Sananda

Budskap på Sankt Germain-möte för ljusarbetare den 13 december 2014.

Kanaliserat av Maria Nylow www.marianylow.se

 

Vi har kommit till dig för att du har kallat på oss. Du har kallat på mig Sananda eller på min älskade Maria. Ditt inre har kallat oss närmare.

 

Du är redo för att ta nya steg i ljusets tjänst. Du är älskad, du är beskyddad, du är hållen i kärlek men du behöver ta nya steg för att inte fastna, för att inte stagnera i din gamla uppfattning om dina begränsningar. Jag Jesus har kallat på dig, har bett dig att lyssna, har talat till dig genom ditt inre, genom händelser som du kan kalla slump. Vi vet att enbart mening existerar, inga tillfälligheter, enbart mening i linje med din plan och Guds högsta plan för ditt liv.

 

Du sitter i denna församling med ett syfte, ett personligt syfte och ett kollektivt syfte. Du är ombedd att vara den äkta bärare av ljuset som du är född till att vara. Du är kallad att ta ansvar för ljusets flöde på den plats du vistas på, på den planet du har valt att leva på. Det kan innebära svåra beslut. Det kan innebära att du ifrågasätter det du tidigare trodde var riktigt och sant. Det kan innebära att du ser igenom fasader och illusioner – att du ser att det finns falskhet även bland de som säger sig föra ljusets talan.

 

Vårt ljus som vi sänder in i ditt hjärta hjälper dig att se inifrån, att se tydligt. Att hitta de som liksom du bär Kristus-ljuset inom sig och som har en äkta ambition att arbeta bort sitt eget ego. Egot mitt barn är du inte längre behjälpt av att ha kvar. Egot har varit till nytta i tider av svårigheter att överleva. Egot har hjälp dig att ta dig vidare under inkarnationer. Egot är inte till nytta i denna tid Egot innehåller en falsk bekräftelse, håller dig fast vid det jordliga tänkandet att resurser är begränsade och ändliga och att den starke överlever, att den smarte överlever. Egot sätter människor på höga hästar, sätter människor högt så att de får möjlighet att se ner på andra. Det mitt barn är du för god för. Det mitt barn är du klar med. Det, mitt barn, din själ längtar efter är att få uppleva när du i kärlek tar farväl av ditt ego och väjer ett sätt att leva som är ett föredöme för andra människor.

 

Att bära ljuset är inte alltid lätt. Mitt liv är ett exempel på det. Mitt liv som Jesus på jorden visade på de val vi har att göra i kärlekens namn.

 

Mitt barn, min broder, min syster -vi är alla förenade i denna vår kärlek för det gudomliga Skapelseljuset. Jag blåser kärlekens kraft in i ditt hjärta och in i din hals så att du talar med den visdom som det nu anstår dig. I kärlek möts vi, i kärlek tackar vi dig. Bär ljuset i ditt hjärta med den stolthet du är värdig. Vårt älskade barn, vår älskade broder, vår älskade syster – i ljuset är vi förenade för evigt. Vi älskar dig.”

 

Jag ber dig att inte sprida budskapet vidare utan tillåtelse. Tack!

När du låter ditt eget ljus synas – lyser du upp mörkret för andra. // Maria

Du gillar kanske också...