen runt om er nu, så det är bara att ta spaden och börja gräva. Gräva djupt ner i sitt inre för att befria sig från allt det som har fastnat under tidernas förlopp. Det kommer att ge fantastiska resultat och du kommer att känna dig lättare och friare i både kropp och själ. Ni som har funnit er själ är hemma. Den visar ovillkorligt vägen och varje steg ni tar blir ljusare och ljusare. Vid slutet av stigen står vi och väntar på Er. Det är inte långt kvar nu. Våran famn är öppen och längtar efter att ni ska stiga in.

 

Med så mycket kärlek

 

 

Judas

Du gillar kanske också...