Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 31 juli 2021

 

Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 31 juli 2021

 

Jag är Judas och idag vill jag påminna er om att kärleken är det största undret på Jorden. Ja, mina kära Jordbor, Kärleken är det största undret som någonsin har funnits på Jorden. Kärleken kan försätta berg som det så vackert heter. Vad vore människorna utan kärlek? Ja, till det finns det många svar eller inga svar alls, ty utveckligen skulle stagnera och livet skulle dö ut. Ja, ni hörde rätt, utan kärlek inget liv. Det finns de som tror att de kan leva utan kärlek, men det låter sig inte göras, kära Jordbor. En pytteliten gnista är allt som behövs för att livet ska upprätthållas. Det är när man stärker denna gnista som livet blir rikare och fylligare på alla sätt och vis. Se bara på naturen och den mångfald av arter som återfinnes där. Naturens artrikedom kan ni skåda överallt var ni än sätter er fot på Jorden.

Kreativiteten inom människan ökar med hennes kärleksförmåga. Ju större kärleksförmåga en människa har, desto större förmåga har hon att finna de lösningar eller skapa det som ligger henne varmt om hjärtat. I det universella hjärtats ljus kan många stora under ske. De stora snillena i er tid har funnit något som är större än de själva. Något som för alla samman och bildar en stor helhet. När det utnyttjas på rätt sätt så kan det fylla en hel värld men om det missbrukas, kan det endast stanna vid en bråkdel av det som annars kunde bli ett av de stora undren som sker på Jorden. Det är med er kärleksförmåga som ni förvandlar er värld till en värld av skönhet, rikedom och harmoni för alla människor, växter och djur. Tänk på det, kära Jordbor, att odla sin kärleksförmåga är A och O för att uppnå de förändringar som man vill uppnå. Börja med att känna kärlek idag, känn det för det som du håller mest kärt i ditt liv, låt det sedan gå vidare till det som du håller näst kärt och vidare tills du kommer till det som du minst av allt håller kärt. Låt din kärlek skölja över det mest negativa du vet och förstå att kärleken kan omvandla allt.

Gud sköljer över hela Jorden med sina kärleksstrålar och sakta men säkert förvandlas även de stenhårdaste hjärtan. Ingen kan undvika att växa i sin kärleksförmåga, kära Jordbor. Det lidande som du har eller har gått igenom ökar din medkänsla och förståelse för andras lidande och du väljer bort det för dig själv och andra. Du ser värdet och kärleken i din broder och syster och väljer hädan efter kärlekens väg, den enda väg som leder till försoning och fred för hela mänskligheten. Det är med frid och kärlek i ditt sinne som du banar väg för dina bröder och systrar som följer tätt i dina spår. Det är många som är beredda på att följa dig nu, det är många som vill följa kärlekens väg. De har utvecklat en större kärleksförmåga och de önskar frid för sig själva och sina medmänniskor. De har öppnat upp sitt hjärta och sträcker nu ut en hand för att uppnå en större samhörighet med jorden och alla dess invånare. Det är i mötet ni upptäcker er själva. Det är i mötet som stora saker kan ske i er värld. Var fast i din tro, din tillit och i din kärlek. Det är när du står i orubblig sanning som du kan vara den klippa som håller mänskligheten på rätt kurs. Det kan du bara uppnå om du låter dig styras av din inre visdom, det yttre har ingenting att ge, det kommer enbart att förvilla dig och göra din färd lite krokigare.

Jag avslutar med det viktigaste av allt. Finn din inre visdom och håll fast vid den. Låt inget i det yttre förleda dig att ta andra vägar än de som du finner inom dig själv i den kärlek som du är.

 

I kärleksfull tjänst

 

Judas

 

 

 

Du gillar kanske också...