Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 14 december, 2017

Judas Iskariot

Torsdag 14 december 2017            

Kanal Ann Dahlberg 

Jag är Judas Iskariot och det är ett nöje att få samtala med Er. Det har varit lite upp- och nedgångar i vår värld. Det är svårt att släppa den illusion som ni så länge har hållit fast vid. Det har lyckligtvis blivit en hel del sprickor i den illusionen nu så att ljuset av klarhet och kärlek kan tränga igenom. Er Jord och era kroppar befinner sig i en stor omvandling och det kan kännas lite förvirrande för en del, andra kan känna en stor trötthet och åter andra kan få en större energi. Detta kan bero på hur mycket barlast ni har tagit med er ner till Jorden. Ni som är gäster här på Jorden har inte tagit med er så mycket barlast som ni som har vandrat här i årtusenden. Ni som befriar er från mycket barlast hjälper också Moder Jord att befria sig från sin barlast. Ni är ett och ni har på det viset arbetat er igenom mycket karma. Inget av detta är rätt eller fel, det är bara olika uppgifter som ni har tagit på er i denna transformerande tid. Ni har gjort ett stort arbete och vi är så stolta och glada för allt som ni har åstadkommit på vår Jord idag. Detta har lett till att Moder Jord har lättat ankar och att era kroppar håller på att omvandlas till en lättare och ljusare kropp med en högre medvetenhet. Ni befinner er i en stark omvandlingsprocess nu kära folk på Jorden så kika in i er själva, ni har mycket att upptäcka där. Ni kommer att bli förvånade över vilka resurser ni faktiskt har att hämta inom er själva.

Det är tid för kontemplation nu kära barn på Jorden. Det är i stillheten och tystnaden som man kan få många svar på sina frågor. Det är också i stillheten och tystnaden som man kan finna den harmoni man söker, man kan också finna sig själv. När bruset tystnar så har du dig själv där. Det är en förunderlig känsla att känna sig själv mitt i tystnaden. Det är som att hålla andan och upptäcka att det finns något mer något outforskat, det gör en förundrad och ödmjuk till sinnes. Ni vill stanna i den här känslan, aldrig lämna den men samtidigt känns den för stor för att hålla kvar någon längre stund. Ni som har upplevt detta vet vad jag menar. Ni har upptäckt essensen av er själ. Det är stort, det är mycket stort, i den stillheten föds stora visioner ur större djup än ni kan ana. Där finns inga förskrivna regler, där kan vad som helst hända på vilket sätt som helst. Det finns inga gränser utan det är ett gränslöst skapande och man kan materialisera vad som helst när som helst. Förstå att det behövs en hög medvetenhet för detta skapande för att det ska bli så bra som möjligt för er själva och den värld ni lever i. Det som sker inom er det sker också utom er. Ni är skaparna av er egen värld. Detta har vi sagt förut men det kan behöva sägas flera gånger. Om ni funderar lite på vad som är sagt här ovan så kan ni kanske förstå varför det är så viktigt att söka sig själv och höja sin egen medvetenhet. Det är ju så nu kära Jordbor att ni ska bygga helt nytt nu med okonventionella metoder. Det gamla är förlegat och passé det är era nya visioner som måste ligga till grund nu. Era visioner från en högre medvetenhet inom er själva. Det krävs att en stor del av mänskligheten är villig att förändra sin värld först inom och sedan utom sig själva. Ingenting kan längre vara kvar i det gamla. Moder Jord har gjort sitt val och nu är det er tur att göra ert val. Vill ni förnya er själva och låta det gamla passera. Är ni villiga att stiga fram i ert ljus och släppa allt som inte tillhör ljuset. Det är tid att börja gå nu för vår Moder Jord drar sig långsamt uppåt och hon försöker drar er med sig. Det är dags att släppa det gamla och se det nya an. Ta den här tiden nu och finn de svar ni söker inom er. Det är hög tid att gå inom och finna den essens av er själva som är förenat med allt som är.

Vi hjälper er gärna med att finna stillheten inom er själva. Ni kommer då att få de svar ni behöver för att gå vidare nu i denna viktiga tid av vår stora transformation. En transformation på både en planetnivå och individnivå.

Ni har många änglar och väsen till hjälp nu så räck ut handen så tar vi den.

Jag lämnar Er nu med hopp om ett snart möte.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...